merhaba arkadaşlar faremin markası A4TECH X7-750BK; windowsta çalışırken herhangi bir sorun olmazken cod bo oynarken farenin birden döndüğünü farkettim son zamanlarda bu yüzden oyun oynayamaz oldum arada biraz ayarlarını karıştırıp normal hale getirsem de son 2 gündür bi türlü ayarı düzeltemedim sanki fare ayarlarındaki fare hassalığını açmış gibi oluyor hassalığı açınca daha kötü oluyor
aynı sorun bende de var başka uygulamalarda yada masaüstünde sorun çıkmazken cod mw2 oynarken ufacık bir harekette mouse birden dönmeye başlıyor 5 tur atıyor kendi etrafında
bir düzeliyor bir bu hale geliyor
bu sorunu yaşayan ve yardımcı olabilecek olan var mı ?
Hocam içindeki o ışık veren parça hafif yerinden oynayınca olabiliyor. İçini açabilirseniz onu kontrol edin belki yerinden oynamıştır.
içini açtım laser kıpırdayacak gibi değil o kadar sıkı duruyodu 4 gündür pc yi uyku ya aldım bu süreçte o sorunu yaşamadım bugün yanlışlıkla kapandı pc yeniden açınca aynı sorun yine başladı anlamış değilim mause kapanıp açılınca sıkıntıya giriyo :(
ayrıca o sorun başladığında denetim masasındaki fare ayarlarındaki fare hassaslığı terse dönüyor yani tik atılı olduğunda hasasslığı artması gerekirken tiki kaldırınca hassaslık artmaya başlıyor fare reset gibi program var mı ?