Bilgisayarım günde 1-2 kere mavi ekrana düşüyor. Her seferinde farklı sekilde hata veriyor. Örnegin Usbohci.sys hatası verdi az once. Ama her seferinde farklı sistem dosyası hatası alıyorum ve farklı kodlar. En son yine 0x000000D1 hatası aldım. Ve aynı zamanda bazen uykudan cıkamıyorum. Bu sorunları cozmede yardımlarınızı bekliyorum. Windows 7 64 bit kullanıyorum. İşlemcim amd 1090t six core. Asus m4a88td evo ekran kartım var. ati 6850 ekran kartı. 8gb ram. 120gb ssd. 1tb hdd.
Benim bilgisayarımda da aynı sorun vardı sürekli farklı mavi hata sorunları alıyordum hatta bazan yeniden başlatmada zorluk çekiyordum bilgisayarımı en sonunda hdd iflas etmişti sorun anakart ile hdd bağlantısından kaynaklandığını söylediler. Anakartı tamir ettirip bakımını yaptım ve yeni bir hdd aldım sorun çözülmüştü.Tabi biraz iyimser bakarsak içindeki ekipmanlarda oynamış olabilir yada bilgisayarda ki önemli bir dosyaya virüs bulaşmıştır.Size herkesin söyleyeceği gibi hdd bağlantısını kontrol etmenizi ve bağlantı kablosunun anakarta takılı tarafını hdd ye,hdd ye takılı tarafını anakarta takmanızı öneririm,ramları tak çıkar ve hatta ramlarınız 4x2 dir onları tek tek takıp denemenizi tavsiye edebilirim.
Uyku modu ile ilgili;
Klavyeden değilde kasadaki power tuşuna basarak açmayı denediniz mi acaba ?
Acıkcası anakart tamiri yapacak bir bilgisayarcı bulamadım :) kime gotursem anlamadı olayı. Bilgisayar uykudan acılıyor ama siyah ekranda kalıyor.. Bence hepsi anakarttan kaynaklanıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme