Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fever2006

patch de bana yardım edebilecek var mı?? msn de 10dk sını ayırsa yeter

Kardeş patch işinden çekinme. 1. sayfadakileri tamamıyla yavaş yavaş uygula, ilk 2-3 patch yaparken sürekli açıklamalara bakarak yaparsın daha sonra gözü yumuk bile yaparsın merak etme başla yapmaya
  • 05 li sürüme geçtim az önce setool programı ile 5 dakikada bitti. Şuan megabass olayını gerçekten hissediyorum hemde daha hiçbir acoustic atmadan. Birde acoustic atayım yazarım tekrar.
  • ahmet kardeşe tşkrler tüm patchleri başarıyla yükledim telefon arkdaşların ilgi odağı olmuş durumda tema ve akustik olayı şaheser gibi köpek gibi bağırıyo tlf
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartanem01

quote:

patch de bana yardım edebilecek var mı?? msn de 10dk sını ayırsa yeter

Kardeş patch işinden çekinme. 1. sayfadakileri tamamıyla yavaş yavaş uygula, ilk 2-3 patch yaparken sürekli açıklamalara bakarak yaparsın daha sonra gözü yumuk bile yaparsın merak etme başla yapmaya

dostum yalnız bi sorun var.ben telefonumun hangi sürüm olduğunu bilmiyorum..cid 49 fakat yazılım bilgisinde ilk başta

R4EA031
    prg.......................GENERIC R4EA031

aşağıda da:

EROM:R3A005 yazıyo...

yazılımı ne şimdi benim telefonumun?yanlış yuklersen sorun çıkar galiba değil lmi

edit:bişey daha sorcam hangi patch'i yuklarsem yukleyeyim telefonun içindekiler (resimler vs)silinir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 1 Nisan 2008; 17:12:13 >

• quote:

arkadaşlar ilk 4-5 sayfayı okuyabildim gözlerim kanlandı..
    telefonum cid49 fakat yazılım 031 mi 005 anlayamadım..
    yazılım bilgisinde yazanlar

R4EA031
    prg.......................GENERIC R4EA031

aşağıda da:

EROM:R3A005 yazıyo...

benimki şimdi 031 mi? patch acustic için hangi yazılım daha iyi verim sağlıyor?benimki kötüyse iyi olanını yukleyim

bide anladığım kadarıyla patch yaparken önce masaüstünde klasör oluşturuyoz sonra stool ile tel'e yukluyoruz değil mi?
    flash filan anlamadım tam olarak o ne oluyor?patch'ten farkı nedir?
    (bu işe merak sardım arkadaşlar.w810i'yi satmaktan son anda vazgeçtim düşünün artık..o yüzden öğrenmek istiyorum hemde bi an önce.)

Senin telefonun 031. Bu arada bişey diycem fazla bilmiyosan bu patch işine girme derim.Telefonunun en ufak bi yeri patara verse sinirleniyosun hemen.Açıkcası yeni aldığım ilk gün ekran ayarlarına bozmuştum.Telefonu kırıyordum.Forumdan bi arkadaşım soğolsun fs yöntemini öğretti.Bozdukça kurcam artık.Neyse yavaş yavaş ve dikkatli yapmanı öneririm

• quote:

05 li sürüme geçtim az önce setool programı ile 5 dakikada bitti. Şuan megabass olayını gerçekten hissediyorum hemde daha hiçbir acoustic atmadan. Birde acoustic atayım yazarım tekrar.

05 sürümü iyidir fakat müzik olarak iyidir.031 olarak Unuquel arkadaşımıza sorduğumda 05 müzikte iyi fakat 031 le arasında ki fark şarj demişti.031'in daha çok gittiğini sölemişti.Ne kadar doğru bilemem ama bende şu anda 031 var
  • 05 ve 031 sürümlerini yukleyebileceğim bi link verebilir misiniz?
    yalnız ben bu işe kafayı taktım yapcam illabişey daha soruyum kafama takıldı cevaplarsanız sevinirim,patch yaparken masaüstünde klasör filan oluşturup setoll ile yukluyoruz buraya kadar tamam.akustik yaparken ve camdriver yaparken telefon ve hafıza kartına bikaç dosya açıyoruz.bunu sadece akustik yaparken mi yoksa her patch'i uygularken mi yapıyoruz?
    YARDIM EDEN ETMEYE ÇALIŞAN EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
  • aHMET BABA verdiğin cam dosyasını attım setoolla pathi de yaptım kamera gitti benim nası yapıcaz
  • quote:

05 ve 031 sürümlerini yukleyebileceğim bi link verebilir misiniz?
    yalnız ben bu işe kafayı taktım yapcam illabişey daha soruyum kafama takıldı cevaplarsanız sevinirim,patch yaparken masaüstünde klasör filan oluşturup setoll ile yukluyoruz buraya kadar tamam.akustik yaparken ve camdriver yaparken telefon ve hafıza kartına bikaç dosya açıyoruz.bunu sadece akustik yaparken mi yoksa her patch'i uygularken mi yapıyoruz?

