optik mause'mun ilmeci durduk yerde kendi kendine hareket ediyo... mefta olup hayaletemi dönüştü yoksa bu sorunun bir kaynağı varmıdır... bilen varmı acaba
mause un bozulmuş, nasıl düzelir bilmiyorum. Benimkinin de üstüne kahve döküldü. Bazen kendi kendine hareket ediyor.
kardeş sen kendine git en iisi yeni bi mouse al bu arada mause deil... Aslında fare ama bu ing her yerimize girdi!!!
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: evirtue
kardeş sen kendine git en iisi yeni bi mouse al bu arada mause deil... Aslında fare ama bu ing her yerimize girdi!!!
Saygılar...
asLında fare değiL mause nede oLsa biz yapmadık adamLar yapmıs ismi o dimi ? hadi biz yaratmıs oLsak fare diyeLimde icat bize ait değiLki gercegi , dogrusu mause
ama yeni aldığım mause'ta (fare :) ) aynı şeyi yapıyooor...
bence mouseu değiştir.
mouse bzoulmus bizdeki chic optik mouse da durudk yerde saga sola gidiyordu...
merhaba dostum.cevabın bende.mause optik olduğu için her rengi algılamaz.mesela kırmızı.çünkü optik ışık ta kırmızı çakışıyolar yani.mause yi farklı bir zemine koy sorun çözülür
yau neden herkez mAuse yazıo yau :)))
quote:
Orjinalden alıntı: Dangerousx
merhaba dostum.cevabın bende.mause optik olduğu için her rengi algılamaz.mesela kırmızı.çünkü optik ışık ta kırmızı çakışıyolar yani.mause yi farklı bir zemine koy sorun çözülür
fare degiştir.en kesin cozum bu olur bi ara benım kı hareket etmekle kalmıyo kendi kafasına gore saga sola tıklıyodu yenisini aldım şimdi cs de fırtınalar estiriyorum
microsoft mouselarda problem olmuyo pilibitik olabilir yada yüksek voltajın olduğu yerlerde mouse aptallık yapabiliyo
herkeste aynı sorun var bende de vardı çıkarıp yerine eski tip bir mause tak sorun çözülüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme