Şimdi Ara

MAVİ BİLGİSAYAR (fotograf makinası için) ve diğer ürünler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi bilgisayardan birşey alırken dikkatli olun, hatta almayın ürün iadesi yok, ambalajından çıkan her ne ise adamlar geri almıyorlar. yani elinizde patlıyor. Özellikle fotograf makinalarını japon malı alın, hangi makinayı alırsanız alın çin malı almayın görüntü kalitesi anlamında istediklerinizi vermeyecektir...... Ben sony W 120 kullanıcısıyım bu modelden eski olan sony P-200 modelinin verdiği görüntü kalitesine ulaşmak mümkün değil......paranıza ve sinirlerinize yazık etmeyin….. ALtını çizerek söylüyorum orjinal japon arayın

• şimdi ne alaka yani ? kelimeye nasıl girmissin nasıl çıkmıssın,işiniz gücünüz x firmasını karalamak :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savage

şimdi ne alaka yani ? kelimeye nasıl girmissin nasıl çıkmıssın,işiniz gücünüz x firmasını karalamak :S
    Aynı adla ikinci konu açmışsınız niye ki..

http://forum.donanimhaber.com/m_25311980/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savage

şimdi ne alaka yani ? kelimeye nasıl girmissin nasıl çıkmıssın,işiniz gücünüz x firmasını karalamak :S
    quote:

Orjinalden alıntı: Savage

Hocam doğru diyorsun arkadaş karıştırmış konuları. Yalnız bu mavi bilgisayarın yaptığı ilk şey değil. Zaten CAnon-erkayalar, mavi bilgisayar bunlar adları çıkmış marketler. Bir arkadaş da ses sistemleri bölümünde speaker almıştı mavi bilgisayardan değişiminde sorun yaşamıştı. Bu gibi şeyleri her zaman yazalımki insanlar bilinçli davranabilsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

quote:

Orjinalden alıntı: Savage

Hocam doğru diyorsun arkadaş karıştırmış konuları. Yalnız bu mavi bilgisayarın yaptığı ilk şey değil. Zaten CAnon-erkayalar, mavi bilgisayar bunlar adları çıkmış marketler. Bir arkadaş da ses sistemleri bölümünde speaker almıştı mavi bilgisayardan değişiminde sorun yaşamıştı. Bu gibi şeyleri her zaman yazalımki insanlar bilinçli davranabilsinler.

Alıntıları Göster
    bende kulaklık aldım daha 2 ay kullanmadan bozuldu geri kabul etmediler mavi bilgisayar gerçekten alışveriş yapılabilecek bi mağaza değil diye düşünüyorum.

• ne karalaması ya ben yaşadıklarıma mı inanacağım senin mavi bilgisayarda çalıştığına mı... ilk önce savunduğun mavi bilgisayarın nelerle uğraştığına bir bak benim gibi bir baş belası oldu uğraşacağım diğer insanların canı yanmasın bu ülkede kimse sahipsiz değil..................
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerim

ne karalaması ya ben yaşadıklarıma mı inanacağım senin mavi bilgisayarda çalıştığına mı... ilk önce savunduğun mavi bilgisayarın nelerle uğraştığına bir bak benim gibi bir baş belası oldu uğraşacağım diğer insanların canı yanmasın bu ülkede kimse sahipsiz değil..................
    mavi açıldığından beri oradan alırım hatta hatta maviyi kuran herkesi tanırım Çünkü Mavi Akademiden eğitim almıştım
    onları tanısamda tanımasamda binlerce ürün almışımdır ve 1 kere bile sorun çıkmadı
    bu mavinin kötü mal sattığını yada mallarda iade etmediği anlamına gelmez
    5 6 kez beğenmediğim ürünü başka ürünlerle sorunsuz değiştirdiler

saygılarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramroat

mavi açıldığından beri oradan alırım hatta hatta maviyi kuran herkesi tanırım Çünkü Mavi Akademiden eğitim almıştım
    onları tanısamda tanımasamda binlerce ürün almışımdır ve 1 kere bile sorun çıkmadı
    bu mavinin kötü mal sattığını yada mallarda iade etmediği anlamına gelmez
    5 6 kez beğenmediğim ürünü başka ürünlerle sorunsuz değiştirdiler

saygılarla

Alıntıları Göster
    sen araya gir istersen benim fotograf makinasını değiştirsinler ne de olsa birbirinizi tanıyorsunuz.....

