Şimdi Ara

Mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal çalışırken aniden Beginning dump of physical memory yazan mavi bir ekran geliyor ve bir daha sistem zor açılıyor.Windows 2000 Pro kullanıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa beni acil bilgilendirebilirmi?

• bana sistemini yazarsan yardımcı olabilirim sana.
    şu dediğine göre raminde bir problem var.problemden kastım oc falan yaptıysan genellikle verir.
    ama ramin çok ısınıyor veya kendi mhz üstünde çalışıyor olmasıda bunu gösterir.
  • belkide cökmüstür
  • 40 GB harddisk,İntel Pen.4 256 ram(2 tane 128'lik),win2000 pro başka ne yazabilirim.
  • ramler yeterli gelmiyo olabilir, yada ramlerde sorun olabilir.
  • peki ram dışında başka şeylerde problem olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManiacFm

peki ram dışında başka şeylerde problem olurmu?

verdiği hata tam olarak söylediğinse ramlerden başka şeyde değildir.
    ama ramleri hallettin diyelim yeni birşey çıkmaması da kesin değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    Bilgisayar mavi ekran veriyor
    5 ay önce açıldı
    Mavi Ekran kitlenme
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistemi yeniden yüklemeyi dene..

aynı problem karşına çıkıyorsa donanımdan kaynaklanıyordur..
  • Windows'u baştan kur. Xp'ye geç bu tarz hataları engellemiş olursun.
  • rem in birini sok bence dene bakalım aynı hatayı verecekmi? verirse diğerini tak öyle bir dene.yani teker teker dene...
  • işletim sistemini yeniden yüklemeni öneririm.çünkü ram lerin 2000 pro çalıştırmak için yeterli(ayrıca harddisk ten kaynaklanan bir problemde olabilir.mesela bilgisayar açıkken harddiski çevirir veya oynatırsanda yine dump ekranıyla karşılaşırsın.)kolay gelsin....
  • güvenli modda çalıştırmayı dene

başlangıçta F8 e basılı tut...
  • Bence ramin birisini sök olmadı sonra söktügünü tak diğerini sök yine olmadı ikisini birden sök tek bir 256 lık tak dene biraz gıcık bise ama yapacak bise yok sistemi bastan yuklemektense bunları yapmak daha kolay
  • Beginning dump of physical memory : hata mesajı ram lerınden bırının dıger ram yada anakartın ıle uyumsuzluk yarattıgını anlatır chıpsetlerı ne gore ramlerı tek tek dene bıos ayarlarından ram confıglerını kontorl et bak bakalım olması gereken mhz demı calısıyor. ve ram adresleme sekılllerını degıstır .
  • saol slayt ve dier arkadaşlar...Hepiniz kralsınız
  • ramlerinde problem olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.