Şimdi Ara

Mavi ekran hatası alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben laptopun bluetooth driverını tekrar yükledim ve yeniden başlattığımda bilgisayarda mavi ekran hatası çıkmaya başladı. Zaten güvenli modda da aynı hatayı alıyodum. Şimdi hiçbir modda açılmıyo sürekli mavi ekran hatası geliyo. Fazla araştırma imkanım olmadı lütfen formattan başka bir çare söyleyin bilgisayarda önemli bilgiler var.

• Hiren's boot tarzı bir yazılımla cd'den boot ederek bilgisayarınızı açın. Ardından gerekli dosyalarınızı yedekledikten sonra komut isteminden chkdsk /r komutunu çalıştırın. Bu yöntem işe yaramazsa dosyalarınızı yedeklediğiniz için sisteminize güvenle format atabilirsiniz.
  • Teşekkürler. Farklı çözümlere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LureVenom!

Teşekkürler. Farklı çözümlere açığım.

Mavi ekran kodunu yazarsan daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borcuhan77

quote:

Orijinalden alıntı: LureVenom!

Teşekkürler. Farklı çözümlere açığım.

Mavi ekran kodunu yazarsan daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.

STOP: c000021a (Onarılmaz Sıstem Hatası) Wındows Logon Proacess Sıstem Islemı, 0x0000139 durumu ıle beklenmeyen bicimde sonlandı (0x00000000 0x00000000). Sıstem kapatıldı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine lenovomu ?
  • Benim tavsiyem sistem diski ile boot edip ana kurulum menüsünde onarımı seçip sistem geri yükleme ile yüklemelerini geri alın.Yanlış driver yüklemesi sonucu oluşmuş olabilir.Eger sonuç vermezse üste arkadaşın dediği gibi Hiren bootla sistemden verilerini alıp format atmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar mavi ekran veriyor
    5 ay önce açıldı
    Crysis 3 Kırmızı Ekran Hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Laptop HP. Bence hard disk zarar görmüş gibi.
  • sistem kapatıldı diyorsa hdd bozuk bende laptoptada oldu bir şeye tıklıyınca hemen kapanıyordu sonra hiç açılmadı hdd bozuk
  • Bende öyle düşünüyorum çözümü nedir?
  • 1 tb al teknosadan felan usbli laptopa iyi gider
  • sıstemını usb bellekten kurmayı denedınmı bazı cdlerde o hatayı verıor kurulumunda farklı saglam bı sıstem cd sını usb yle kurmayı dene
  • hdd bozuk neyi deniyor format cd sini tak eğer c ve d görmüyorsa hdd bozuk bu kadar basit bir olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.