Şimdi Ara

MAVİ BİLGİSAYAR'IN MÜKEMMEL GÜCÜ TEBRİKLER!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
8.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

japonya dan usta olayı su yaşananlardan sonra mantıklı gelior bana.

onu bunu bırakta sıfır xbox360 ne kadar onu söyle bir.
  • burda sölemem şuan burada satıcı kimliğimle değilim arkadasım gel konsol ve akseusarlara orda konmusalım dunyalı ol dunyalı gezegenın adamı ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

japonya dan usta olayı su yaşananlardan sonra mantıklı gelior bana.

onu bunu bırakta sıfır xbox360 ne kadar onu söyle bir.

kriz herkesi vuruyor
  • ben bimeksten nakite 697 liraya ( kredi kartı ile tek çekim 732 lira oldu ) aldım PAL 80gb Dualshock 3 PS3 ü
    sony eurasia garantisini de verdiler.
    oyun yok yanında.
  • normal olan seyleri duymak ne gusel isterse 2000 tl olsun...

evet evooo gamecubeler bıle kıymete bındı :)
  • quote:

burda sölemem şuan burada satıcı kimliğimle değilim arkadasım gel konsol ve akseusarlara orda konmusalım dunyalı ol dunyalı gezegenın adamı ol

Satıcı kimliğinle değilsinde bu başlığı niye açtın diye adama sorarlar gezegende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

burda sölemem şuan burada satıcı kimliğimle değilim arkadasım gel konsol ve akseusarlara orda konmusalım dunyalı ol dunyalı gezegenın adamı ol

Satıcı kimliğinle değilsinde bu başlığı niye açtın diye adama sorarlar gezegende.

cevap bekliyoz
  • heyecandan açtım o anki adrenalin seviyem bunları yazdırdı bana...

ha destekleyen de oldu normal karsılayanda oldu :)
  • spot ya da şahıstan alacağınıza gidin maviden j alın daha iyidir.
    ne şartlarda garanti verirse versinler makineniz bozulduysa standart prosedür işler. elleri mahkum yapacaklar
  • Mavi kurumsal bir şirket, büyük bir mağaza.
    10 metre kare yerde günü kurtarma çabasında spotçu küçük esnaflardan değil.
    Böylesine büyük ve ticaret ufku daha geniş bir firmanın, ülkeye kaçak yollarla giren malları kendi garantisiyle satması ne kadar doğru tartışılır. Kubilay' da bunu anlatmaya çalışmış. Sonuçta aynı mala aynı garantiyi isterse esnafta verebilir. Ki bir çoğu belli ücretler karşılığında garanti veriyorlar sattıkları cihazlara. Hemde birebir değişim garantisi. Misal, Atik.
    Böyle bir durumda koskoca, adı olan Mavi Bilgisayar' dan mal almanın bir anlamı kalmaz.
    "Mavi' de bildiğin spotçuymuş meğer" der herkes.
    Gerçi tüm ürünlerinde aynı yolu uyguluyormuş Mavi Bilgisayar.
    Bu yüzden çok da şaşırmamak lazım fotokopi garanti vermelerine.
  • Türkiye'de satılan cihaz PAL (avrupa uyumlu) olmalı bence, NTSC konsol da oyun tamam ama mağazalardan film aldığın zaman (DVD-BLURAY) oluşacak durumu düşünmek lazım. ben asıl dvd takınca (Region2) ps3 oynatmayınca mavi'ye o konsolu arızalı diye götürsek verecekleri cevabı merak ediyorum. Kubi ghadi bir denesene . sonuçta dvd'de oynatması lazım değil mi cihazın? oynatmıyorsa sorunlu sayılmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Mavi kurumsal bir şirket, büyük bir mağaza.
    10 metre kare yerde günü kurtarma çabasında spotçu küçük esnaflardan değil.
    Böylesine büyük ve ticaret ufku daha geniş bir firmanın, ülkeye kaçak yollarla giren malları kendi garantisiyle satması ne kadar doğru tartışılır. Kubilay' da bunu anlatmaya çalışmış. Sonuçta aynı mala aynı garantiyi isterse esnafta verebilir. Ki bir çoğu belli ücretler karşılığında garanti veriyorlar sattıkları cihazlara. Hemde birebir değişim garantisi. Misal, Atik.
    Böyle bir durumda koskoca, adı olan Mavi Bilgisayar' dan mal almanın bir anlamı kalmaz.
    "Mavi' de bildiğin spotçuymuş meğer" der herkes.
    Gerçi tüm ürünlerinde aynı yolu uyguluyormuş Mavi Bilgisayar.
    Bu yüzden çok da şaşırmamak lazım fotokopi garanti vermelerine.

