Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lempire

quote:

Orjinalden alıntı: atomz

yaa dostum sana bişey sormak istiyorum.Ben pacthleri başarılı bişekilde uyguladım. Mavi renkte uygulama ses artırma falan. Tek sorunum falsh menülerle alakalı. Pacth i uyguladım yani bi sorun vermeden bitirdi. ben hafıza kartına dediğin dosyları oluşturdum. Benim hafıza kartımda diğer diye bi klasör yok. Media files/other diye bi klasör var. bunu içinde flash diye bi dosya oluşturdum olmadı.sonra yine buraya diğer/flash dosya oluşturdum olmadı. Menu renkleri felan değişiyo fakatmenu itemleri değişmiyo.yani falsh menu çıkmıyo. Yardımcı olabilirsen sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim çok sağol.

aynen, menuler flash olamıyo. "move flash menu to card" yuklemesinde hiçbir hata vermedi. swf.leri tel. hafızasına attım yine sonuç alamadım. xs++ ile denedim yine olmadı. firmware ı da flashlamak istemiyorum. neden olmuyo ki bu

simdi sevgili arkadaslar dosya yönelticisinden telefonunuzda acınca hafızakart bölümünde görmüyormusunuz diğer klasörünü işte oraya olusturun flash diye yeni bir klasör daha sonra bu olusturduğunuz flash isimli klasörün içine temanın swf lerini atın normal thm lerini ise temaların içine atıp uygulayacaksınız bukadar başka bişey yok bu işlemde

atomz arkadasım bu verdiğim patch hafıza kartıyla ilgili telfon hafızasına olusturma klasörü flash temalar calışmaz bak simdi girin dosya yönelticisi bölümüne hafıza kartında diğer diye bi klasör var gördünüzmü işte oraya flash diye bi klasör olusturun flash temalar iki dosyadan olusur swf ve thm. bu olusturduğunuz klasörün içine temanın swflerini atın normal thmlerinide temaların içine atıp uygulayın işte bukadar

• quote:

simdi sevgili arkadaslar dosya yönelticisinden telefonunuzda acınca hafızakart bölümünde görmüyormusunuz diğer klasörünü işte oraya olusturun flash diye yeni bir klasör daha sonra bu olusturduğunuz flash isimli klasörün içine temanın swf lerini atın normal thm lerini ise temaların içine atıp uygulayacaksınız bukadar başka bişey yok bu işlemde

atomz arkadasım bu verdiğim patch hafıza kartıyla ilgili telfon hafızasına olusturma klasörü flash temalar calışmaz bak simdi girin dosya yönelticisi bölümüne hafıza kartında diğer diye bi klasör var gördünüzmü işte oraya flash diye bi klasör olusturun flash temalar iki dosyadan olusur swf ve thm. bu olusturduğunuz klasörün içine temanın swflerini atın normal thmlerinide temaların içine atıp uygulayın işte bukadar

babacım aynen dediğin gibi oluşturdum ben. patch yapmayı biliyorum, birçok patch uyguladım telefona. patchten sonra dosya yöneticisinden diğer içinde flash dosyasını oluşturdum, swf.leri attım, thm leri ise temaların içine attm hafıza kartındaki. işlemde hiçbir zorluk yok zaten. lakin olmadı. bi kere daha deniyeceğim, insallah sonuç alırım

• dostum ben sorunu buldum galiba benim telefon geldiğinde zaten flash menuleri çalıştırıyordu. Patch uyguladıktan sonra olmadı az önce geri aldım. Falsh menu düzeldi. Patch i tekrar uyguladım yine çalışmadı. Bişey sormak istiyordum.Ben hafıza kartına flash diye klasör oluşturdum çalışmadı. Patch flash menuyu oradan çalıştırmak içindi değilmi. Peki ben telefonun içinde patchi yüklemeden i o swf ve thm dosyalarını nereye atacağım bir bilgin varmı yada nasıl yükleyeceğim .
  • arkadaşım senin werdiğin patchleri güzel şekilde uyguladım son olarak da walkman player ın radyonun falan rengini degiştirmeye çalışırken setoll dende yaptım son olarak da telefon hafızasına attım sonra usb den teli cektim teli birda hiç açılmadı we ekranda beyaz ekran gelip gelip durdu wede öğlen serwise bıraktım.peki bu neden oldu cewaplarsan sewinirim.bu arada paylaşım için çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jose_Mourinho_23

arkadaşım senin werdiğin patchleri güzel şekilde uyguladım son olarak da walkman player ın radyonun falan rengini degiştirmeye çalışırken setoll dende yaptım son olarak da telefon hafızasına attım sonra usb den teli cektim teli birda hiç açılmadı we ekranda beyaz ekran gelip gelip durdu wede öğlen serwise bıraktım.peki bu neden oldu cewaplarsan sewinirim.bu arada paylaşım için çok teşekkürler.

dostum ben sana sorunu söylüyeyim. Büyük ihtimalle setoolite programında telefon modelini seçtiğin yerde modelini yanlış seçmişsindir. Bende bir kaç def yaptım. çözüm olarakta read gdfs ile yedekleyeceksin. Böyle bir durumdada write gdfs yapıp telfonu ayağa kaldıracaksın. Zaten ilk sayfada anlatılıyordu ayrıntılı bir biçimde. Ben 5-6 kere yüklemek zorunda kladım .

