Şimdi Ara

MAVİ BİLGİSAYAR'IN MÜKEMMEL GÜCÜ TEBRİKLER!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bılmıyenler napacak abi yazık gunah değilmi ya neden belirtilmio mavi kotu bı yer J makınalar sorunlu demıyoruz GARANTIYI O GUN BILE VEREMEDILER PAZARTESİ GELİN VERELİM DEDİLER halbuki 0.50 kuruşluk bir fotokopiye bakıor hersey :) seri no yok bişey yok...

Gazetelerin verdiği ekler bile daha sağlam kağıda basılıyor...
  • Mavi bilgisayarı kutluyorum bukadar uygun fiyatlı mal sattıkları için ayrıca ntsc-j makinaya fatura kesip ve üstüne birde garantisi biziz buyrun buda garantisi demek her firmanın yapabilecegi bişey degildir helal olsun.
    Spot bir malı faturalandırmak vergisini ödemek garanti belgesi düzenlemek hem müşteriyi fiyatı ile cezbetmek süper bir olay.Koskoca firma elbette garantisi geçerlidir zaten çogumuz elektronik bir ürün aldıgımızda direk satın aldıgımız firmaya gitmiyormuyuz servisi nerde diye baktıgımız bile yok.
    ps3ü alıpta dvd filim seyreden kaç kişi var fiyat iyi olunca j imiş palimiş kim bakar.
    Ben hepsini anlıyorumda ntsc-j makinaya fatura keserken acaba playstatıon 3 diye fatura nasıl kesiyorlar onu anlamıyorum ki faturada ürünün ismi yazmıyorsa şüpheli bir durum.
  • kubi haklı eğer J - Pal hakkında bılgı vermıyorlarsa ayıp
  • yusuf hocamla ne nejat80 olayı güzel açıklamışlar.bu konuyu uzatmanın bi anlamı yok isteyn istediği yerden alır.
  • Eurasia garantisi neden bu kadar önemliki arkadaşlar, bende teknosadan aldım ve 2.ayında makine güm ,servise verdim fransadan yenisinin gelmesini bekliyorum
    mavide aynı şeyi yapacak sonuçta, bu garanti belgesini kolay kolay vermezler zannediyorum
    tamir olayları zaten türkiyede yapılmıyor Eurasia garantisinde, direkt gönderiyorlar.
    mavininde farklı birşey yapacağını sanmıyorum
  • etik değil ETİK...
  • neyse sonuç tbrkler mukemmel guclerını ınsanlara bu sekılda yansıttıkları için
  • Bükemedigin bilegi öpeceksin
  • Kubi sen senelerdir J'sin be hocam, Japon Kubiiiiii (: Biz sana dedik mi niye Alman Kubi değilsin diye..

O değilde adamlar makinelerin içindeki Resistance2'leri çıkarıp 80 küsür liradan satıyorlarmış, Mavi'yi seviyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

ben mavi den 699 ytl ye 80 gb pal makina aldım

buna ne diyeceksiniz kubilay bey?

bende.ayrıca hala J dicek olursan kutunun arkasında hayvan kadar pal yazıyor.
    bence sen cihazı alamadın ondan J diyorsun.
  • neye bağlandı konu şimdi?
  • mavibilgisayar:2-kubi:0 maç bitti.
  • Sahtekarlıktan başka birşey değil. Ürünü satarken BU pal değil J dir. Türkiyede ki DVD ve Blu ray leri izliemessiniz diye bir ibare okudunuzmu.
    Yada forumlarda MB kampanyasında okudunuzmu forumda yayınlanan resmide böyle birşey okudunuzmu.
    Açıkcası bilmiyen biri Resmen kazık yemiş olur. İstediği kadar garanti versin ben türkiyede yaşıyorsam ve neden Pal olmuyan bir ürün alıp nimetlerinden faydalanamıyacam. Bluray filimleride küçümsemeyin 500YTL nin üzerinde satılan bir cihaz bluray player.

Mağzada çalışanlar diyorsa bu J ürünüdür filim izliyemezsiniz ve garantisi bu şekilde şeklinde bilinçlendiriyorsa tamam ama internet sayfasında yada kampanyasında böyle açıklayıcı bilgi yok. Sipariş ediceksiniz evinize gelicek koskoca J harfi gözünüze batıcak. Madem J alıcam giderim tahta kaleden alırım yada yurt dışından sipariş ederim.

Kısaca arkadaşlar büyük bir mağza PAl satması gerekirken ki herkez ürünü PAL zannetmiştir J satarsa güven kalmaz. Ps3 den anlamıyan birisi için yazık olur .

• Arkadaslar birkac sene usa yasamis biri olarak soyluyorum. eger Amerikada Mavi Bilgisayar tarzinda bir sirket pal konsol satsa ve bunu tuketiciye haber vermeden yaparsa cok buyuk tazminat davalariyla karsilasir! Standarti pal sistem olan bir ulkude j makina satilmasi bence firsatciliktan baska birsey degildir! Bu insanlar orjinal dvd filmlerini bu makinalarda izleyemedikleri taktirde Mavi bilgisayar onlara ayni filmin j versiyonunu mu verecekler yada makinayi pal lami degistirecekler? Benden Mavi ye bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doftin -- 22 Mart 2009; 19:17:09 >
  • hem mavide suc hem alanda suc alan adam salakmı kutunun dısında J oldugu yazmıyormu baksında alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 22 Mart 2009; 22:39:40 >
  • Bugün kampanya devam ediyordu mavide ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: drake_1988

hem mavide suc hem alanda suc alan adam salakmı kutunun dısında J oldugu yazmıyormu baksında alsın

Bu yorumunda cok haklisin fakat turkiyede bu konuda eski nesillerin cogunun hicbir bilgisi yok. Adam 10 yasinda cocugu istedigi icin ps3 aliyor ne alar j sinden p sinden
  • Mavinin bence bunu yapmasının 1 sebebi olabilir
    burada yaptığı, kampanyada eğer Pal cihazda satıyorsa arada J leride millete kakalamak millet tabii diyecek ki bakmaya gerek yok nasıl olsa hepsi cihazların pal tabii eve geldiğinde karşılaşacağı durumda şok olacak. Elinde resmi garanti belgeli Pal Cihazıda bulundurmasının sebebi onuda herhangi bir dava vb durumlarda (kötü durumlar için ispat)bulundurmak olabilir.Ama yaptıkları resmen el altından j cihaz satmak Üstelik sahte fatura düzenleyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 23 Mart 2009; 2:06:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

faturayı merak ettim bende.
    belki garanti şöyledir; bozulursa teslim edersiniz bunlar ya bir sony teknik servisiyle anlaşmışlardır yada sizden alır japonyaya falan gönderirler tamiri için.

Yada japonyadan usta gelicek bakmaya :))))

• japonya dan usta olayı su yaşananlardan sonra mantıklı gelior bana.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.