mavinin şehit adem sokaktaki apartman dairesi halini bilirim. hey gidi günler az zengin etmedim adamları. ama o zamanlar baya ucuzdu fiyatları zaten bu kadar büyümlerinin sebebi ol. ama büyüyüncede masraflar artıyor fiyatlar yukarı çıkıyor haliyle. mavide şu an pal sony euroasia garantili ps3 bulursunuz ama fiyatı 1000 civarında. adamlar J makinede var fiyatı budur diyor bence normal. alan iyi karar versin yeterki.

• vay be benı anlayanlarda varmış tşkler arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Her soru 15 puan istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.

1. Makine J olunca ne oluyor?

2. Yazar aşağıdaki cümlede ne anlatmak istemiştir?
    -J MAKINA FATURA GARANTİ hımmm...

3. Bugün çarşamba, pazartesi günü ne oldu?

4. Pazartesi sen garanti kağıdını almak için gittin mi?

5. J makinaya vurgu yaptın ama sende aldın. Bu bir çelişki midir?

6. Yazıda anlatılmak istenen nedir?

7. Hoca ben hiç bir şey anlamadım Daha açık anlatırmısınız?

Saygılar efenim

He he Ya ben buraya elimde patlayan ps3 ümü yazmak için girmiştim mesaj beni resmen bunalımın içinden çekti çıkardı ya olağanüstüsünün fevkaledesinde

• Durun hadi hazır gülerken olayımı da sıkıştırayım araya.Bu hafta sonu Hepsişurada'dan(tabiki öteki) 1.316.00tl ye aldığım PS3 makinayı geldiği gibi hemen kurdum yazılımını güncelledim kutudaki oyunları takıp denedim ve toplamda üç dört saat gibi bir süre açık kaldı,oyunları bile merak edip hiç oynamadan vaktim olmadığı için aleti kapadım.Ertesi akşam makinayı açmak istediğimde baktım öndeki kırmızı ışığı yanmıyor,arkasındaki elektrik kablosunu kontrol ettim takılı çıkmamış yerinden,yine arkadaki on-of tuşunu açıp kapadım yine ışık yanmıyor,bu sefer takılı olduğu frizi değiştirdim hala tık yok aletten,aynı şeyleri defalarca denerken arada sadece bir kaç kere bir saniye bir zaman yanıp söndüğünü görebildim kırmızı ışığının,sanki frize takıp hemen çekiyormuşum gibi yanıp hemen sönüyor kırmızı ışık,tabiki sürekli değil tutarsız bir şekilde bazen de hiç.Ben bu işten hiç bir şey anlamadım,aleti de tanımıyorum daha doğru düzgün,acaba bana bozuk makine mi yolladılar diyorum ama ilk gün açtığımda üç dört saat kurcalayıp kapatana kadar hiç bir şeyi yoktu.Ben şimdi nasıl bir yol izlesem onu da kestiremiyorum;firma bana üç seçenek sunuyor prosedürlerinde;değişim,iade,arıza giderimi(arıza giderimi hariç diğerlerinde kafamı ağrıtacaklarından adım gibi eminim).Önce arızayı kabul etmeyip bendekini alsınlar aynısının sıfırını versinler tamir gören eleti niçin alayım diye düşündüm,sonra sekiz günlük yasal hakkım varken iade edip paramı geri alayım gidip başka yerden daha ucuza alayım aleti dedim ama içinden çıkan iki oyunu açtım onlara kesin kıllık yapacakları aklıma düşüverdi...Öylece havadayım halen ne yapsam bilmiyorum,firmaya sadece teslimden sonraki gün aletin arızalı olduğunu bildirdim herhangi bir talep belirtmedim henüz.Siz ne tavsiye edersiniz arkadaşlar,ne yapmalıım?