• quote:

quote:

babacım aynen dediğin gibi oluşturdum ben. patch yapmayı biliyorum, birçok patch uyguladım telefona. patchten sonra dosya yöneticisinden diğer içinde flash dosyasını oluşturdum, swf.leri attım, thm leri ise temaların içine attm hafıza kartındaki. işlemde hiçbir zorluk yok zaten. lakin olmadı. bi kere daha deniyeceğim, insallah sonuç alırım

quote:

arkadaşım senin werdiğin patchleri güzel şekilde uyguladım son olarak da walkman player ın radyonun falan rengini degiştirmeye çalışırken setoll dende yaptım son olarak da telefon hafızasına attım sonra usb den teli cektim teli birda hiç açılmadı we ekranda beyaz ekran gelip gelip durdu wede öğlen serwise bıraktım.peki bu neden oldu cewaplarsan sewinirim.bu arada paylaşım için çok teşekkürler.

arkadaslar biyerde hata yapıyorsunuz ama nerde bende tam anlamış değilim telefonun cidi49 ve sürümü r4ea031 olan arkadasların hepsi yaptı bunları ve böle sorunları ilk sizde duydum yanlışlıkla 005 sürümlü olan telefonunuza bu patchleri atmıyorsunuz demi o sürümün patchleri farklı cünkü,

birde bir üst mesajda arkadasımız sölemiş eğer dalgınlıkla tel modelini secmeyi unutmussan da o hatayı verir ama sen patchi yükledim daha sonra usbden atarken oldu diyorsun valla dostum anlatılanları aynen yapmıssan hiç bi sorun cıkmaması lazımdı bilmiyorum bi düşün istersen nerde hata yapmış olabilirim diye cünkü işlemler denendikten sonra buraya ekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 27 Ekim 2007; 9:42:48 >

• ahmetbaba_48 yaparken herseyine dikkat ettim özelliklede tel modeline ama olsun artık teli serwise werdim.ama inş.flash temalar acousticler patchler silinmez tek temennim o.
  • maaLesef hepsi silincek
    quote:

Orjinalden alıntı: Jose_Mourinho_23

ahmetbaba_48 yaparken herseyine dikkat ettim özelliklede tel modeline ama olsun artık teli serwise werdim.ama inş.flash temalar acousticler patchler silinmez tek temennim o.
  •  MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

BU OLAYI YAPMAK İSSSTEYEN ARKADASLAR İLK MESAJA KONU EKLENMİŞTİR
    MESUT KARDEŞİME BURDAN YARDIMLARINDAN DOLAYI TESEKKÜR EDİYORUM
  • ahmetbaba olmuyor yaa bu flash temalar, yokmu bunun başka bir yolu yada neden olabilir acaba.... benim telin yazılım bilgilerinde
    C_HN R4EA031 YAZIYOR AMA HEMEN ALTINDA DA EROM:R3A005 yazıyor bundan olabilirmi ki acaba yardımcı olursan çok sevinirim vallaha şimdiden allah razı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenos46 -- 27 Ekim 2007; 23:57:19 >
  • her türlü patch.i yapıyorum flash tema olmuyor diyen arkadaşlar! flash temaların swf.leri için oluşturduğunuz flash adlı dosya vardı. onun adını f olarak değiştirin. ne alaka anlamadım ama ben bu değişikliği yapınca flash temalar çalışmaya başladı. swf.ler için yeni oluşturduğunuz klasörün adı f olacak

bi de w810 için başka gfx dosyaları var mı? şöyle walkman 2.0 tarzı bişeyler olmuyo mu bizim telefonlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lempire -- 28 Ekim 2007; 1:14:18 >
  • quote:

her türlü patch.i yapıyorum flash tema olmuyor diyen arkadaşlar! flash temaların swf.leri için oluşturduğunuz flash adlı dosya vardı. onun adını f olarak değiştirin. ne alaka anlamadım ama ben bu değişikliği yapınca flash temalar çalışmaya başladı. swf.ler için yeni oluşturduğunuz klasörün adı f olacak

bi de w810 için başka gfx dosyaları var mı? şöyle walkman 2.0 tarzı bişeyler olmuyo mu bizim telefonlara

eywalla dostum gerçekten işe yaradı. thm içindeki xml deki kısayoldan dolayı galiba.Teli aldığımda zaten flash menu çalışıyodu.Tahminimce kisininde yolları çakıştı.Çok sağol. kaç gündür uğraşıp duruyordum

