Şimdi Ara

THE MATRİX ONLİNE...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya rakadaşlar sabırsızlıkla beklediğim oyunlar arasında bu oyun.fakat geçen aylarda duyduğum bi haber beni yıktı.matrix'in bu devasa online oyununda ilk enter the matrix oyununda olduğu gibi karakterimizi biz kendimiz dövüştüremeyeceğiz.sadece 3 tuş olacak savunma-saldırı-kaçma.yani karakterimiz bir ajanla karşılaştığında saldırı tuşuna basacaz o saldıracak,dayak yiyorsak savunma tuşuna basacaz o savunacak,en son iyice enerjimiz azalınca erkekliğin %90'ı kaçmak deyimini kullanıp kaçma tuşuna basacaz.aslında bunlar beni oyun çıkmadan soğuttu.çünkü dövüş pyunlarında kontrolün sadce bende olmasını isterim.o otamatik olarak dövüşürken yumruk atacak belki ama belki ben orda tekme atmak istiyorum değil mi....

• ayyyyy harbi benide soğuttun şimdi,ben matrix oyununu napıyım içinde bullet time,akrobatik hareketler,silah seçmeler... yoksa. yahu madem her yönüyle bir efsane yaratıyorsun devemınıda guzel getir.
  • abi yok artık oyle yapmazlar betası bı cıksın bakalımda....
  • Abi bence de çüş yane öyle yaparlarsa.
  • hayır oyunnun yapımcılarını açıklamasını okumuştum bir yerde ve orda matrix online da normal oyundan çok daha hareket özgürlüğü bırakılacakmış oyuncuya...
  • Bende öyle okudum.Bence senin yanlışın var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Last Of Us Part 1 PC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.