< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeeSin06 -- 25 Nisan 2019; 9:4:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeeSin06 -- 25 Nisan 2019; 9:4:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gece gece Mayrix ne diyorum ben de. Hocam bari mesajı düzenleyip Matrix yaz başlığa. Efsanenin ismini doğru yazalım lütfen.
Bahsedilen filmi yıllar evvel izlemiştim ama atası da olsa Matrix'e yaklaşamıyor bence. Boynuz kulağı geçmiş. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Nisan 2019; 9:29:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911gt2 -- 10 Mayıs 2019; 3:9:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapsody_izmir -- 10 Mayıs 2019; 21:36:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 21 Eylül 2019; 14:44:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 21 Eylül 2019; 19:14:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Logan's Run 1976 filmini izleyin , Bu filmlerin esin kaynağı konusunda ışık tutan muteşem bir filmdir. |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |