Şimdi Ara

mause ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

optik mause'mun ilmeci durduk yerde kendi kendine hareket ediyo... mefta olup hayaletemi dönüştü yoksa bu sorunun bir kaynağı varmıdır... bilen varmı acaba

• mause un bozulmuş, nasıl düzelir bilmiyorum. Benimkinin de üstüne kahve döküldü. Bazen kendi kendine hareket ediyor.
  • kardeş sen kendine git en iisi yeni bi mouse al bu arada mause deil... Aslında fare ama bu ing her yerimize girdi!!!

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evirtue

kardeş sen kendine git en iisi yeni bi mouse al bu arada mause deil... Aslında fare ama bu ing her yerimize girdi!!!

Saygılar...

asLında fare değiL mause nede oLsa biz yapmadık adamLar yapmıs ismi o dimi ? hadi biz yaratmıs oLsak fare diyeLimde icat bize ait değiLki gercegi , dogrusu mause

• ama yeni aldığım mause'ta (fare :) ) aynı şeyi yapıyooor...
  • bence mouseu değiştir.
  • mouse bzoulmus bizdeki chic optik mouse da durudk yerde saga sola gidiyordu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye + Mouse Önerisi?
    10 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse önerileriniz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba dostum.cevabın bende.mause optik olduğu için her rengi algılamaz.mesela kırmızı.çünkü optik ışık ta kırmızı çakışıyolar yani.mause yi farklı bir zemine koy sorun çözülür
  • yau neden herkez mAuse yazıo yau :)))
    quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

merhaba dostum.cevabın bende.mause optik olduğu için her rengi algılamaz.mesela kırmızı.çünkü optik ışık ta kırmızı çakışıyolar yani.mause yi farklı bir zemine koy sorun çözülür
  • fare degiştir.en kesin cozum bu olur bi ara benım kı hareket etmekle kalmıyo kendi kafasına gore saga sola tıklıyodu yenisini aldım şimdi cs de fırtınalar estiriyorum
  • microsoft mouselarda problem olmuyo
    pilibitik olabilir yada yüksek voltajın olduğu yerlerde mouse aptallık yapabiliyo
  • herkeste aynı sorun var bende de vardı çıkarıp yerine eski tip bir mause tak sorun çözülüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.