Şimdi Ara

MATRİX PATH OF NEO (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
16.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wayyy guzel yapmışlar aslında neonun tüm özelliklerini kullanabiliyomuz peki?
  • tüm özellikleri ne demek? anlamadım hareket kabiliyeti çok yüksek yapabileceğin 10larca farklı kombinasyon var o yönden baya zengin
  • oynanabilirlik Wolverine gibi mi ? Yoksa FPS gibi mi ?
  • tüm özelliklerinden kastım filmdeki tüm hareketleri(hepsinin olacagına pek inanmıyorumda)
  • Arkadaşlar bende cd yi aldım merakla eve geldim ama yükledikten sonra emülator detected diye bir hata verdi!!! başka arkadaşlarımada götürdüm yine aynısı oldu. bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar ya morpheusu kurtarmak için çatıdaki mücadelede tüm askerleri öldürüyom araya demo girdikten sonra trinity helikoptere biniyor bana ise 30 saniye veriyor bu arada 1 ajan vede 4 asker de arkamda ama helikoptere atlıyamıyorum her defasında düşüyom space bas diyor basıyom hatta iki defa ama genede düşüyor yardım edein oyunu oynayanlar lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyundelisi

arkadaşlar ya morpheusu kurtarmak için çatıdaki mücadelede tüm askerleri öldürüyom araya demo girdikten sonra trinity helikoptere biniyor bana ise 30 saniye veriyor bu arada 1 ajan vede 4 asker de arkamda ama helikoptere atlıyamıyorum her defasında düşüyom space bas diyor basıyom hatta iki defa ama genede düşüyor yardım edein oyunu oynayanlar lütfen...

ağır çakim modunda space 2defa basmalısın
  • ağır çekim modu hangisidir
  • tamam orayı geçtim metroya geldim ajanla dövüştüm sonra bir yere düştüm bir tren geldi adam bişeler dedi kapısı açık ama giremiyom ne yapmam lazım
  • filmde o sırada bizim elemanlar geliyordu
  • bu oyunu daha başında bırakmıştım grafikler çok berbat matrıx dende bunu beklerdim zaten
  • arkadaşlar grafikler okadar da berbat değil nesini beğenmediniz anlamadım metroya geldim ajanla dövüştüm sonra bir yere düştüm bir tren geldi adam bişeler dedi kapısı açık ama giremiyom ne yapmam lazım
  • En güzeli filmdeki bütün hareketleri oyuna koymuşlar. Silahla ateş etme buglı, artı çok da zevksiz. Ama melee dövüşler süper olmuş bence. Biraz da tekdüze gidiyor oyun ama güzel bence. Bir de sonunda saçmalamışlar o kadar.
  • yahu peki sölediğim yeri nasıl geçerim bir Allahın kuluda ona yanıt versin
  • @oyundelisi

geri dön merdivenlerden çıkorda parlayan noktalar var onların yanına git ve tab tuşuna baz sonra tekrar trene git taba bas adam konuştuktan sonra içeri gir
  • yaw save olmadığından midemi bulandırdı checkpoint noktaları baya uzun o yüzden ölmeden ilerlemeye bakın. grafik ler berrrrbat trinity nin kolları kare çizilmiş oyun hatalarla dolu. ilk matrix e nazaran eleman daha küçük max payne gibi. focus çok işlevsiz kontroller zor bence ama kungfu olayları güzel comboları fenda diil uygulaması kolay.
  • benim gibi matrix hayranları için fena sayılmaz umarum oyunu geliştitirirler
  • YA FORM TRNE BİNDİN TRENDE İLERLEDİM TRENİ DURDURMAM LAZIM DURDURUYOM AMA ÇIKMIYOR RENDEN NE YAPMAM LAZIM
  • tama tren yerini vede ajanlarıda geçerek ilk bölümü geçtim ikinci bölümde demo giriyor uçuyor falan yaşlı bi adamı koruyon onu korudum trene bindridim ama sonra hangi bölümü oynuycam tekrar o yaşlı adam bölümü geliyor halkalarda
  • ajan gördünüz mü kaçın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.