Oyunun filmdeki atmosferi başarılı bir şekilde yansıttığını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE HORT
Hey masallah.
merhaba , son bölüme kadar geldim sanırım. ajan smith ile havada yerde heryerde dövüştük. Filmdeki final gibi bir final olmadı ama ben ajan smith öldürdüm. Sonrasında evler arabalar birleşti ajan smith kocaman bir dev oldu ve ben napacağımı bilmiyorum daha dogeusu bişey yapamıyprum. Ne yapmam lazım yardımcı olurmusun
Hemen yardımcı olayım.O kocaman yaratık sana vurmaya çalışacak bir-iki kere sağ sola kaçacan zayıf anını bulduğun an "space" basılı tutucan.Bu böyle 7-8 kere yapıldığında oyun bitecek.Kolay gelsin.
acaba konsolda oynayan varmı onda nasıl Ona göre xbox a alayım diyorum matrix yeni oyunu falan çıksa kimse beğenmemiş
Konuyu hortlatayım dedim ben bu oyunu baya oynadım eger grafikleri maksimuma alırsanız çok iyi gösteriyor arakadaşlar grafikler kötü falan degil..... Ayrıca oyunu grafikleri yuzunden oynamak aptallık oyunu oynamak icin ilşk olarak konuya bakmanız lazım....Atari oyunu olsaydı bile oynardım...Matrix oynanmaz mı aga ayıpsınız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme