Şimdi Ara

=>MATKAP ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER<=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MATKAP ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ;

1- Asla çin malı 20-30 tllik çöplere para vermeyin.Ucuz çürük meyve gibi tat vermez.Bir keresinde bir yerde kullanmak zorunda kaldık ve resmen ahşap delerken beyaz dumanlar attı ve yanık kokusu geldi.

2- Amatörseniz asla akülü almayın çünkü ayda yılda bir kullanıcaksınız ve pilin ömrü bitince pil almakla uğraşıcaksınız.Akülüler hergün kullanan esnaflar için ideal.Akülüler duvar delme v.b yüksek güç ve devir gerektiren işlerde mantıklı değil.

3-Amatörseniz ev tipi kaliteli matkap alın.Hem duvar delme için motor gücü yüksek ve vidalama için düşük devir ayarı olan matkap alın.Yani Hem normal matkap hemde akülü şarjlı matkabın işini gören tek matkap alın.Biraz daha ekonomik olması için aynı modelin mandrenlisini tercih edebilirsiniz ama çok az fiyat farkı için bence mandren anahtarıyla sök tak uğraşmaya değmez.

Şahsen ben Bosch PSB 750 RCE modelini aldım ve memnunum.Ailemdeki bosch matkap 1988 model 27 yaşında ve halen çalışıyor.Bosch PSB 750 RCE modeli 750 watt güçlü motorlu, sağ-sol dönüşlü, efektif devir ayarlı ve devir düştükçe tork düşmüyor.Ucuz modellerde devir düştükçe tork düşüyor diye duydum.Yani hem duvar delme hemde vidalamada çok başarılı.Kesinlikle tavsiye ederim.Fiyatı 220 tl civarı ve uzun vadede çok ekonomik.Profesyonelden önceki en üst ev tipi matkap.Kaliteli alın ömürlük alın.Çin çöplerine boşa para vermeyin. Dewalt, metabo ve makitayada iyi diyorlar ama eski tecrübem bosch tan yana oldu.Makita bu markaların içinde sonuncu alınacak olan.Sadece tavsiyelerde bulunup tecrübelerimi aktardımki paralarımız çöpe gitmesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.