Şimdi Ara

MAVİ BİLGİSAYAR'IN MÜKEMMEL GÜCÜ TEBRİKLER!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be sonunda bekledıgım yazılar pat pat gelior helal valla helal...
  • Peki aldım diyelim J makineyi sonra dedim bu DVD oynatmıyor yada bluray ne olacak pal ile değişim yapacaklarmı bunun garantisi varmı. Arkadşlar bu kadar sıkıntı cekmeye gerek yopk 150 lira daha fazla verirsiniz alırsınız PAL sistem ne gerek var J almaya. Dersenizki ben oyundan başka birey için konsolu kullanmıyacağım alın ama sonuçta ordan burdan izinle almış olduğu garanti kim derse desin bana güven vermez ki ürünü satarken bile bunu belirtmiyen firmaya neden güveneceğim.

Daha önceden de bu firmadan PC parçaları almıştım Ankarada olmasına rağmen ist a sipariş verdirmiştim piyasadan ucuz diye demek. Demek firmaya pek güven olmuyor.

Burasu Türkiye ve bizim bölgedeki sistemler PAL . Ve ona göre Malzemeler satılıyor ve unu da herkez biliyor. Türkiyedeki bir mağzadan heleki adı çıkmış duyulmuş bir mağzadan bu tür çihaz alırken kimse tahmin etmez J makine satıcağını aldıkdan sonra yada kutuya bakınca anlaşılır. Siz mağzaya güvenerek gidiyorunuz neden aklınızdan acaba bu makine J olmasın diyen varmıydı bence hiçbiriniz düşünmediniz bile çünkü isim yapmış bir mağza güvenerek gidiyorsunuz.

Olay nedir isim yapmış bir mağza ürünü satrken bas bas bağırsa bu cihaz PAL dır ve türkiyede satılan blu ray DVD filimleri oyantamaz artı eurasia garantisi yoktur. Diye not düşmesi gerekirken hiçbir şekilde bilgilendirme yapmamış reklamında kampanyasında.

Olay bundan ibaret. Sonuçta çakallık yapmaya gerek yok. Sanki türkiyede en ucuz makineyi ben satıyorum gibi kampanya yapıyor kendi firmasını o şekilde gösteriyor. Diğer firmalar bilmiyormu J Makine getirmeyi. Neden getirmiyor. Çünkü biliyorlar belli bir müşteri potansiyeli var ve rezil olmak istemiyorlar doğru olanı biliyorlar.

Arkadaşlar kim ne derse desin. PAL olmıyan bir cihazı sanki PAL mışgibi ucuz satmaya çalışan bir firmadan alışveriş yapmam danıtıklarımıda yaptırmam . Güvenmemem gayet nomal. Kazıklanmayı kimse tahammul edemez.

Benim için Mavi bitmiştir daha ne alışveriş yaparım nede tavsiye ederim. DEmek aldığım PC parçalrındada bu tür dolaplar dönmüştür kim bilir. Adamın kalına geliyor işte.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler bu olayı gün yüzüne çıkarmasanız firma hakkında bir bilgimiz olmuyacaktı.

• Mukemmel seyler yazmışsın hocam tbrkler.bazıları benım bıseyler yarıstırdıgımı dudunuyor mavıyle ne haddimize ama YANLIŞ olan seye yanlış desınler yeter...

Saman kagıdı garantı kagıdı olmaz...

Bugun ufuk da geldi gördü beraber güldük!!!Gözümüzle güldük hemde!!!
  • ılkbasta okudugum yazıyı anlamamıstım cunku dıkkatlı okumamıstım ama sımdı okuyunca anlıyorum kı bu konuda haklı oldugunu ve bu tur seylerde bırılerının aydınlatıcı bılgıler sunması gercekten cok guzel bır davranıs saolasın pasha
  • zack kral adamsın tşk ederim...
  • boyle şeyler oldumu herkesın sessıız kalmayacagına emınım arkadaslar
  • sen ürünü dükkandan veyahut internetten alırken garantisin sony demessen ve ayrıca j makine demessen kakalamaya çalışırsan sonra alanda aha bune bluerayi okumuyor der çakılır. sonuç olarak burada hesap soramayanlarda olsa öteki tarafta hesabını soralar kardeşim ben bu yönden bakıyorum olaya arkadaşlar.
  • zaten aksine bakan arkadaslara şaştım durdum hatta sıkı destekleyenler vardı nasıl olsa mavı garantısını verıo nasıl olsa değiştirir AMA SORUN BU DEĞİLKİ...