Kardeş masaüstünde klasör felan oluşturmana gerek yok senin sürümün 031 zaten. Bu sürüm için bir patch ilk sayfada anlatılmış detaylı şekilde. Bu patch telefona setool ile kurduktan sonra telefonun menüsüne gir oradan diğer yazan yerin içine drv isimli klasör oluştur tekrar drv içine gir cam ve snd isminde klasörler oluştur. cam klasörüne kamera driverini snd klasörüne acoustic dosyalarını atıyoruz. Şimdi hangi cam veya acoustic driverini istiyorsan o acoustice ait dosyaların hepsini seçip bu klasörlere atıyorsun. Yeni atarken önce eskiyi silip cam veya snd içine kopyala yapıştır yap. Hafıza kartımda 10 tane acoustic var yolda yürürken bile acoustic değiştirebiliyorum. Hafıza kartına attım klasör olarak depo gibi yani. Oradan kopyala deyip drv/acoustic içine yapıştır telefonu kapa aç olay tamamdır.

Önce bataryanı iyice şarj et sonra hangi sürüme geçmek istersen (005-031) 350-400 saniye sürede setool programı ile geçeresin. Ama çok titiz kullan programı 1 kere kontrol edeceğin yeri 5 kere et sağlama al sonrası zaten hemen oluyor. Az sonra sana link vereyim oradan devam edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 2 Nisan 2008; 19:40:29 >

• quote:

quote:

05 ve 031 sürümlerini yukleyebileceğim bi link verebilir misiniz?

Önce bataryanı iyice şarj et sonra hangi sürüme geçmek istersen 350-400 saniye sürede setool programı ile geçeresin. Ama çok titiz kullan programı 1 kere kontrol edeceğin yeri 5 kere et sağlama al sonrası zaten hemen oluyor. Az sonra sana link vereyim oradan devam edersin.

yaw kaç gündür bekliyorum biri cvp yazsa diye
    dostum şu konuya da açıklık getirir misin?
    bu telefon ve hafıza kartı içine dosya açma olayı ne zaman oluyo?sadece akustik ve camdriver'da mı?
    bide olaki yanlış yaptım yada memnun kalmadım.telefonu eski haline nası getiririm?orijinal patch bulmak mümkün mü?

• cevabı aynı anda yazmısız
    msn'e gelebilir misin kardeş burdan olmuyo
  • adresi pm den yollarsın
  • bn normal olarak zip liyip yolluorm ancak ilk saydaki şifreleme patch ini nsl yolluycaz bayağı bi karıştı
  • kartanem01'e ve forumda bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler...
  • quote:

kartanem01'e ve forumda bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler...

Sende sağol
  • arkadaşlar layout_2'yi uyguladım.fakat bana turkcell yada avea yazısının göründüğü patch lazım.yani hem yazılar küçük olacak hemde turkcell yazısı gorunecek..var mı boyle bi patch?
    **(saat tarih olduğu yerde kalıcak sadece bütün yazılar küçük fontta olacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 3 Nisan 2008; 17:04:50 >
  • ahmetbaba eli öpülecek abisin saol
  • güzel olmuş açılış ekranı falan
  • uçak modu patchini ayarlayan arkadaşlar:telefonunuza bi gariplik oldu mu?
    benimki yavasladı..bide biri ararken (uzun uzun çaldırdıktan sonra) karşı taraf kapatsa bile telefon susmuyo çalıp duruyo kendi kendine.tekrar bi arama yaptığımda ekranda görünmüyo..yani telefonu normale döndürmek için bataryayı çıkarmak zorunda kaldım...sorunsuz kullanan var mı?yada bu sorunları yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 4 Nisan 2008; 14:06:15 >
  • beyler patch atarken problem çıktı tel açılmıyor çözümü ne??
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.