Şimdi Ara

mavi ekran hatası alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    STOP: 0X0000005C (0X0000010B 0X00000001 0X00000000 0X00000000)
    FORMAT ATAMIYORUM BÜTÜN DONANIMLARI TEK TEK SÖKTÜM TAKTIM OLMADI YUVALARINA İYİCE OTUTTURDUM YİNE OLMADI NE YAPSAM DÜZELMİYO
    YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yardımcı olacak bi arkadaş yokmu
  • iki ihitimal var . ram surunu yüzünden de format atamazsın yarıda kalır . sabit diskinde bad secot varsa bu yüzden de yarıda kalır ve çalışmayı durdurur. konuyu açabilirsen yardım cı olabilirim.
  • 2 tane ram varsa bilgisayarında 1 tanesini çıkarıp çalıştır. Devam ediyorsa takılı olanı çıkarıp, diğerini tak.
  • ekrn kartı remleri işlemciyi hard diski abimin pc anakartında denedim hepsini sorunsuz çalıştırıyor ama benim anakarta takınca mavi ekran hatasını veriyor
    pc açılıyor windows başlıyor diyo ardında mavi ekran hatası çıkıyo neden dir anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

2 tane ram varsa bilgisayarında 1 tanesini çıkarıp çalıştır. Devam ediyorsa takılı olanı çıkarıp, diğerini tak.

evet 2 tane ram var slotları ramları tek tek denedim aynı hata devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantin06

quote:

2 tane ram varsa bilgisayarında 1 tanesini çıkarıp çalıştır. Devam ediyorsa takılı olanı çıkarıp, diğerini tak.

HDD sata kablosunu değiştirmeyi denedinmi...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar mavi ekran veriyor
    4 ay önce açıldı
    Crysis 3 Kırmızı Ekran Hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dramer1

quote:

quote:

HDD SATA KABLOSUNUDA DEĞİŞTİRDİM OLMUYO NASIL Bİ SORUN ANLMDIM
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dramer1

quote:

quote:

HDD SATA KABLOSUNUDA DEĞİŞTİRDİM OLMUYO NASIL Bİ SORUN ANLMDIM

aynısı yeni başıma geldide onun için yazdım 2tl ye aldığım sata kablosu bütün sorunları çözmüştü başka bir fikrim yok dostum...

• SAĞLIK OLSUN HOCAM YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIĞIN İÇİN SAĞOL ANAKART DEĞİŞECEK GİBİ DURUM ONU GÖSTERİYO SANIRIM
  • Anladığım kadarıyla tüm yöntemleri denemissin ancak format atamama konusu biraz ilginç geldi windows yazısindan sonra mavi ekran alıyorum demissin ,amacin format atmaksa açılış yazısı gelmeden formata başlaman gerekmez miydi?Bu durumdan sonra aklıma gelen çözüm hdd yi.baska pcye takip format atmayı denemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ekrn kartı remleri işlemciyi hard diski abimin pc anakartında denedim hepsini sorunsuz çalıştırıyor ama benim anakarta takınca mavi ekran hatasını veriyor
    pc açılıyor windows başlıyor diyo ardında mavi ekran hatası çıkıyo neden dir anlamadım

ram slotlarını degiştirirsen sorun çözülür öyle bir sorunla karşılasmıstık sorun çözüldü ....dedigine göre donanımların da sorun yok slotta büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: tharkaho

Anladığım kadarıyla tüm yöntemleri denemissin ancak format atamama konusu biraz ilginç geldi windows yazısindan sonra mavi ekran alıyorum demissin ,amacin format atmaksa açılış yazısı gelmeden formata başlaman gerekmez miydi?Bu durumdan sonra aklıma gelen çözüm hdd yi.baska pcye takip format atmayı denemen

pc açılırken de bu hatayı veriyor format atmaya çalışırkende konunun başlığına bakarsan bu ram hatası değil bu başka bi mavi ekran hatası ve çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanclk

quote:

ekrn kartı remleri işlemciyi hard diski abimin pc anakartında denedim hepsini sorunsuz çalıştırıyor ama benim anakarta takınca mavi ekran hatasını veriyor

ram slotlarını degiştirirsen sorun çözülür öyle bir sorunla karşılasmıstık sorun çözüldü ....dedigine göre donanımların da sorun yok slotta büyük ihtimalle

slotları ve ram leri birbir denedim olmadı
  • quote:

aldığım hata
    FORMAT ATAMIYORUM BÜTÜN DONANIMLARI TEK TEK SÖKTÜM TAKTIM OLMADI YUVALARINA İYİCE OTUTTURDUM YİNE OLMADI NE YAPSAM DÜZELMİYO
  • quote:

quote:

aldığım hata

Ankartınızın markası Msi mı

• quote:

Orijinalden alıntı: KıyametGibi

quote:

quote:

aldığım hata

evet anakartın markası msi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KıyametGibi

quote:

quote:

aldığım hata

evet anakartın markası msi

Msi ile mavi ekran hataları özdeşleşmiştir kardeş gibiler kaldır çöpe at sorununun hiç şekilde çözüleceğine inanmıyorum bende msi kullanıyorum bendede mavi ekran hataları oluyor atacam çare bulamadım 2 senedir malesef. Bir daha almayı düşünürsen Asrock veya Asus olsun ilk tercihin

• bende anakart almayı düşünüyorum bi daha msi almakmı asla kaç gündür uğraşıyorum sonuç sıfır gene yardımın için sagol kardeş
  • Ramini değiştirirsen sorun çözülecektir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.