Şimdi Ara

Mavi ekran alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS M4A87TD
    HIS 5770
    AMD Athlon x4 635
    PATRIOT DDR3 4gb(2*2gb)KIT 1333mhz
    Bu sistemde mavi ekran hatası alıyorum Windows 7 64bit İşletim sistemi kullanıyorum Ve hata kodları ise herzaman farklı geliyor mavi ekrandaki

• ısınma ve ram sorunu yoksa yazılım kaynaklıdır belki. yeni yüklediğiniz bir yazılım varsa onlara bir göz atın derim.
  • BSOD ekranındaki hata kodunu buraya eklemelisiniz, farklı dahi olsa birkaç tanesini buraya ekleyin. Açıkçası buradan birşey söylemek yanlış olacaktır, her BSOD kodu bir sorunun temsilcisidir.

BSOD ekranını şayet hızlı geçtiğinden göremiyorsanız; BİOS Post ekranında iken F8 tuşuna aralıklarla basınız, çıkan menüde ''Sistem Hatasında otomatik olarak yeniden başlatma'' seçeneğini seçerek sisteminizi açın. Bu işlemler itibari ile BSOD kodları ekranda siz RESTART komutu vermediğiniz takdirde kalıcı olarak kalacaktır.
  • Tamam bi program var bluescreenwiever diye gösteriyor hata kodlarını yazıyorum birazdan.
  •  Mavi ekran alıyorum

Hata kodları falan yazıyor burada + olarak format attım ve yine sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kötü Kedi Şerafetttin -- 21 Aralık 2010; 16:20:22 >
  • Yardım edecek ?
  • Bulabılırsenız guncel driver yada guncelken sorun yasıyorsanız kaldırmayi bıos pilini cikarip 5dk beklemenızı onerırım yada kullandınız driver 64 bitmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantiave -- 21 Aralık 2010; 19:21:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet driverler 64bit diye tahmin ediyorum asusunkini cdden yükledim zaten anakart sadece 64bit destekliyor asusunki cdden sadece gerisi güncel
  • up
  • ram arizasi gibi gorunuyor. test etmenizi oneririm
  • Ramlerimi nasil test edebilirim?
  • memtest86 ile test edebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.