Şimdi Ara

MAVİ BİLGİSAYAR'IN MÜKEMMEL GÜCÜ TEBRİKLER!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: faho

Bilinçli tüketici ordan Mavinin garantisine güvenip mal almaz bence;Mavi'nin 1 hafta sonra batmayacağının garantisini kim verebilir? O sebeple ça...ğı geniş bir kişi de; ülkeye aynı şekilde adetli j getirip,paralel bir şirket ile bu garantiyi verip satabilir.Sürümden de para kazanabilir.O sebeple bu tip yerlerden belli kalem üstü tutarı olan malı ben almam.

İstanbul Bilişim,Tgar,Mavi... hayatta mal almam.Sonuçta reel garanti yok.Tv bölümünde İ.B'den tv alap,parası ile rezil olanların topicleri ve feryatları ile dolu.Üzülmemek elde değil.

Zaten tgarında istanbul bilişimden geri kalır yanı yok geçen yıl ocakta kampanya ile onlardan 791tlye 12taksitler sıfır ps3 60gb pal aldım bozuldu servise verdim 1ay bekledim geldi tamir olmamış bidaha verdim yine 1ay beklettiler sorunda blu-ray arızasıydı adamlar tahtakalede bi yere yaptırıyomuş 3hafta sonra beni arıyıp dedikleri şey şu kullanıcı hatası tamir edilmiycek dedim ne yapmışım ben sözde blu-ray girişine bastırmışım bozmuşum işe baksonra tamir ettiler itiraz edince 1ay blu-ray değişimi için bekledim bilseydim 120tl verip 1saatte yaptırırdım.
    Kendi garantisini veren firmalara güvenmiyelim arkadaşlar sony eurosia garantili almadığıma pişman olmuştum en azından swap makine veriyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: rds

quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

şimdide psp slim :))) showu var ohhh ne gusellll

3.bölge YUVARLAK (O) tuşuyla menulere giriyor....

YAKINDA XBOX ta gelir :D

Firmware menüsünden bu tuşların yeri değiştirilebiliyor mu? Değiştirebiliyorduk sanırım yanlış mıyım?

ahhh ahh keşke kırılabılen cıhazlar olsa da yapabılsek ahh ah :)) 4.01 makınalar
  • Bende eski psp lerden var menüye girdiğimde sanki değiştirebiliyorum diye biliyordum. Gidince bakayım merak ettim. :)
  • :=) ama mlsef
  • vayyy bea konu uzamıss bayagg

arkadaslar mavi den yana sıkıntınız olmasın, ole i.b gibi bi firma degill tgar ı bilemedıgımden yorum yapamıyorum ), garantı konusunda spotcudan alıp sıkıntı yasıcagnıza ordan alın daha rahat halledersınız sorununuzu, dusunsenıze kucuk dukkan da adam 30 ps3 getirdi diyelım bunların 10 tanesı bozuk cıksa yuzunuze bile bakmaz eminim:D hatta batabılır bile:p

ama mavı o kadar mal satıyor, fiyatı uygunsa altını cizerek soyluyorum spotculara gore fiyatı uygunsa tercıh edinn yıllardır alısverıs yaparım bı sıkıntı yasamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kagan06

vayyy bea konu uzamıss bayagg

arkadaslar mavi den yana sıkıntınız olmasın, ole i.b gibi bi firma degill tgar ı bilemedıgımden yorum yapamıyorum ), garantı konusunda spotcudan alıp sıkıntı yasıcagnıza ordan alın daha rahat halledersınız sorununuzu, dusunsenıze kucuk dukkan da adam 30 ps3 getirdi diyelım bunların 10 tanesı bozuk cıksa yuzunuze bile bakmaz eminim:D hatta batabılır bile:p

ama mavı o kadar mal satıyor, fiyatı uygunsa altını cizerek soyluyorum spotculara gore fiyatı uygunsa tercıh edinn yıllardır alısverıs yaparım bı sıkıntı yasamadım