• quote:

her türlü patch.i yapıyorum flash tema olmuyor diyen arkadaşlar! flash temaların swf.leri için oluşturduğunuz flash adlı dosya vardı. onun adını f olarak değiştirin. ne alaka anlamadım ama ben bu değişikliği yapınca flash temalar çalışmaya başladı. swf.ler için yeni oluşturduğunuz klasörün adı f olacak

hertürlü patchi yaptım. flash patchinide yaptım fakat menü flash lı olmuyor. flash in klasör ismini F de yaptım yinede çalışmadı. kafayı yicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: tagan88

quote:

hertürlü patchi yaptım. flash patchinide yaptım fakat menü flash lı olmuyor. flash in klasör ismini F de yaptım yinede çalışmadı. kafayı yicem

bide küçük f dene ben öyle yaptım oldu

birde ahmet_baba şimdi patch falan yapmadan diğer klasörüne flashları atarak istediğimiz temayı kullanabilirmiyiz?

• benim sorun sanırım gfx yaptıktan sonra oldu, net bilmiyorum acaba; gfx ile flash tema aynı anda çalışmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagan88 -- 28 Ekim 2007; 14:26:15 >
  • servise verdiğim w810i telefonum az önce servisten aldım eve geldiğimden kaynar sular başımdan aşağı indi resetleme şikayetiyle verdiğim telefonum hala resetliyorr 031 in main dosyalarını nerden bulabikirim allahn aşkına yardm edin kafayı sıyırmak üzereyimm

kvkya
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrenos46

ahmetbaba olmuyor yaa bu flash temalar, yokmu bunun başka bir yolu yada neden olabilir acaba.... benim telin yazılım bilgilerinde
    C_HN R4EA031 YAZIYOR AMA HEMEN ALTINDA DA EROM:R3A005 yazıyor bundan olabilirmi ki acaba yardımcı olursan çok sevinirim vallaha şimdiden allah razı olsun...

quote:

quote:

quote:

ARKADASLAR FLASH PATCHİNİ DEĞİŞTİRDİM BİRDE BU YENİ PATCHİ DENEYİN YAPAMAYAN ARKADASLAR DENESİN BU YOLLA HALLEDECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM DEDİĞİM GİBİ DİĞERİN İÇİNE FLASH DİYE KLASÖR OLUSTURUN VE SWF KERİ ATIN İÇİNE CALIŞACAKTIR YALNIZ DİĞER ATTIĞIN PATCHİ KALDIRMAYI UNUTMAYIN SAYGILAR

• ltfnn biri yardm etsiinn
    quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

servise verdiğim w810i telefonum az önce servisten aldım eve geldiğimden kaynar sular başımdan aşağı indi resetleme şikayetiyle verdiğim telefonum hala resetliyorr 031 in main dosyalarını nerden bulabikirim allahn aşkına yardm edin kafayı sıyırmak üzereyimm

kvkya

• Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

ltfnn biri yardm etsiinn
    Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

servise verdiğim w810i telefonum az önce servisten aldım eve geldiğimden kaynar sular başımdan aşağı indi resetleme şikayetiyle verdiğim telefonum hala resetliyorr 031 in main dosyalarını nerden bulabikirim allahn aşkına yardm edin kafayı sıyırmak üzereyimm

kvkya

ARKADASIM ÜÇÜNCÜ SAYFADA ALTLARA DOĞRU Bİ ARKADASIN RESETLEME SORUNU VARDI ONA VERDİĞİM ORJINAL CUSTOM VE LANGUNE DOSYALARINI ATTIKTAN SONRA ABİ RESET İŞİ KESİLDİ DEMİŞTİ Bİ İNCELE BAK KONUYA DOSYALAR HALA LİNKTE VAR DEĞİŞTİRİP DENEYEBİLİRSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 28 Ekim 2007; 18:19:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

ARKADASLAR FLASH PATCHİNİ DEĞİŞTİRDİM BİRDE BU YENİ PATCHİ DENEYİN YAPAMAYAN ARKADASLAR DENESİN BU YOLLA HALLEDECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM DEDİĞİM GİBİ DİĞERİN İÇİNE FLASH DİYE KLASÖR OLUSTURUN VE SWF KERİ ATIN İÇİNE CALIŞACAKTIR YALNIZ DİĞER ATTIĞIN PATCHİ KALDIRMAYI UNUTMAYIN SAYGILAR

peki hocam yeri gelmişken diğer attığımı patchi nası kaldırabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.