Şimdi Ara

MAVİ LARK HAKKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
23.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NASIL SİGARA DAHA HİÇ Bİ PAKETİNİ BİLE İÇEMEDİM ALIŞAMIYORUM AMA HERKES SEVEREK İÇİYOR NASIL TADI İYİMİ FİYAT / PERFORMANSI NASIL SİZCE ZAMDAN SONRA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. [ MURATTIYA 7.5 TL VERECEĞİME GİDERİM ADAM GİBİ MARLBORO TOUCH ALIRIM DEDİM 9 LİRA ŞLAK DİYE GİRDİ. AMAN GAZA GELİPTE BENIM GİBİ DÜŞÜNMEYİN YOKSA SİZEDE ŞLAK DİYE GİRER.

• Yapay Zekanın Yanıtı

MAVİ LARK HAKKINDA GÖRÜŞLER

Lark Blue Sigarası: Ağır Mıdır?

Lark Blue sigarası, orta ağırlıkta bir sigara olarak bilinmektedir. Nikotin ve katran seviyeleri ortalamadır, bu da onları yeni başlayanlar ve deneyimli sigara içenler için uygun hale getirir.

Lark Blue Sigarasının Özellikleri

Lark Blue sigaraları, mavi bir filtreye ve hoş bir tada sahiptir. Yumuşak dumanları ve orta ağırlıkları sayesinde içimi kolaydır. Paketleri, sigaraları nemden ve hasardan korumak için hava geçirmez bir şekilde kapatılmıştır.

Lark Sigaraları Hakkındaki Görüşler

Farklı sigara içenlerin Lark Blue sigaraları hakkındaki görüşleri değişmektedir. Bazıları onları hafif ve lezzetli bulurken, diğerleri onları biraz sert olarak değerlendirebilir. Sigaranın ağırlığı ve tadı kişisel tercihlere bağlıdır.

Lark Blue Sigaralarının Popülaritesi

Lark Blue sigaraları, Türkiye'de popüler bir sigara markasıdır. Orta ağırlıkları ve uygun fiyatları sayesinde geniş bir kitleye hitap etmektedirler. Ayrıca, mavi filtreleri ve hoş aromaları nedeniyle tercih edilmektedirler.

Lark Sigaraları Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tüm tütün ürünleri zararlıdır ve sağlık riskleri taşırlar. Sigara içmek, kanser, kalp hastalığı ve diğer ciddi hastalıklar dahil olmak üzere birçok sağlık sorununa yol açabilir. Sigara içmenin risklerini anlamak ve bilgili kararlar vermek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece yoklukta gideri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi Lark verde öksürelim
  • beyaz lark içiyodum , aqua blue parliament e geçtim
  • Lark sigara mı? Poşeti sarar içerim Lark'ı asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokernikov

Sadece yoklukta gideri var.

Aynen yoklukta icilir

• kamyoncu sigarasi diye tabir ederiz ama kamyoncular bile icmez onu.
  • şuan muratti mi içiyorsun bilmiyorum ama murattiyi içen adam kısa sürede larkada alışır bence
  • LD kırmızı bir dene
  • Caps clock'u kapa ilk sonra içersin
  • @irem'

konuya bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 3 Ocak 2013; 0:13:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

@irem'

konuya bekleniyor

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

Caps clock'u kapa ilk sonra içersin

• Lark'ı ilk zamanlarda kullandım.(Sarı filterli zamanlarında,beyaz filtreye döndüğü anda bıraktım) Bilmiyorum o zamanlar beğeniyordum tadını.
  • 2 sene önceki zamdan sonra bi dönem içmiştim ilk başta kömür içiyosun hissine kapılabilirsin ama bi süre sonra alışırsın demiyeceğim çünkü hiç alışılmıyo kömür aynı kömür.
  • Günde 1 paket lark içeceğine 2 günde bir paket marlboro touch iç çok ciddiyim.
    Lark içeceğine sigarayı bırak o derece.
  • lark ı içiceğime yorganı yakar içerim
  • Beyaz lark > Mavi lark > Kırmızı lark Not: Kırmızı içme yokluktata içme kırmızı içeceğine vur kendini

Ama bence beyaz lark iyidir Şuan beyaz winston içiyorum bi beyaz lark değil
  • Nedendir bilmem filtresinde boşluk olan sigaraların hepsinden tiksiniyorum parliament de dahil. Yoklukta bile içmem. Kırmızı marlboro gibisi varmı ya...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.