Şimdi Ara

MATRİX PATH OF NEO (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
16.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: siberdaywalker

ajan gördünüz mü kaçın

aha geliyorr kaç kaç kaç kaç
  • Oyun anlattığınıza göre film ile baya bağlı. O zaman konu olarak süper.
  • abi film oyunlarının nesini seviyosunuz? Arada istisnalar çıkar ama Matrix'in tüm oyunları iğrenç. Enter The Matrix iğrençti. Path of Neo'da iğrenç. Silin boşu boşuna gbları götürmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FLAME MaGe

Oyunu yükledim kurdum ama masaüstündekeki simgeye tıkladığımda şu hatayı veriyor

A required security module can not be activated. This program can not be executed.

Lütfen bir çözüm bilen yazsın

bendede aynısı var cevabını bilen varsa lütfen yazsın
  • kardeşler oyun güzelmi yaw ne zaman çıktı bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolbaris11

kardeşler oyun güzelmi yaw ne zaman çıktı bu

Ohooo çıkalı baya oldu güzel ben bitirmedim ama oynadım
  • bu oyunun calısması ıcın ılla pıxel shaderı desteklemesı mı lazım arkadaslar
  • Benimde bitirenlere bi sorum olacak.

en son Ajan smith'i patakyalınca ajan robota donüşüyor. Orayı nasıl geçeceğiz ?
  • arkadaşlar oyunu kuruyorum ama açamıyorum açarken matrix3w32s hatası veriyo.. nasıl çözerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tentenboy -- 7 Mart 2007; 18:09:39 >
  • Oyun çok güzel ama effeckler fazla iyi değil mesela oyunculara fazla estetik verilmemiş robot gibi.
  • deamon tool su kuracaksın. sonra pc nin sağ altında kırmızı beyaz işareti görünce ona sağ tıkla en üste gel virtual..... sonra oyunu nereye kurduysan orada mir pon mds vardır ona tıkla. oluşan sanal sürücüden oyuna gir..
    en kral oyunlardan biridir... 5 kez bitrdim :D
  • ya bu 2.bölümü bir türlü geçemedim..Nasıl geçiliyor? yani şu ofisteki ajanların gelmesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mysterious -- 13 Mayıs 2007; 21:57:59 >
  • Filmde atlanılan yerleri oyunda görebilirsiniz o olay zaten çok güzel. CGI'larında filmden olması ayrı bir güzel ^^ Güzel bir oyundu..
  • nasıl yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyundelisi

ağır çekim modu hangisidir

koşarak soldaki shift tuşuna bas ve iki kez boşluk (space) tuşuna bas o atlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FLAME MaGe

Oyunu yükledim kurdum ama masaüstündekeki simgeye tıkladığımda şu hatayı veriyor

A required security module can not be activated. This program can not be executed.

Lütfen bir çözüm bilen yazsın

bak bu dediğimi her oyuna girdiğin zaman yapacaksın yoksa çalışmaz.

"bilgisayarıma gir ordan E: ye gir (tabi matrix:path of neo nun cd 1 i takılı olacak.) orada "SR7.Stop_1.0 " diye bir dosya var.(üstünde cd simgesi felan var.) ona gir en üstte " hide " seçeneğini tıkla ve masaüstünden oyunun kısayoluna tıkla o girer benimki öle açılıyor
  • Pixel shadder şart mıdır. Bu oyun için

Geforce fx 5200 pixel shadderi destekliyor mu acaba
  • arkadaşlar ben de 2. bölümün sonlarında morpheus ile ajanları dövüyorum orda çilingirin bi kapıyı açmasını bekliyorum çilingir kapıyı açıyo ben oraya gidiyorum çilingir önümde duruyor kapıdan giremiyorum sonra kapıyı kapatıyor daha da açmıyor orada ne yapmam lazım

oyunu bitirenler lütfen yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Pixel shadder şart mıdır. Bu oyun için

fx 5200 ile bu oyunu oynamıştım hemde çok rahat
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Pixel shadder şart mıdır. Bu oyun için

fx 5200 ile bu oyunu oynamıştım hemde çok rahat

Benim sistem p4 2.4ghz 512 mb ram 128 mb geforce fx 5200 sence kaldırır mı bu moruk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.