Şimdi Ara

Matrix 4 resmen duyuruldu! Keanu Reeves geri dönüyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
34.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada matrixi tazelemek isteyenler bunları izlesin derim. Can sıkmadan hemen hemen her şeyi ayrıntılı biçimde ele almış.

Matrix Analizleri
  • Umarım Keanu Reeves rüzgarını arkasına alıp, hasılat için yapılmış bir devam filmi olmaz. Çok sağlam bir senaryo bekliyorum.

• yanlış hareket. bu tarz devam filmleri hep fiyasko olmustur. zirvede bırakmaları gerekirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir fragman falan izleyebilseydik keşke ateşimizi alırdı biraz.
  • Why Mr Anderson why why??

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    cok iyi ele almış yorumcu matrix filmini. Tavsiye olunur .
  • Lana Wachowski'nin son işleri vasat. Pek ümidim yok.
  • The Matrix Mortality

Filmin ismi buymuş galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Matrix'e hiç sarmayacaklardı. Belki daha önceki neo'yu farklı bir senaryo ile yapsalardı daha güzel olurdu. Önceki şehri, mücaledeyi, karakterleri vs vs.

Çok başka zamanda geçeceği için aynı atmosferde bambaşka bir şey sunabilirlerdi. Olasılıklar çok fazlaydı.
  • Geliyor gönlümün efendisi 😍😍😍😍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Matrix 4 resmen duyuruldu! Keanu Reeves geri dönüyor
  • Matrix üçlemesi ilk filmden ibaret bence, 2 ve 3 kötüydü. Özellikle de serinin son filmi, kaliteyi sürekli düşürdüler. Benim dördüncü filme yönelik fazla bir beklentim yok.
  • malum ortama düşeceği günü iple çekeceğim.

• vizyona girmesi 2022'yi bulur.

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Dönem aynı dönem değil, değer aynı değer değil...

John Wick 3 vasatlığında bir film olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 23 Ağustos 2019; 10:56:42 >
  • Benim tahminim son filmin bitiminden 10-15 yıl sonra makineler ile insanlar arasında yine anlaşmazlık çıkar. matrixte neonun zihninin kaldığını öğrenen morfeus ekibi toplayıp matrixe bağlanıp neoyu bulur. sonra işler karışır. En sonunda da neoyu makinelerin programladığı bir program olduğu anlaşılır. Bu sefer neoyu yok etmek için harekete geçerler. Warnerbros benimle iletişime geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 23 Ağustos 2019; 11:27:15 >

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Warner Bros: Bu nasıl yaratıcılıktır yiğidim bul beni.

yalnız şaka bir yana fena da değil tahminin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Isbara

İyi de Zion'un simülasyon olması benim görüşüm değilki. Lore böyle. Matrix'in dışına sadece sanal ortamda kullanabileceğin bir gücün gerçek dünyada kullanabilmen mümkün mü ? Matrix'te güç dediğin şey fizik kuralları vssaire şeyleri eğip bükmene yarayan trainer yazılımı gibi bir şey. Cheat kode yani.
    Gerçek dünyada nasıl geçsin ? Gerçek dünyada makinalara nasıl hükmetsin? Telepat değil ki. Bunun tek sebebi Zion'un da sanal bir simülasyon olması. Neo'da hem Matrix hem de Zion'da yaşayan bir program.
    Zamanla Matrix'te insanların hayatlarını sorgulamasıyla birlikte işin kökenini araştırıp yaşadıkları herşeyin birer yalan olduğunu vs keşfediyor bazı insanlar ve direnişi başlatıyorlar. Başlarda bu direniş Matrix'in içerisinde çözülmeye çalışılıyor. Bir çok farklı ajan sürümü deneniyor (Bknz. Matrix Reloaded- Monica Bellucci'nin arkasında duran Vampir ve Kurt Adam ilk sürüm ajanlar) ama bu sistem verimli olmuyordu. Çünkü ilk ajanların davranışları hem öngörülemezdi hem de kontrolden çıkmaya çok müsaitlerdi ve kontrolden çıktıklarında makinaların onları devre dışı bırakmak için içlerine yerleştirdiği arka kapıları insanlar da kullanabiliyordu. (Gümüş kurşun)
    Bu sebeple direnişçiler Matrix içerisinde ciddi düzensizliğe sebep oluyor ve çok geniş kitlelerin kafasının karışmasına sebep oluyorlardı. Bu sebeple onlara tam bir savaşın ve mücadelenin içerisinde olacakları farklı bir simülasyon tasarlandı. Onunda adı Zion. Öyle ki burada dünya tam insanların kafalarında kurguladıkları bir felaket ortamı gibi ve makinaların görünümüde olabilecek en korkunç şekildeydi.
    Burada Matrix'te huzursuzluk çıkaranlar taşınıyor ve onlara istedikleri mücadele ve savaş yaşatılıyordu. Taa ki Zion belirli bir doyuma ulaşana kadar. Doyuma ulaştıktan sonra döngü yeniden başlatılıyordu. O da Neo'nun göreviydi.
    Neo dışında kimse Zeon'un gerçeği hakkında bilgi sahibi değil. Sadece Neo. O da ancak Mimar ile görüştükten sonra gerçeği öğrenebiliyor. O zamana kadar bildiği normal insandan farklı değil. Hatta Mimar ile konuşana kadar insan olmadığını bile bilmiyor. Her şey Mimar ile konuştuğunda ortaya çıkıyor ve 5 döngüde Mimar görüşmesinden sonra hep Zion oluyor. Taa ki 6. döngüye kadar.
    Şimdi senin dediğini bakıyorum "Simülasyon ise makinalar o kadar girmek için uğraşmazlar" demişsin. E uğraşmıyorlarki zaten. Adı üstünde simülasyon. Sen uğraştıklarını sanıyorsun sadece. Şöyle düşün hikayeye göre Zion dünyanın çekirdeğinde ve daha önce 5 defa yok edilmiş, 6. Defa da makinalar girip ortalığı talan ediyorlar. Sence bunun dünya çapında katastrofik etkileri olmaz mı ? Haldır haldır sentineller dünyanın çekirdeğini kazıyorlar. Sence dünyanın sağ kalma şansı var mı ? Ölü bir gezegende insanları nasıl besleyeceksin ?
    Bunu ben de düşünmüştüm. Filmi izlerken neonun o o robotları durdurduğunu görünce "noluyor lan burası da mı simülasyon" demiştim.

Ancak "neonun insan olduğunu bilmemesi" ne demek? Neo insandı ve kahin ona verdiği şekerlerle ve kurabiyelerle güç sahibi yaptı.

• Cok sevindirici haber.Beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3559F3B6A

Bunu ben de düşünmüştüm. Filmi izlerken neonun o o robotları durdurduğunu görünce "noluyor lan burası da mı simülasyon" demiştim.

Ancak "neonun insan olduğunu bilmemesi" ne demek? Neo insandı ve kahin ona verdiği şekerlerle ve kurabiyelerle güç sahibi yaptı.

Alıntıları Göster
    hocam YouTube de bu konuyla ilgili detayli bir video var bakmanizi oneririm.

Zion Simulasyon mu Gercek mi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.