• daha neler gorecegız yazık :(
  • vay be mavide yalan olmuş...
  • öncelikle şunu bir söyleyin;
    1) pal dışında ürün satmak yasak trde mavi bilgisayar bunu nasıl satabiliyor?

2) mavi bilgisaray spot ürün nasıl satabiliyor sony garantisi veremiyor?

3) bu ürünleri alan arkadaşlarlar türkiyede oyun dışında bir işe yaramadığını (ben konsolcuyum ama babam ne -u dan ne -j den nede pal den anlar) bilmiyorlar yazık değilmi?

4) ürünler bozulunca ne olacak mavi kocaman firma garanti verecektir diyenler var ya kocaman firma spotculuk yaparmı?

ortada bir yanlış var bu konuşulsun yok bu satıcıymış o satıcıymış bu konuşulmasın.
    yanlış yanlıştır kimin yaptığını önemli değil

aslında tek sorum var mavi bilgisayarın yaptığı yanlış değilmi arkadaşlar.
  • haftasonu mavi ye modem ve lcd fiyatlarına bakmak için iki arkadaşımla gittik 650 ye üzerinde resistance 2 resimleride olan ps3 leri görünce yanımdakilerden biri az kalsın alıyordu. lcd si olmadığı için vazgeçti. ancak konuyla alakadar olan benim bile aklıma bölge kodu nedir diye bakmak gelmedi açıkcası. sormadan da alırdık o gün, belki blu ray takmadan da fark etmezdik...

kaldı ki mavi büyüktür her şeyin arkasında durur garantisi sağlamdır denebilir ancak mavi ninde kapanmama garantisi, batmama garantisi yoktur. hatta küçük bir bilgisayarcı ile mavi nin kapanma olasılıkları muhtemelen çokda farklı değildir.

bu bakımdan garantiyi ha kubilay vermiş ha mavi vermiş ne fark eder... sonuçta ikisi de euresia garantisi vermiyor ve ikisinden de alışveriş yaparken bu bakımdan belli bir risk alınıyor.

lafın özü bu cihazların satıldığı standda konuyla ilgili hiçbir bilgi yoktu ve bu da bir anlamda şark kurnazlığı oluyor. kimse bu tip bir mağazadan alışveriş yaparken bu tip ayrıntıları düşünmek zorunda değil. sonuçta aldığın mağaza spot değil.

kubilay veya herhangi bir spot satıcı size sattığı malda bu tip bir oyun yaparsa yaptığı ne kadar yanlışsa mavinin yaptığıda bu kadar yanlıştır.

kurumların büyüklükleri yer veya ad büyüklüğüyle orantılıysa eğer mavi haklıdır, ama müşteriye ufaktan ayardır bu yapılan. alan birçok kişinin bu konuyu daha fark etmediklerine adım gibi eminim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDUST -- 25 Mart 2009; 1:26:31 >

• mavinin garantisini spot garanti ile karıştırmayın arkadaşlar. tamam satılmış olan ürün NTSC-J ama garanti sonuçta sanayi bakanlığından izinli. yani eurasia ne sunuyorsa mavi de onu vermek zorunda. spotçular ps3 üzerinde optik değiştirmeden öteye birşey yapamıyorlar maalesef ( o da genelde ücretli) ben j makinayı yanlışlıkla alan arkadaşlara avrupa bölge kodlu dvd ya da blueray ile beraber cihazın çalışmadığını göstererek maviye arıza olduğunu beyan ederek başvurmaları (aldıkları ilk 1 ay içinde ayıplı mal olarak) ve yeni makinalarla (PAL) değişim istemeleri.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.