• quote:

sen araya gir istersen benim fotograf makinasını değiştirsinler ne de olsa birbirinizi tanıyorsunuz.....

Alıntıları Göster
    Ekran kartı almıştım arızalı çıktı geri gönderdim yeni ürün gönderdiler. Şu an sorunsuz.

Bir, iki kere oldu diye o firma karalanmaz yada oradan almayın denmez.

Ben bu sorunu yaşadım böyle böyle oldu dikkat edin denir.
  • quote:

ne karalaması ya ben yaşadıklarıma mı inanacağım senin mavi bilgisayarda çalıştığına mı... ilk önce savunduğun mavi bilgisayarın nelerle uğraştığına bir bak benim gibi bir baş belası oldu uğraşacağım diğer insanların canı yanmasın bu ülkede kimse sahipsiz değil..................
    quote:

Orjinalden alıntı: sonerim

ben ne mavide çalışıyorum nede maviden aldığım bir kaç ürünle alakalı sorun yaşadım.olayı provake etmenin alemi yok,gidersin varsa sorunun şikayet edersin,yok kimse sahipsiz değil gibi kelimeler kullanıp propaganda yapmaya çalışma...

• quote:

quote:

Çocuklaşma. Sahipsiz olduğunu göster o halde.

Buraya yazacağına gidip sahipsiz olduğunu göster, gücünü göster hadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

quote:

Çocuklaşma. Sahipsiz olduğunu göster o halde.

Buraya yazacağına gidip sahipsiz olduğunu göster, gücünü göster hadi.

Alıntıları Göster
    Anlaşılması gereken konu şonu:

Sorun mavi bilgisayar ile alakalı bir durum değil.

Geri iade yasal bir sorumluluk değildir.
    Çünkü burada ürünü görmüş, begenmiş ve satın almış sayılırsınız.
    Eğer ürün ayıplı ise o zaman böyle bir değişim hakkınız doğar.

Sadece bazı firmalar alışveriş politikası geregi, geri iade hakkı tanımışlardı.
    Bence bu firmalardan alış-veriş yapmanız daha doğru bir davranıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Anlaşılması gereken konu şonu:

Sorun mavi bilgisayar ile alakalı bir durum değil.

Geri iade yasal bir sorumluluk değildir.
    Çünkü burada ürünü görmüş, begenmiş ve satın almış sayılırsınız.
    Eğer ürün ayıplı ise o zaman böyle bir değişim hakkınız doğar.

Sadece bazı firmalar alışveriş politikası geregi, geri iade hakkı tanımışlardı.
    Bence bu firmalardan alış-veriş yapmanız daha doğru bir davranıştır.

Alıntıları Göster
    Çok şükür şimdiye kadar sorun yaşamadım ama yaşayanlar oldu.Sorun yaşayanların adına firmayı kötülemek yanlış.

Teknosa mağdurları diye bir site bile vardı sanırım ama AVM lerde ki teknosaların kasaları harıl harıl çalışıyor.
    HB ile de sorun yaşayan var oradan da kimse alışveriş yapmasın...

Maviden bir anakart değişimi (arıza), bir anakart iadesi (arıza para iadesi alındı), usb bellek iadesi (arızalı) ve bir ekran kartı( arızaya gitti gelmedi parasını aldım) kimseylede tanışmışlığım yoktur.