Ben neredeyım siz nerdeeee(Kutsal Damacana)
  • pasha_kubilay; sende almıştın yanlış hatırlamıyorsam bunlardan bir tane. Burada anlatılan gibi, eline konsol ve bluray filmi alıp Maviye geri dönüş yapsana. Tecrübelerini paylaşalım.
  • 1-2 yıl içinde bluray fiyatları düştü diyelim. dvd kiralayan yerler blu-ray filmde kiralamayada başladılar. o zaman nolacak? evde ps3 olduğu halde bluray film izleyemeceklermi bu j makineleri alanlar? bluray fiyatları 1-2 sene içinde düşer ve kiralayan yerler artarsa j makineleri alanlar pişman olmayacaklarmı? dvd filmlerde bir zamanlar ateş pahasıydı şimdi sudan ucuz. olaya birde böyle bakın derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

pasha_kubilay; sende almıştın yanlış hatırlamıyorsam bunlardan bir tane. Burada anlatılan gibi, eline konsol ve bluray filmi alıp Maviye geri dönüş yapsana. Tecrübelerini paylaşalım.

yok abi ben şemsiyemle açılacagım uzaklara :))

JJJJJJJJJJetvel :D
  • şimdide psp slim :))) showu var ohhh ne gusellll

3.bölge YUVARLAK (O) tuşuyla menulere giriyor....

YAKINDA XBOX ta gelir :D
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ama adamlar hd4870'i iyi fiyattan sattılar bugün, hakkını yeme adamların
  • MAVI BILGISAYAR SONY JAPAN İŞBİRLİĞİ

yav demek bir dolaplar dönüyor bu piyasada !!! ben vergi ve gümrük ödediklerinden bile şüpheleniyorum
  • 3.bölge vermişler harbiden :) gözümle gördüm...

gaantı kagıtları saman değildi kubi ama :) beyaz kagıda özel fotokopiydi...
  • maviden 40 gblik aldım ankaradaki spotçulara para kazandırmaktansa sorun çıktığı zaman elimdeki faturayla gidip muhattap bulabileceğim bir firma olan mavi bilg. den almayı tercih ettim. makinenin J olmasını sanki ortada bir dalavere varmış gibi eleştiren belli şahsiyet(ler) acaba spotçular millete j xboxları , j ps3 leri satarken bu cihazlarda hd film izlenilebildiğini bilmiyor muydu?
    kutunun üstünde kocaman ntsc-j yazıyor mavi bilg. görevlisi blu-ray filmlerde sorun çıkarabilir diye zaten gereken bilgilendirmeyi yapıyor. arıza olduğu zaman tamir edilmezse bire bir değişim yapılacağını söylüyorlar , isteyen istediği yerden alışveriş yapsın konuyu saçma sapan uzatıp çamur atma seviyesine taşımazsak iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

şimdide psp slim :))) showu var ohhh ne gusellll

3.bölge YUVARLAK (O) tuşuyla menulere giriyor....

YAKINDA XBOX ta gelir :D

Firmware menüsünden bu tuşların yeri değiştirilebiliyor mu? Değiştirebiliyorduk sanırım yanlış mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf ırmak

Mavi bilgisayarı kutluyorum bukadar uygun fiyatlı mal sattıkları için ayrıca ntsc-j makinaya fatura kesip ve üstüne birde garantisi biziz buyrun buda garantisi demek her firmanın yapabilecegi bişey degildir helal olsun.
    Spot bir malı faturalandırmak vergisini ödemek garanti belgesi düzenlemek hem müşteriyi fiyatı ile cezbetmek süper bir olay.Koskoca firma elbette garantisi geçerlidir zaten çogumuz elektronik bir ürün aldıgımızda direk satın aldıgımız firmaya gitmiyormuyuz servisi nerde diye baktıgımız bile yok.
    ps3ü alıpta dvd filim seyreden kaç kişi var fiyat iyi olunca j imiş palimiş kim bakar.
    Ben hepsini anlıyorumda ntsc-j makinaya fatura keserken acaba playstatıon 3 diye fatura nasıl kesiyorlar onu anlamıyorum ki faturada ürünün ismi yazmıyorsa şüpheli bir durum.

Bravo Yusuf Çok iyi bir şekilde açıklamışsın. kendinde bir satıcı olarak bu kadar dbjektiv bir şekilde yazman örnek olmalı bence. önemli olan alıcıların mağdur kalmaması amaç bu olmalı...

• Bilinçli tüketici ordan Mavinin garantisine güvenip mal almaz bence;Mavi'nin 1 hafta sonra batmayacağının garantisini kim verebilir? O sebeple ça...ğı geniş bir kişi de; ülkeye aynı şekilde adetli j getirip,paralel bir şirket ile bu garantiyi verip satabilir.Sürümden de para kazanabilir.O sebeple bu tip yerlerden belli kalem üstü tutarı olan malı ben almam.

İstanbul Bilişim,Tgar,Mavi... hayatta mal almam.Sonuçta reel garanti yok.Tv bölümünde İ.B'den tv alap,parası ile rezil olanların topicleri ve feryatları ile dolu.Üzülmemek elde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 28 Mart 2009; 22:29:18 >

• bi dünya paraya ps3 alıyorsun ama film izleyemiyorsun. ne güzel iş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.