Şimdi Ara

Mavi Ekran Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazın vatan bilgisayardan bir makina topladım, makinanın montajını yapıp sistemi kurduktan sonra açtık ve mavi ekran hatası aldık... bir kaç kere format attık yanlız sorun devam etti.. Vatan bilgisayara gönderdik ram değişti soğutuculu ram verildi..sorun halledildi denildi.. yanlız pc yi eve getirdiğimde yine mavi ekran hatası aldık daha sonra uzun bir süre yapmadı ve şimdi yine başladı bu mavi ekran hatası formatladık ve hala devam ediyor.. bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim...

• Mavi ekran çıktığı zaman yazan hata kodunu internette aratırsan sorunun ne olduğunu anlayabilirsin. Mavi ekran genellikle donanım hatalarında görülür. Bu nedenle parçalardan birinde arıza olma ihtimali var. Hata kodu olmadan bir şey söylemek imkansız.
  • Öncelikle bir sorunun varsa bi kaç tane konu açmamanı öneririm. Konunu güncelle böylece kalabalık yapmaz.

Sorununa gelince. Vatan bilgisayardan topladığımda ben de mavi ekran hatası almıştım. Formatı attıktan sonra hep aynı windows'u kuruyorsan birinde mavi ekran alınca diğerlerinde de alman doğal. Sana önerim farklı bir windows kur. Bunu güvenebileceğin bir bilgisayarcıdan yaptırabilirsin. İnternetten buldukların genelde hatalı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    mavi ekran
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.