Bildirim
Mavericks OS X LOL sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mavericks in ne olduğunu bilmeyen bitek ben miyim? -
Ayni sorum bendede var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonkeyDGarp -- 25 Ekim 2013; 21:14:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Shatan
Merhaba arkadaslar az once mavericks e yukselttim ama lolde cok sorun oluyor fps acayip dusuyor her ne yaptiysam cozum olmadi grafikleri dusurdum ettim ama olmadi sorun nasil olacak bilen varmi ? en son care mountaine donus yapaacagim.baska mac kullananin basina geldi mi
Tcket at istersen 8.1 de pc kullanıcılarıda sorun yaşamıştı cevap verirler de o kadar bekleyemezsin heralde :) -
Mountain kullanıyorum geçmeyi düşünüyordum iyi oldu söylediğim
hocam burada açmayın notebook konusunda (macinizin ne olduğunu bilmiyorum) daha fazla yardım alabilirsiniz (eğer sorun oyundan kaynaklanmıyorsa) -
quote:
Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp
Ayni sorum bendede var.
-
http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=42444501
bu konu size faydalı olabilir arkadaşlar. -
an itibariyle güncelledim ve sorunsuz oynuyorum oyunu... -
Aynı problemi ben de yaşadım sonra ml a geri döndüm. Yeni gelecek güncellemelerde düzeltirler eğer bu durumla ilgili feedback yapıldıysa.
Edit: Son mesajını görmedim. :-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audision -- 26 Ekim 2013; 2:12:39 > -
appleın klişe sorunları tıpkı riot gibi, her yeni güncellemede/işletim sistemlerinde sorun oluyor
-bir sonraki patchte sorun falan kalmaz -
apple bu öyle olur arada
The boom has been planted
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar sorunu cok basit yontemle cozdum ilk ayarlardan enerji tasarrufu grafik degisimi kapatin oyundada ayarlardan full screen yerine cercevesiz yapin duzeliyor. -
Amaç apple ım var zenqinim eziqsiniz
aynisi bende var
i7 4 core
gtx 650 ekran karti var
2800 cozunurluktedede 1366 cozunurluktetde 40-50 fps veriyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X