Şimdi Ara

Matrix'in yaratıcılarından 'Jupiter Ascending' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
5.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragmanı beğendim. Umarım efektleri fazlalaştırıp, abartıp, saçma sapan bi hale getirmezler filmi.
  • wachowski varsa ben de varım. cloud atlası tam kavrayamadım gerçi fakat onu da kendi kusurum mallığım olarak görüyorum
  • Ben bu kardeşlerin yaptığı her işin hastasıyım.Farklılar ve bunları filmlerinede yansıtıyorlar..
  • Sean Bean filmin neresinde ölüyor acaba
  • Tutmıycak %99 eminim.Zarar edicek tıpkı Cloud Atlas'ta ki gibi.Cloud Atlas çok güzel bi filmdi fakat tutulmadı, neden? Ben de bilmiyorum ama tahminimce belli bi kitleye izletiyorlar kendilerini.Misal Matrix 10 kişinin kalbine dokunduysa Cloud Atlas 2 kişinin kalbine dokunabildi.Bu film de öyle olcak Kardeşlerin hayranı olarak fragmanı hiç sevmediğimi açık bi şekilde belirtebilirim.Umarım yanılırım.
  • Gay romantizmi ve dramı olacaktır filmde şimdiden söyleyelim. Cloud Atlas'taki de ne gereksiz bir ayrıntı o öyle. Gözlerimizin yaşarmasını falan beklediler heralde o sahneleri çekerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Gay romantizmi ve dramı olacaktır filmde şimdiden söyleyelim. Cloud Atlas'taki de ne gereksiz bir ayrıntı o öyle. Gözlerimizin yaşarmasını falan beklediler heralde o sahneleri çekerken.

Bence çok güzel bi ayrıntıydı.Cloud Atlas harika ötesi bi filmdi.Neyini beğenmediniz anlamıyorum.
  • Bulut Atlası Bilimkurgu Drama tarzındaydı bu daha çok aksiyon bilimkurgu yönünde yani daha çok gişe yapacakltır muhtemelen.
  • en sonunda matrix devamını çekecekler bence çok inat ediyorlar çekmemek için . neticede sonu biraz açık bitmişti.
  • Cloud atlas.Matrix.Jupiter bakalım akıllarda kalabilecek bir üçlü film olacakmı..

Bu arada Cloud Atlasta ne olduğunu anlatan bir blog yazısı yada anlatabilecek bir şey varmı pek anlayamadım şahsen..
  • Wachowski'ler yeni film çekiyormuş yeni haberim oldu fragmanı hemen izledim. Fragmanda gösterilen kadarıyla konu oldukça bilindik geliyor ama tabi ki işin içinde Wachowski kardeşler olunca o konu kim bilir nelere gidecektir.
  • Fragman kötü bu adamlar özüne dönmeli artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fingolfin. kullanıcısına yanıt
  • Cloud Atlas'ı ben beğenmiştim. İlginç teorileri vardı. Ama gişeye oynamadığı kesindi. Yada tahmin etmeliydiler. "E ne yapmak lazım; Gişe için aksiyona dalmak lazım" diye düşünmüşler herhalde...
  • Bu filmle alakalı değil ama bir haber buldum Matrix ile ilgili.

Son olarak çektikleri Tom Hanks'li Cloud Atlas ve öncesinde V for Vendetta'yla adlarından söz ettiren ve bir dönemin en popüler film serisi "The Matrix"le sinema endüstrisinde çığır açan Wachowski Kardeşler, bu sefer bir söylentiyle karşımıza çıkıyorlar.

Bu sene vizyona girmesi beklenen ve başrollerinde Channing Tatum ve Mila Kunis'in yer alacağı Jupiter Ascending'le beyazperdede tekrar görünecek olan yönetmen kardeşler, söylentiye göre şimdiden yeni Matrix üçlemesi üzerinde çalışıyorlar. Dedikodular, yeni üçlemenin özet halinin stüdyoya sunulduğu yönünde.

Söylentide Wachowski'lerin ve Warner Bros'un, filmi 2017'de vizyona girecek şekilde planladığı, yeni üçlemede "Matrix'in doğuşu"nun anlatılacağı, ancak henüz tam bir karar verilmediği söyleniyor.

Bakalım olası yeni üçleme, sinema endüstrisinde yeni bir çağ açabilecek mi?

• Yıkarlar burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Gay romantizmi ve dramı olacaktır filmde şimdiden söyleyelim. Cloud Atlas'taki de ne gereksiz bir ayrıntı o öyle. Gözlerimizin yaşarmasını falan beklediler heralde o sahneleri çekerken.

Gay ilişki zaten o hikayenin temeliydi ne gereksizliginden bahsediyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman gösterimde olacak bu film,
  • Ne zaman gösterimde olacak bu film
  • Arkadaşlar vizyon tarihi 25 temmuz 2014 :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.