Şimdi Ara

Mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bundan yaklasık 1 hafta önce
    amd phenom 955 işlemci,
    mushkin ddr2 1066 2*2 ram ve
    xfx hd 6950 1 gb
    bileşenlerini bilgisayarıma taktım fakat bundan sonra noolduysa bilmiyorum oyunlara girdiğimde en basitinden mafia 2 veya cod black ops olarak düşünün; 4-5 dk sonra mavi ekran veriyor ve reset atıyor. forumlarda biraz araştırdım mushkin ram larde bazen uyumsuzluk çıkabiliyormuş. bunun üzerine kingston ddr2 800 ramlerimi geri taktım ancak yine aynı sorunla karşılaştım( sizde bilirsiniz kingston u çamaşır makinesine bile taksan çalışır :) uyumlu bir ram)

anakartım gigabyte ma 790 fx.. güç kaynağı da ocz 600 watt lık bir model... işlemciden kaynaklı bir hata olabilrmi diye işlemciyi test eden bi kaç program denedim.onlarda sorun çıkmadı. bu arada işlemci ve ramleri çok yakın bir arkadaşımdan aldım onun sisteminde gayet düzgün çalıştıklarını biliyorum dolayısıyla..eski sistemimde hiç böyle problemler olmuyordu. dolayısıyla anakart ile ilgili bir problem olmaz diye düşünüyorum.. acaba ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilr mi veya benim atladığım bir nokta varsa önerilerinizi bekliyorum.
    bu arada işlemci sıcaklığı, ekran kartı ve sistem sıcaklığı da normal gözüküyor bilginize.
    ha birde eski işlemcim amd athlon 5000+ black edition, eski anakartım ise palit gt 8600 +

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi density -- 28 Ekim 2011; 20:31:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi ekran
    4 yıl önce açıldı
    Mavi ekran hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.