Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam ben şimdi o açılışı mavi yaptım... o oldu da flash temalar olmadı orada yazanın aynısını yaptım yaparken bir problem de yaşamadım.. aynı adımları izledim ama flash temalar olmadı... yardımlarınız için teşekkürler...
    cevap verirseniz sevinirim
  • hala cevap veren yok mu ? bir allahın kulu yardımcı olsun yaw :) yaw ben şimdi açılış ekranını mavi yapabildim... sonra saat'in de renklerinide ters çevirdim işte siyah üstüne beyaz yazı ama bir türlü geri kalanları yapamadım hepsini açıklamada yazdığı gibi yapıyorum ama olmuyor ha bir de bir sorun oluştu kamera mod'unda seçenekler bölümü var ya yada ayarlar mı yazıyordu işte onlar gözükmüyor sadece kamera mod'unda açık olanların işaretleri gözüküyor işte macro, gece modu vs... ve dosya yöneticisinde resimlerde herhangi bir resim açıyorum orada da seçenekler yazısı gözükmüyor.... Bu sende de oluyor mu ahmetbaba??? yardımcı olan olursa sevinirim...
  • güzel olmuşş ellerine sağlık
  • usta cok guzel olmus elıne saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

Orjinalden alıntı: accord5

ahmet_baba ben şimdi şifreleme pathcini yaptım sürümüm 031li ve cid 49 şöyle yaptım patchi: masaüstüne tpa/preset/system/settings klasörleri açtım içiçe ve içinede şifreleme için verdiğin patchi attım ve bunları .zip olarak masaüstüne attım. setolliteden de tele attım bunları ama dediğin gibi ayarlar genel kilitler telefon kilidi koruma var ama telefon koruması ve gerisi yok sorun ne acaba??

dosyaları: tpa/preset/custom olarak yaptım oda olmadı :( nasıl olacak kardeş anlatırmısın?

kardes nasıl yapıldığı hakkında yazımı pm olarak yazdım yalnız konuları karıstırmıssın patch o seklde yapılmıyo yani patchte zipleme olayı yok patchi direk miscfiles seceneğinden seçip WRİTE SCRIPT tusuna basıyorsun sonra teli c ye basarak bağlıyorsun batarya sök tak yazısı geliyo teli cıkartıp usbden bataryayı cıkar tak yapıp READY TUSUNA basıp cye basarak tekrar bağlıyorsun ve yükleme sonuna doğru cıkan YE NO sorusuna NO diyorsun eğer bi yüklemede iki kere yes no sorarsa ilkine no diğerine yes diyorsun ama genelde tek sorar onada no dersin yükleme bittiğindede stop ve quit secenekleri devreye girer bittiğini ordan anlarsın
    dostum patch böle yapılıyo yani zip olayı patchte yok karıstırma lütfen saygılar

ahmetbaba_48 bende telefonun msjlar bölümüne şifre koymak istiyorum,arkadaşa anlattığının aynısını yaptım,fakat bende yaparken YES NO diye soran bişey çıkmadı setool2lt proğramında ve dolayısıylada yaptığım patch olmadı,telefon koruması falan yazmıyo.yardım edermisin lürfen,şifreleme olayını bir yapsam başka bişey istemiyorum benim için çok önemli,lütfen yardımcı olurmusun

• herkeze iyi forumlar
  • menü kilitleme patchinin linki kırılmış başka bir yerden buldum yükledim tel sürekli res atıyo kaldırdım acaba bulduğum dosyamı hatalı yoksa yine hata verirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: titocx

menü kilitleme patchinin linki kırılmış başka bir yerden buldum yükledim tel sürekli res atıyo kaldırdım acaba bulduğum dosyamı hatalı yoksa yine hata verirmi?

imzama gir bak neden resetlediğini öğrenirsin.
  • camera driver için önce rardan dosyaları çıkar çıkardım klasörü zip şekline getirmeden o şekilde yükleyedim.

şimdi tel açılmıyor.yanıp sönüyor açarken
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerer

camera driver için önce rardan dosyaları çıkar çıkardım klasörü zip şekline getirmeden o şekilde yükleyedim.

şimdi tel açılmıyor.yanıp sönüyor açarken

yazılım atman için gerekli topik imzamda var.
  • ya kafayı yiyecem.verdiğiniz bu rapıdshare lar ask.com diye bi siteye çıkıyor ve orda hiçbişey yok.nasıl açıcam hani + yı da kaldırıyorum ama olmuyor
  • çok saol
  • usta calısmaların cok guzel tebrık ederım ve bu sınırsız paylasımın devamı dılerım.

fakat bı kac linkin uçmus onları tazelersen cok sewınırım
    neredeyse tum pachlerını 031 surumu olan cıhazımda yaptım takır takır calısıyor ellerıne saglık

ucan linkler :

yandakı ses tusuyla kamera ledlerını yakma :
    http://rapid+share.com/files/63361506/lamp_on_any_button_w810_r4ea031.rar.html

Telefona gelen cevapsız cagrıları duymadıgımızda bıze uyarı veren pach : http://rapid+share.com/files/66022312/ca__287_r__305_uyar__305_c__305_031.rar.html
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.