tabiki mavi bilgisayar hertürlü küçük dükkandan daha iyidir bunu tartışmaya bile gerek yok ancak 100-150 tl için kalkıp j makine almak, bluray film izlemek gibi bir özellikten 100-150 tl için vazgeçmek saçmalıktan başka bişey değil. evinde ps3 var, kiralıyorsun mesela dark knight, hancock, ironman yada transformers 2 bluray ama izleyemiyorsun. ilerde bluray film kiralayan yerlerin sayısı artsın, arada bir bluray film kiralayıp izliyim desen mal gibi ortadasın. xbox arcade 550 tl ps3 800-850 tl. niye arada çok fiyat farkı var? çünkü sony ps3 ü sadece oyun konsolu olarak değil media center olarak tasarlamıştır. ps3 ün bu özelliğinden vazgeçtikten sonra giderim ps2 alırım gene daha iyi. kz2, mgs4, lbp oynayamam ama 3 oyunda eksik oluversin hiç problem değil. zaten konsol fiyatından kar ederim gene olur. sadece bluray playerların fiyatları bile 500-700 tl arası geziniyor. o makinayı 150 tl ucuza alıyorsun ama 500-700 tl lik bir özellikten vazgeçiyorsun. bluray olarak izlemek istediğin film region free değilse hadi bakalım aradur j olanını. tabii tr altyazısıda olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 31 Mart 2009; 0:30:34 >

• hahahah :D arkdaşlar çok enteresan şeyler okuyorum ,
    neyse ben yorum yapmayım, size tavsiyem ;
    Mavi Bilgisayardan Tv alın , Mp3 çalar alın, Anakart vsvsvs alın ama Kesinlikle Konsol ve Pahalı ses sistemi (örn: Logitech Z 5500) almayın.

off off hele o PSP ler varya:D çin işi japon işi:D O ile menü girişi:D

"kardeşim ben film falan izlemem , pes koy makineye"
    "yaa ilerde ne geliştirmesi olacak şu kadar aletin , yenisi çıkınca alırız"
    "oğlum sana ateri alayımı?"
    vsvsvs

gibi replikleri dündüren alışveriş sakinlerine hayırlı olmasını dilerim;) iyi fiyat:D
  • bazıları hala kucuk esnaftan falan bahsediyor biz dioruzki pal satılmalı mıllet hala maviden alırım dio e bende MAVİ den alırım alla alla onu bılıoruz...

Bişz bu satışın doğru olup olmadıgını tartışıyoruz alınması gereken yeri değil...

çürük elmayı bizim bakkal dan alsan ne super marketten alsan ne çürük oldugunu bıldıkten sonra...

Bluray fılm izlemek bu kadar önemsiz olamaz ya şaşırıyorum bazen...
  • Şaşırman normal. Kazıklanacağızki aklımız başımıza gelsin. Burdaki olay PAL sistem satmaması olay bukadar basit ama hala anlamıyanlar var. Bizde biliyoruz J mal almayı ucuzada almayı biliyoruz.

Hala MAviden almak daha karlı daha avantajlı piyasadaki J mal satanlar arasında diyorlar. Neresi karlı . Makineniz bozulmadı bir bozulsun ozman görücem sizi. Uğraşın durun. Bir mal alınca güvencesi olacak. Çalışanlarla muhattap olmuyacaksınız herzaman bir üst makam olmalıki işinizi yürüyebilsin.

Mavinin yaptığını başka bir J makine satanda yapar ve alıcağınız servis aynı olur. Uğraş dur SERVİSİ.

Ben sadece oyun oynarım diyenlerede. Hiç Bluray izlememiş galiba. Bluray filimler orjinal Türkçe Dublaj 50 lira takas 25 ila 15 lira. Doğubank yanı bir DVD satan bir yer var. Orjinal Bandrollü. Yani filim bolluğu var yok değil. Ve Bluray oynatıcı nerden baksanız en az oda en az diyorum 500 600 liradan aşağı değil ki bu rakamın üstünde bu cihaz. Ve ps3 ün oynatma kalitesi ortada zaten .

