Şimdi Ara

Matrix'in yaratıcılarından 'Jupiter Ascending' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
5.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin trailerına bakarsak zaten iyi bir film olmayacağı belliydi. Yönetmenler bile kurtaramamış demek ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaaaa! Giriş puanı epey düşük. Sinemaına gitmeyi düşündüğüm beklediğim filmlerdendi. Neyse izleyen kurbanlardan yorumlarını bekliyoruz. Yarın haftasonu.
  • İmax de izleyeceğim. Ama henüz akasya da vizyonda görünmüyor.
  • Evet gençler film hakkındaki ilk yorum benden olsun ben beklentiyle gitmedim hatta babam dedi hadi sinemaya gidelim diye ondan girdim trailerdende beklentim yoktu zaten sahne araları çok alakasız kesilmiş çok açık kalan yerler var sahneler aşırı basit matrixin yapımcılarından nasıl böyle bir yapım çıkmış diye düşünmedim çünkü iş sadece yönetmende değil bütün ekipte bitiyor izlediğim bütün filmlere göre bir yönetmenin başyapıtıda olabiliyor vasat bir denemeside neyse puanıma gelecek olursam
    10/5.5
    mina kulisin oyuncluluğu beni hiç sarmıyor açıkçası
    channing tatum fena değildi
  • Sean Bean için izledim de keşke izlemeseymişim.

Tek beğendiğim Dragonlance evreninden fırlamış draconian kılıklı yaratıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Dead Angels Lie -- 7 Şubat 2015; 0:46:51 >
  • Fragmanı izledim hiç heyecan vermedi. Görsel efekt şovu gibi duruyor ama filmi izlemeden kesin konuşmak istemem.
  • sinemada 2 salonu buna vermişler Selma gibi film gelmemiş
  • Fragmandaki gezegen Jupiter mi Biz onu alice harikalar diyarı'ndaki gibi bilmiyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 7 Şubat 2015; 1:22:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film leş arkadaşlar, kesinlikle gitmeyin, zamanınıza yazık. IMDb puanı 6.2 ama o da tahminimce matrix'in yaratıcılarından çıkan eser olduğu içindir.
  • Fragmanından anlamıştım vasat bir film olduğunu.
  • Bilet almadan son bir kez bakayım yorumlar dedim resmen filmden soğuttunuz. Yarına kalsın bakalım.
  • Matrix gibi bir film bir daha gelmez ne yazık ki, belki20 30 yıl sonra remake'i çekilir.
  • Film olmamış çünkü her şey çok açık. Yani film hiçbir şeye cevap vermedi.

• Konu namına hiçbir şey yoktu, ama görseller çılgın atıyor. Sırf bu yüzden sinemada izlenmesini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Konu namına hiçbir şey yoktu, ama görseller çılgın atıyor. Sırf bu yüzden sinemada izlenmesini tavsiye ederim.

Aldim biletimi imaxte izlicem yorumlardan bakilirsa vasat film gibi duruyor.fragmanini seyretmedim. Bi izlim bari gitmeden. 3d sinin baya ii oldugunu okudum. Ses zaten imaxte muhazzam. Imax te seyredicegim icin pisman olmam die dusunuyorum. Filmden sonra yorumlarimi paylasirim

• quote:

Konu namına hiçbir şey yoktu, ama görseller çılgın atıyor. Sırf bu yüzden sinemada izlenmesini tavsiye ederim.

Yani film Galaksinin Koruyucuları gibi çerezlik, bilimkurgudan uzak fakat görselleri yüksek grubunda mı? Yoksa bilimkurgu namına bir şeyler var mı? Yani ciddiyet var mı yoksa laçka mı?
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Aradığın Interstellar gibi bir ciddiyet ise onu bulamazsın, ama Galaksinin Koruyucuları kadar da abartılı değil. Sci-fi olarak fazlasıyla tatmin edici ama hikaye namına bir şey sunamayan bir film.
  • quote:

Aradığın Interstellar gibi bir ciddiyet ise onu bulamazsın, ama Galaksinin Koruyucuları kadar da abartılı değil. Sci-fi olarak fazlasıyla tatmin edici ama hikaye namına bir şey sunamayan bir film.

Öyle diyorsan 1080p izlemek yerine sinemasına bir ara uğrarım. Teşekkürler değerlendirmen için.
  • Haftasonu Sünger Bob animasyon filmi 56 milyon dolar hasılat yaparken Jupiter Ascending 19 milyon dolar hasılat yapabildi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.