Şimdi Ara

MATRİX PATH OF NEO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
16.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YENİ ALDIM OYUNU KURDUM VE OYNAMAYA BAŞLADIM ÇOK GÜZELMİŞ ANCAK OYUNDA NASIL SAVE YAPIYORUZ BAYA BÖLÜM İLERLEMİŞTİM ANCAK KAPATIP AÇINCA EN BAŞTAN BAŞLAMAK ZORUNDA KALDIM

• oyun ne alaka? yani konusu ne ve sence oynanabilirligi nasıl yorum alalım
  • bitirmiştim...matrix path of neo için sana tavsiyem yamalarını kurman yoksa oyunda çok bug var...
  • yamaları nerden bulabilirim

@erhan oyun fena değil oynamaya değer görüntüler çok iyi sayılmaz ancak oyunda yapabileceğin teknik hareketler çok fazla (tekvando, aikido, judo vb.)
  • ps2de oynadım 3 oturuşta oyun bitti çok kısa
  • eyw da enter the matrix gibimi oynanırlık ayrıca konusu neyle ilgili son filmin oyunumu?
  • filmleri birbirine karıştırmışlar ben tam anlamadım halkaların içinden görevmi seçiyorsun yoksa orası training bölümümü anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunu kurdugum gibi silmiştim iğrenç grafikleri var sizde nasıl güzel mi grafikler?
  • Ya adam nasıl save yapılıyor diye sormuş herkes başka yerlere yönelmiş.Arkadaşım save olayı her bölüm bittiği zaman oluyor.Bir bölümü bitirdiğinde sana sorar save yapmak istiyormusun diye sende evet dersin.Tabi oyun içindede kendisi otomatik save yapıyor.

• ama sormuyor save yapıyımmı diye?
  • belki optionsdan askli bi seçenek falan vardır onu araştırsana biraz
  • otomatik olarak save yapıyor bende oynamıştım oyunu fena diil ama grafikler rezaletti gerçekten
  • yani grafikler daha iyi olabilirdi
  • Sistem gereksinimleri nası? benim imzadaki sistemle oynar mı acıba? Oynarsa bi denemek istiyorum. Birde karakterlerin graifk kaplamalarında hatalar varmış bi yerde burnu görünmüyomuş kıyafeti renk değiştiriyomuş vs doğru mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendelse

Sistem gereksinimleri nası? benim imzadaki sistemle oynar mı acıba? Oynarsa bi denemek istiyorum. Birde karakterlerin graifk kaplamalarında hatalar varmış bi yerde burnu görünmüyomuş kıyafeti renk değiştiriyomuş vs doğru mu acaba?

imzandaki sistem rahatlıkla kaldırır. evet bazı yerlerde sorun oluyor adam simsiyah görünüyor sonra düzeliyor

bir bölümde takıldım ajanlardan birini tren istasyonunda alt ettim ve trene bindim tren vagonları arsında geziyorum bir vagonda hayaletler var ama nasıl geçicem ne yapmam gerekiyor anlamadım
  • yokmu oyunu bitiren biri?
  • Ben bitirdim.Sonu gerçekten çok farklı olmuştu.Bu arada arkadaşlar birşey hatırlatayım.Oyunun grafik detayını 1 den 7 ye kadar arttırmanız için pixel shader 2.0 destekleyen bir ekran kartı gerekiyor,7 den 10 a kadar çıkarmak içinse pixel shader 3.0 destekleyen bir ekran kartı gerekiyor.
  • oyun guzele benziyo yaw bikaç oyun içi ssi alabilirmiyiz acaba?
  • Resimleri jpg olarak koydum o yüzden biraz kaliteleri düşük oldu.

MATRİX PATH OF NEO

MATRİX PATH OF NEO
  • benim soruma cvp veren olmamış neyse zaten geçtim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.