İşin özü Mavi çakkallık yapmış(Butabirden hiç hoşlanmıyorum ama çuk diye oturuyor firmaya) ve Sanki PAL satarmışcasına J makine satmış. En ucuz biz satıyoruz diye çıkarmışlar reklemı ama makineler J. Deseki J makine satıyorum bu fiyata bak bakalım rağbet olucakmı. Bunu da anlamıyorsanız kazıklanmaya meyillisiniz ne diyeyim. PAL diye makineyi almaya gidersiniz J çıkar sonrada maviden almak daha karlı diğer esnafa göre diyip kendinzi tamin ederseniz. Ben bu şekilde anlıyorum.

J makine olduğunu bilerek ve kampanya başladığında bunun J makine olduğundan emin olan biri varmı. Varsa söylesin. 150 lira fark için J makine alınmaz paranıza yazık. PS3 kıtlığı yok Türkiyedeki J makine alasınız. ilk geldiğinde 1500 lira idi makine 700 800 kimi 900 e sattı sıfır J yada USA malını. Sonuçta iki katı fiyat farkı vardı. Ozamn alınır fiyatı yüzünden ama şimdi okadar fiyat farkı yok.

Daha yazmıyayım anlıyan anlamıştır anlamıyanda işine gelmiyordur yada Mavide çalışıyorda savunuyordur.

Şunuda unutmayın tüketici herzaman haklıdır madur edildiğinizde yada edilmeye çelışıldığında hakkınızı arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 31 Mart 2009; 13:24:12 >

• 1ses1 +++++100000000000 !!!
  • Buraya kadar iyi güzel; PAL satması lazım dedik J satmasın, satamaz dedik. Peki bu konuyla ilgili herhangi bir girişimde bulunan var mı? Gişirimde bulunup sonuç alan var mı?
    Kendi adıma MAvi ye mail gönderdim, elbette cevap gelmedi ama şansımı denedim. Sizde deneyin derim.
  • rds gelmez abi gelmez ne ses gelir ne seda hatta senı anlamamış olabilirler ama DH adamı UYANDIRIR...
  • Elbette gelmez, ayrıca bir tane email dende bir şey çıkmaz. Ama gönderi sayısı artarsa en azından birilerinin bunun farkında olduğunu anlarlar. Yerse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Bende eski psp lerden var menüye girdiğimde sanki değiştirebiliyorum diye biliyordum. Gidince bakayım merak ettim. :)

açılıştaki menuden değiştirilebiliyor
  • bana bu hafta maviden yaklasık 30-40 aile geldi version için :=)) ama UMD satış patlaması oldu MAVİ ye dil uzatan karşısında beni bulur :)))))))

DERMİŞİMMMMMMMMMMMMMMMM
  • Benim tepkim çok farklı oldu hiç muhattap bile olmam. Maviden alışveriş yapan arkadaşlarımı uyarıyorum . Alacak olanada bu konuyu emsal gösterip alışveriş yapmamasını öneriyorum. Güven gidince alışveriş yapmak imkansız hale geliyor.

Küçük yaştan beri ticaretle uğraşıyorum. Ve öğrendğim bir gerçek var bunu her esnaf da bilir. Bir müşteri beğenirse 20 kişi getirir, beğenmesse 200 kişi götürür. Bu sizin müşteriye vermiş olduğunuz güvenle alakalı. Ticaret şu devirde zaten ince ipliğin üzerindeyken bu şekilde yapılması müşteri kaybında başka birşey değil. Uafacık bir yazı yazsalar kampanyalarında J makine olduğuna dair bukadar sorun olmuyacaktı. Gizlercesine makine satışı yapılıyor. Açıkcası 6 tane ps3 aldım internet üzerinden farklı tarihlerde ve bu ürünleri eğer mavi PAL satmış olsaydı o firmadan alıcaktım ucuz olacağı için ama makine PAL. Arkadaşlar bana söylüyor tavsiye ediyorum şurdan alın yada almayın yada ben alıyorum onlar adına tecrübem var az çok makineyi tanıyorum.
    Ve arkadaşlarım ps3 anlamaz açar oyununu oynar .

