Şimdi Ara

MAVİ EKRAN İLE AÇILMAMA HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE SELAM. sitenizin sesis takipcisiydim. ancak bu gün ilginç bir tecrübeyle karşı karşıyayım.

bilgisayarımın markası ASUS X51R.

bilgisayarıma xp sp3 ile baştan sona formatlarım. sıkıntısız bir şekilde bilgisayarım yükleniyor. ancak driverlarını yüklemeye başlayınca mavi ekran hatası veriyor.

bende xp'nin sp3 olmayan bir xp cd'si ile yükleme yapıyorum. driverlarını yüklüyorum. en son olarak paket sp3 yüklüyorum. yine mavi ekran hatası vererek sistem açılmaz hale geliyor.
    bilgisayarımın sp3 işletimi ile ilgili bir sorunu olduğunu düşünüyorum.

laptop bir bilgisayar olduğu için korkuyorum. ama aklıma bios güncelleme yapmak geliyor. acaba bios güncelleme yapmalı mıyım yoksa bu sorun hakkında alternatif bir care bulabilir misiniz. teşekkür ederim. kolay gelsin.

• önce hata kodu ile başlayalım hata kodu nedir
  • Ram lerini değiştir birde öyle dene..
  • Hata kopdunu vermeden yorum yapamayız
  • Ram / Harddisk / Driver / Anakart sırasıyla denemen lazım hirens boot cd ile rami ve harddiski test edebilirsin rami memtest ,le harddiski de hdat2 proğramıyla test edip varsa bad sector leri onarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardion

hard diskin yanmıs yanı hersey olabılır

yorum yapmadan düşün harddisk yansa bilgisayar açılmaz
  • yüksek ihtimal yanlış driverları kuruyorsunuz kurduğun driverları bi yazarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanımsal bir sorun olmadığını anlamak için varsa Windows seven kurup deneyebilirsin.
  • Ramın Bellek Ayarlarıyla Oynamıssn Temizlik Araçları Felan İndirme Kayıt Kütülügünü Bozmuş Virüsde Vardır Büyük İhtimalle Format At Düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_demir -- 15 Şubat 2013; 0:55:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.