Şimdi Ara

mausun sağ tıklama özelliğinin iptali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sitemdeki fotoğrafların kopyalanmamsı için mausun sağ tıklama özelliğini nasıl iptal edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

• mausun sağ tıklama özelliği iptal olunca kopyalamayı önleyemezsinki.. sürükle bırakta yapılabilir hatta ekran fotosu çekerekte kopyalanabilir. Başka yöntemler düşünmelisin bence. Tekniğini tam olarak bilmiyorum ama dreamviewer da üstüne layer koyuluyor veya flash swf yapılıyor sanırım.
  • Bu traz şeylerin önlemi yok. Zaten Xp. tüm image ları siz istemesenizde kopyalıyor :) Kopyalamak istedikten sonra print screen yapar adam gene kopyalar.
  • bu konu çok ama çok konuşuldu fakat bi şekilde resim elde ediliyor.. şu var tabi bazı yöntemlerle lamer kullanıcıların bu işlemi yapması engellenebilir ama %100 engelicek bir yöntem henüz yok.. şunu bile gördüm sayfaya girdiğinizde kopyala yapıştır çalışmıyor printscreen tuşu bile çalışmıyor fakat bi şekilde isteyen o resmi almak için kendini kasan bi insan sonuç olarak o resmi yinde alıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -@mrt@-

arkadaşlar sitemdeki fotoğrafların kopyalanmamsı için mausun sağ tıklama özelliğini nasıl iptal edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

evet resimler arkadaşın dediği gibi temp internet files klasörüne otomatik olarak atılıyor bunların kopyalanmaması imkansız
  • cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim ben okulumuzun öğretmen resimlerini öğrencilerin kopyalamaması için sormuştum. anlaşılan bundan kaçış yok en iyisi resimleri kaldırmak. site frontpage de yapıldı.
  • Bizim okulun siteside öyle yapmıştı.Aldım babalar gibi resimleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşağıda ki kodla bunu yapabilirsin fakat. Bunun yanında html taglarını gizleyen prog lar var bunuda kullanmalısın. çünki sayfa daki resimleri almak isteyen birisi sayfada ki resimlerin bulunduğu klasörden de alabilir.

<script language="JavaScript"><!--
    function click() {
    if (event.button==2) {
    alert("uyarıyı buraya yazabilirsin");
    }
    }
    document.onmousedown=click
    // -->
    </script>
  • Öğretmen resimlerini siteden kopyalamanın bir öğrenciye ne gibi bir faydası olabilir ki
    Yada tersten sorayım bir öğretmenin resminin kopyalanması bir öğretmene ne gibi zararlar getirebilir ki.
    sırf meraktan sordum
  • arkadasında dedigi gibi prentscreen butun olayı bitiriyo bende msn de kullanmak icin bazen resim almak istiyorumn kopyalanmıyo prentscreen hallediyo
  • sağ tuşu kapama falan boşverin bunları.Versiyondan versiyona fark eder.

Php de şöyle bir kodlama var.Eğer kullanıcı sava picture derse url ye ulaşılamadı diyor.Tabi url yi bulamadığında diyor.
    Bu konu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_6482965/tm.htm
    Burada var.Anlaşılmaz ise yardım edebilirim.Sorularınızı lütfen oraya yazın.Daha çabuk cevap alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.