Şimdi onlar almaya kalmış olsa makine PAL mı J mi bilmez . Şmdi onlar yazık olmuyacakmı. Firmaya güvenecek bi bakıcak makine J.

Eğer bu konu aşılmamış olsaydı ben 4 tane sipariş birden verecektim . ve bana gelen makineleri J olarak gördüğümde sinirlenmemk elde olmuyacaktı. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.

Bu firmalar babamızın şirketi değil savunalım ki böyle birşey yapdıkları için de savunulacak yanı yok. En ufak kusuru oldumu birbirimize haberdar edelimki ne mal aldığımızı bilelim.

Artık ben bu firmayı artık nitelendirmek istemiyorum normal tahtakale esnafından farkı yok.
    Sony nin verdiği garanti nerde mavinin verdiği garanti nerde.

• Şimdi o farkı artık anlamış olmaları gerekıyor ama :) bizim insanımız yıne dayanamaz alır başına gelene kadar anca uslanır...

Nie kimse diğer satışlarına LCD vb başka urunlerine bişey demio sizce burda maviyimi kotuluyoruz bız sadece yaptıgı ps 3 satışındaki HATALARI YANLIŞLARI(ki bunu bılmeden yapmaları ımkansız)tartışıyoruz...

böyle büyük bir firma bizim gibi kullanıcılara nasıl oluyorda boyle buyuk kozlar verior anlamıyorum...

Ben bu konuyu açtım çünkü biri bi şekilde açmaLıydı BANA İLK DEFA P.M DEN KONU İÇİN TŞK EDİLDİ.İLK DEFA PMDEN İNDİRİM RİCA VEYA URUN SORMAK YERINE BU KONUYU AÇTIGIM İÇİN TBRK ALDIM!!!

Demekki insanlar artık bakış açıları genişlemiş MANTIKLI dusunebılıyorlar ve bu konuyu nıe açtıgımı anlayabılıyorlar(hala anlamamamkta kasıtlı ısrar eden var ama)...yoksa benle mavi arasında dunyalar fark var bunu tartışmam bile...

HANİ DİOSUNUZ YA SONUÇTA BÜYÜK FİRMA HALLEDER DİE...BÜYÜK FİRMALAR BÖYLE KÜÇÜK OYUNLAR YAPMAZ.Büyüklük kavramını bu kadar küçültmeyelim...

• birkac cevap okudum, evet fiyatlarını bılmem ben ps3 un madem dıyorsunuz arada 100 TL fark varr, o zaman tabii ki degmezz, ama j makine dier spotcularda aynı veya cok az ucuz bile olsa maviden alın derım

bu arada ben mavide calısmıyorum, tanımam etmem sadece 7-8 kere alısverısım oldu sıkıntı yasamadım, hee dersenızkı j aletleri millete pal die kakaladılar o zaman haklısınız ben sadece mavi ye tamamen karsıt olmayalaım dedım

yoksa banane mavi kazanmıs yada baskası kazanmıs benım cebıme giren cıkan yok sonucta ;)
    birde bluray film izleyen varmı o kadar para verıp :D

ben netten cekıyorum valla 4 ile 15 gb arasında filmleri kaliteleri tatmın edıyor benı 50 TL vermem ben bi filme

ama iyi olmus konu en azından J - PAL ayrımını bılıp alır ınsanlar bundan sonra

• artık herkes PAL ci olur :) bu mesajları okuyan net cafeciler hariç çoğu vatandaş PAL alır
  • Blu-ray filmlerin çoğu Region Free değil mi zaten?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.