Şimdi Ara

Mavi Ekran ve Monitör açılmama Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yine başım sıkıştı şu pc işinde ve yine çıkamıyorum işin içinden lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Bugün internetten torrent indirirken bi müddet pc başından ayrılmıştım tahminen 1-1,5 saat falan,geldiğimde karşımda mavi ekran vardı ve bilgisayar donmuştu çünkü reset atmak için reset düğmesine bastığım halde bilgisayar bunu algılamadı bende power tuşuna 10 sn basmak suretiyle kapattım :) fakat tekrar bilgisayarı çalıştırdığımda ekrana bios yazıları bile gelmeden monitörüm kendini bekleme moduna alıyordu bu yüzden ekran bir türlü açılamıyor evdeki diğer pcnin monitörünüde taktım fakat değişen birşey yok hatta onda hiç sinyal alamadı,fakat şöle bi durum daha varki benim en çok şüpelendiğim nokta anakartta bi sorun olabilirmi ? Çünkü bilgisayarımı KAPATTIĞIM halde modemimin LAN 1 ışığı yanıyor ve klavyemin ışıkları yanmaya devam ediyor.Acaba diyorum anakartın donması gibi bi sorun mümkün olabilirmi?Çünkü bilgisayarımı kapattığımda herşeyi duruyor normal kapanmış gibi fanlar falan.

Not:Garantisini kaybetmemek için içini açamıyorum önermeyiniz.garantiyede götürmek istemiyorum çünkü şartları sizde az çok bilirsiniz :D 30 iş günü vs eğer çözülemicek birşeyse son çare götürücem.

Sistem:
    İntel çift çekirdek işlemci 3.0ghz
    2 gb ram Nvidia Geforce 8600gtı ekran kartı
    ve bildiğim kadarıyla geforce anakart olması lazım

• mavi ekran hatasının kodu neydi acaba.
  • öncelikle ilginiz için teşekkür ederim,Fakat hiç hatırlamıyorum,direk reset at düzelir mantığıyla haraket ettiğim için :D:D o anda hata kodunu yazmayı akıl edemedim :)
  • Sorun çözülmüştür,ilginiz için teşekkürler ;)
  • nasıl çözdün arkadaşım aynı sorun bndede var...
  • 70 milyonu bayılınca ister istemez düzeliyo arkadaşım :/ bilgisayarda bi sorun yokmuş sadece aşırı tozlanma dedi adam Gerçi ne kadar doğru işte bilemiyorum ama !!!! ama sen sen ol sakın teknik servise gitme :D garantisi var diye gittim ben ! ona rağmen 70 milyon masraf çıkarttılar tozlanma garantiye girmiyomuş ! ben bilgisayarın içini açamıyorum mühür yüzünden ! adamların yaptığına bakarmısınız içini açsam ben temizlerim heralde ! :) yüzsüzce bide garanti kapsamına almıyolar ! Bide gereksiz yere format atıyolar para koparmak için :D neyse sonuç itibariyle içini açabiliyosan bilgisayarın bi tozunu al parçaları söküp takabiliyosan en ince ayrıntısına kadar temizle düzelir herhalde ama sen sen ol teknik servise gitme çok zorda kalmadıkça :)
  • Yaw bu teknik servistekileri anlamıyorum. Tozlanma deyip neyin parasını alıyorlar ki. Valla ne tozlanmış onu soylemedi mi? Bana hiç mantıklı bir açıklama gibi gelmedi ama artık sorunun geçmiş umarım mutlusundur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neeeee 70 milyonmuu yemin ediyorum içime oturdu duymak bile kardeşim naptın 70 kağıda neler alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.