Şimdi Ara

Mavi Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir kasa topladım ve ekran kartına para yetmediği için geçiçi olarak onboard ekran kartını kullanacağım fakat bilgisayar programları kendi kendine kapatıyor bazen wifi bağlantısı gidiyor Format attım bu seferde mavi ekran verip Reset atmaya başladı sıkıntı işletim sisteminde bir hatadanmu yoksa bir uyumsuzluktan mı kaynaklanıyordur ?

Fx 6300 4 gb volar 1333 mhz ram msi 760Gm-P23 (FX) Anakart kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizhan1967 -- 10 Aralık 2014; 16:05:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakartınızın bios sürümü güncel mi ?
  • Evet güncel bide Windows xp attım bilgisayara şimdide chromeden facebooka fln girince kendini kapatıyor program sıkıntı ne olabilir

• Şuan memtest ile ramı test ediyorum da geçen sütunlar hep kırmızı hepsi error bu olayların sebebi ramdan kaynaklı oluyor demek değil mi?

• Evet ramden kaynaklanıyordur ozaman 2 tane ram varsa tek tek deneyebilirsin. Garantisi varsa gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 10 Aralık 2014; 20:31:07 >
  • tek slot ram kardeş bu ram uyumsuzluğu değil ram bozuk dimi? :)

• denizhan1967 D kullanıcısına yanıt
    MemTest86+ programı ile raminizi test ettiğinizde kırmızı satırlı alanlar geliyorsa maalesef raminiz bozuk durumdadır bu yüzden de rami değiştirmelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılırken beyaz ekran!!!
    17 yıl önce açıldı
    Mavi Ekran kitlenme
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır teşekkür ederim ikinizede :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.