Şimdi Ara

Mavi ekran nvlddmkm.sys hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç gün önce sistem geri yükleme yapmıştım fakat bilgisayar açıldığında siyah ekranda kalmıştı bende bir süre bekledikten sonra kapatıp açmıştım mavi ekran vermişti tekrar açıldığında bir problem yoktu önemsemedim bugün oyun oynamak için girdiğimde herhangi bir oyuna girince mavi ekran veriyor hata olarak bu hatayı veriyor nvlddmkm.sys. Ama bunun dışında bir problemim yok rahatça internette geziyorum işlerimi hallediyorum bu sorunla sadece oyunlarda karşılaşıyorum ,herhangi bir performans düşmesi yaşamadım görüntüde bir problem göremiyorum her şey normal gibi ama oyunlarda bu hatayı veriyor girer girmez hiç açılmıyor. Çözüm olarak driver kaldırıp en güncel halini kurdum sorun devam ediyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Laptop modeli : Msi Ge60 602xtr

Ekran kartı: Nvidia geforce GTX 660M

• merhaba. sorununuza çözüm bulabildiniz mi?
  • Hayır bugün format atmayı deneyip yazılımsal olup olmadığına bakıcam sonrasında düzelmezse servis yolu gözüküyor.
  • Format attım sorun düzelmedi hata devam ediyor
  • arkadaşım buradan işletim sistemi ni seç daha sonra msı nın ekrankartların için çıkardığı driverleri indir ve kur
    bu sitedeki driverler eski ama laptop üreticileri kendi cihazları için özellikle ekran karty driverlerini özelleştiriyorlar.
    gpu üreticisinin sitesindeki driverler her kartta çalışmayabiliyor

http://www.msi.com/product/nb/GE603.html.html#/?div=Driver&os=Win732

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 20 Nisan 2014; 0:09:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.