Şimdi Ara

Mavi öz nasıl elde edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden yani 2013 yıllarında ip vardı ve yanlış hatırlamıyorsam her maç başı veriyodu. Şimdi mavi öz sistemi getirmişler ama mavi öz kasmak çok zor değil mi? Ayriyetten mavi öz nasıl kazanılır? Sadece seviye atlayarak ve günün galibiyet bonusuyla mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Eskisi gibi seri kasılmıyor neyseki full heroyum

• seviye atlayarak, champ shardları kırdırarak, günlük win görevini yaparak
  • Etkinliklerde 50 simgeye şampiyon çıkaran bir kutu veriyor onu al her etkinlikte;

Şu anki etkinlikte 4 tane açtım. 3 adet 4800 , 1 adet 6300 lük geldi dönüştürürsek yaklaşık 4000mö ediyor. Champion açarkende zanaat kârlı 4800 lük açmak istersen 2880mö lazım diye hatırlıyorum.

Ben boş zamanlarda oynamak için açtım 6-7 ay oldu günde 2-3 maç atıyorum. 57lvl 43 hero zanaattada 30 kadar karakter var dönüştürerek 50 ye çıkarabilirim. Eskiye göre sistem baya kolaylaşmış, eskiden ranked hero kısıtını en ucuz herolarla açardık. 6300 lük 2 herom vardı benim baya uzun süre , şu an zanaatkarlık ile 5 tanesi 6300 lük sanırsam bayabi 4800 lük var. Totalde ip den daha kârlı gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 14 Nisan 2020; 18:32:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Etkinlik hala sürüyor mu hocam?

• Şu an olan etkinlik galaksiler tamamlamadıysan halen sembol görevleri vardır tabi ben para harcamadan yapabileceğim tüm görevleri yaptım. galaksiler etkinliği 28 nisanda sona eriyor. 2 ayda bir etkinlik oluyor ortalama...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.