Şimdi Ara

Mavi Ekran Hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arkadaasım mavi ekran hatası vermesinin sebebi ya xp çokmustur... yada ram inde sorun vardır....
  • Ram lerinden veyahut harddiskinden kaynaklanabilir. Ama öncelik ramlerde. Ramlerini kontrol et. Gerekirse değiştirmeyi dene
  • düzeltilmez reset atarsın geri windowsa döner büyük ihtimalle ram hatası olabilir.
  • bendede ayni srun war ramleri değiştrdim yalniz değiştririken slot lara zarar werdim sanırım ankarttaki
  • hata kodları nelerdir yazarsan yada microsoftun sitesinde aratırsan çözüm bulabilirsin
  • Mavi ekran Ya ram dir ya hdd dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    mavi ekran
    8 ay önce açıldı
    Siyah Ekran Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim En Son Yeni Bir Donanım Bağladın mı Pc Ye ? Genellikle onun için çıkar o ekran bağladıysan donanımı kaldır

olmassa güvenli modda açmayı dene ve sistem geri yükleme yap ;)
  • hdd partlarında herhangi bir değişiklik yaptınmı yada iki işletim sistemi falan kurdunmu vs . boot dosyalarında bir sorun olmaz ama hdd işlem yaparken system kısmının taramasında bir hata vs bulursa mavi ekran hatası verebilir. tabi ramlarin gevşemesi yada uyuşmazlık sorunlarında yada bozulmaya yüz tuttuklarındada bu mavi ekran sorunu baş gösterebilir.
  • arkadaşlar bende de aynı mavi ekran hatası veriyo toshiba A100-847 laptopum var iki gün önceye kadar bi sorunum yokken şimdi internete girdikten sonra mavi ekran geliyo ve restart atıyo ramden olabilir dediler ama iki günde ramde ne hata olur ki iki gün önceye kadar bişey yoktu yardımcı olursanız sevinirim internete giremiyorum laptopla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.