Şimdi Ara

Matfen mi açı mı? (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matfen 14-15k civarı düşse düşse 12-13 e düşer gibi (görüşmedim)
    Açı ise 6-7k civarı bir fiyat veriyor sizce hangisine gitmeli matfen iyi biliyorum ama aradaki fiyat farkına değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açı rezil bi dershane(Ankaradaki(Mithatpaşa)) hiç gitme daha iyi, vakit kaybı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğurtluCips -- 24 Ağustos 2019; 14:12:38 >
  • matfen iyi değil asla gitme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akeno A kullanıcısına yanıt
    Matfen'den şikayetçi olan ilk insansın heralde neden beğenmedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrullgenc -- 24 Ağustos 2019; 14:20:14 >
  • YoğurtluCips Y kullanıcısına yanıt
    Neden böyle dedin?

• ertugrullgenc E kullanıcısına yanıt
    Ben 2017de o dershaneye gitmiştim,HOCALARI ÇOK EKSİK VE DENEYİMSİZ. ilk 3sınıfa önem veriyorlar, en iyi hocalar ilk 2sınıfa giriyor. Bize hep stajyerlikten yeni çıkmış hocalar girmişti. Soru sorduğunda bile otuz saat düşünen, kendisini dinletemeyen ve derste hep en basit soruları çözen hocalarımız vardı. Kaç kere hocamızı değiştirin diye gittik ama hiç oralı olan olmadı. Rezil bir fizikçisi vardı, anlatmaz sadece tahtaya yazar giderdi mesela biz ne işledik o derste kimse bilmezdi
    +Kaynakları kötü
    +Ne yaptın ne ettin kimsenin umrunda olmazsın.
    ++Ama ben 12yken gitmiştim mezunlar farklı yerdeydi, mezunken de açıya giden arkadaşlarım var onlar beğenmişti mezunken, fena değil diyorlardı.
    Etütleri stajyerlerden veriyorlar onların da bir çoğu çözemiyor zaten. O dönem biz martta YGS vardı 1hafta önce konuları ancak bitirmiştik çoğu eksik.
    Tek iyi yanı Tarih/Coğrafya dersi de veriyorlardı ben giderken, o dönem.

YorumZeka dershanesi var demirtepe de bi de oraya bak oraya gidip pişman olan duymadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğurtluCips -- 24 Ağustos 2019; 14:30:7 >

matfende sadece internette gördüğün kişiler yok yani ilk insan değilim ama 2 yıldır oradaydım. Kaynakları olsun, sınıfları olsun, binası olsun, öğretmenleri olsun(Fizikçileri hariç) berbat hele o kimya hocaları varya. Parasına asla değmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akeno A kullanıcısına yanıt
    2 yıl derken mezun mu lise mi?

• YoğurtluCips Y kullanıcısına yanıt
    Ben mezun için dedim yani ekşisözlük bile mızmızlanmaduysa iyidir dedim

YorumZekaya bak sen :p MatFen den ucuzdur büyük ihtimalle ve hocaları çok ilgili, etütleri de hocalardan veriyorlar sanırım(yani en son öyleydi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğurtluCips -- 24 Ağustos 2019; 17:48:57 >
  • Kardeşim ben açı mezunuyum özelden yazarsan yardımcı olayım sana
  • sıhhiye açıyı hiç tavsiye etmem bende ucuz diye yazılmıştım ama pisman oldum ve ordaki arkadaslarimin %95i pişmandı orsya gittigine

• Hocam kaç k dan kalmıştınız?

• Sıhhiyedeki açının en iyi hocaları açı kolejine geçti . ondan dolayı tavsiye etmiyorum sadece hüseyin hoca kaldı matematik için iyi olan hoca.

• Yorum zeka iyidir

• Yorum zeka iyidir

• topkapısarayı T kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum hocam teşekkürler bu sene mi geçtiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrullgenc -- 25 Ağustos 2019; 13:10:49 >
  • 2018 yazında geçtiler hocam

• Ben sincan açıya yazıldım giden bi kaç kişi çok iyi gibisinden dedi. Ben de bilmiyorum nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberal Bardağı -- 25 Ağustos 2019; 23:25:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.