Aldığınız yeni model bir fotoğraf makinesi elbette eskiye göre iyi çekecek diye bir kaide yok ki bu durum sony değil diğer marka fotoğraf makineleri içinde geçerli.

Pire için yorgan yakarsak alışveriş yapacak yer olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Çok şükür şimdiye kadar sorun yaşamadım ama yaşayanlar oldu.Sorun yaşayanların adına firmayı kötülemek yanlış.

Teknosa mağdurları diye bir site bile vardı sanırım ama AVM lerde ki teknosaların kasaları harıl harıl çalışıyor.
    HB ile de sorun yaşayan var oradan da kimse alışveriş yapmasın...

Maviden bir anakart değişimi (arıza), bir anakart iadesi (arıza para iadesi alındı), usb bellek iadesi (arızalı) ve bir ekran kartı( arızaya gitti gelmedi parasını aldım) kimseylede tanışmışlığım yoktur.

Aldığınız yeni model bir fotoğraf makinesi elbette eskiye göre iyi çekecek diye bir kaide yok ki bu durum sony değil diğer marka fotoğraf makineleri içinde geçerli.

Pire için yorgan yakarsak alışveriş yapacak yer olmaz.

Alıntıları Göster

Japon malı olunca görüntü kalitesi artıyor demek.
    Daha neler okuyacağız bu forumda.

Mavi bilgisayara gelince.
    İstanbul'da kesinlikle mavi bilgisayarı arar oldum. :(

Problemleri olanlar olmamış mıdır? Elbette olmuştur ama bence iyi bir firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huhukomsu

Alıntıları Göster
    değüşük bir konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Huhukomsu

Alıntıları Göster
    Bende mavi bilgisayardan birkaçkez alışveriş yaptım fakat hiç problem yaşamadım
    Not= Mavi bilgisayarda çalışmıyorum bilginize :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Ekran kartı almıştım arızalı çıktı geri gönderdim yeni ürün gönderdiler. Şu an sorunsuz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

katılıyorum sonuna kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

katılıyorum sonuna kadar

Alıntıları Göster
    Burada yorum yapıp Mavi bilgisayarda çalışan yada organik bağı olan herkese teşekkür ederim. Beni dahada haklı çıkardınız. Tek taraflı bir ördek dövüşü var sanırım burda....(seyirciler, hakem ve rakip ördek) burada kazanma şansı yok zaten kazanılacak yer burası değil, durmak yok yola devam, tanıdığım kim varsa herkes aydınlanacak. Bir firma vatandaşın omuzlarında büyüyorsa onu indirmesini de bu vatandaş bilir....

• quote:

Burada yorum yapıp Mavi bilgisayarda çalışan yada organik bağı olan herkese teşekkür ederim. Beni dahada haklı çıkardınız. Tek taraflı bir ördek dövüşü var sanırım burda....(seyirciler, hakem ve rakip ördek) burada kazanma şansı yok zaten kazanılacak yer burası değil, durmak yok yola devam, tanıdığım kim varsa herkes aydınlanacak. Bir firma vatandaşın omuzlarında büyüyorsa onu indirmesini de bu vatandaş bilir....

Alıntıları Göster
    Ürün alırken adam gibi incelemezseniz, "çin malı japon malı" şeklinde kendiniz avutursunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Ürün alırken adam gibi incelemezseniz, "çin malı japon malı" şeklinde kendiniz avutursunuz..

Alıntıları Göster
    Sonuna kadar mücadelene devam et. Beğenmediğin ürünü koşulsuz 7 gün içinde iade almak zorundalar.
    Yasa çok açık arkadaşlar. Kutusu açılmış bir ürünü mavibilgisayarın almayacağından eminim. Bimeks de almaz
    vatabilgisayar da almaz. Sessiz kalırsanız firmalar bu tutumlarını devam ettirir. Ben de Touchmate'den fotoğraf makinesi
    aldım. İade almadılar, tüketici hakem heyetine başvuracağım...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.