Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya şimdi yapmaya çalişiorum bn flash ilk aşama yani cok bekledim acaba normal mi butun sayFalari okudum ama batarya sok uyarisi falan yok sdc:
    Hold ''C'' and insert USB cable ! uyarisi war alla ala beceremiycem mi yha cokta heves eetim..!
  • tmmdr yha olcak gibi çözdüm olayi saygiliar ahmet baba
  • ya herşey cok güseldi hepsini patch LEdim şifreleme falan flash tema falan ama ca driver patchLedim sora tel bidaha açilmadi dosyalari bile olusturamadim

TELEFONHAFIZASI/DİĞER/DRV/cam DİYE KLASÖR OLUSTURUN
    HAFIZAKARTI/DİĞER/CAMERA DİYE KLASÖR OLUSTURUN

bunlari oluşturamadan tel kapandii açilmioo da

ne yapmam gerek yanliş patch yapmiş olamam tel doğru girdim write script tikladim c basili tutarak bağladim sra batarya çikarp taktim ready tikladim c basili tutarak gene bağladim yükleme tamamlandi sora usbden ayırdım teli açamiorum şimdi sorun ne olabilr?
  • Yahu bu cam driver olayı sadece w810i'ye oluyor? benim w900i'nin cam driver'ini değişteremezmiyim?
  • KARDEŞ ELLERİNE ŞAGLIK HEPSİNİ DENEDİM VE OLDU EMEĞE HER ZAMAN SAYGI
  • Teşekkürler AHMETBABA...
    Sayende , telefonu satmamaya karar verdim, kilit olayı olmadığı için satıcaktım
    Tüm patchler düzgün olarak çalışıyor....
  • Arkadaşlar akustikte telefonun hoparlörünü patlatırsak ne yapacağız
  • öncelikle herkese merhabalar. benim sormak istediğim telefonun KISAYOL tuşlarına istediğimiz uygulamayı ekletebilcek bir PATCH varmı örnek: telefonun yukarı tuşuna basınca DOSYA YÖNETİCİSİ+UYGULAMALAR+MUSIC MATE diye bi java programı var ve ben yukarı tuşuna basınca o programın açılmasını istiyorum.. normalde kısayol ancak dosya yöneticisine verilebiliyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.. bu arada benim kullandığım tel W810i CİD:49 R4EA031
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar akustikte telefonun hoparlörünü patlatırsak ne yapacağız

1 bardak soğuk su içmeyi tavsiye ediyorum. Şaka bir yana öyle birşeyin olabileceğine ihtimal vermiyorum. iyi bir acoustic bunu yapmaz.
  • k600i bu patch ve flash olayi oluo mu ??
  • meraba arkadaşlar benim W810i ci49 005 sevgili ahmetbaba_48 in vermiş olduğu 005 e uyumlu tüm patchleri kurdum ancak benim sıkıntım GFX olayını yapamadım sanıyorum bu nedenledirki ana ekranda (masa üstü diyelim) hareketli görüntüyü görebiliyorken menülere giridiğimde hep aynı klasik görüntüyle karşılaşıyorum ve bu benim hiç hoşuma gitmiyo hakeza skinler felanda değişmediği için çok tat vermedi bana bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz
    (+) acaba diyorum cid49 031 sürümünümü yüklesem siz ne tavsiye edersiniz 005ler için patchleri bulabileceğimiz biyer mevcutmu?
    Eline emeğine sağlık ahmetbaba_48 seni anlıyor ve kararına saygı duyuyorum ama nede olsa bu senin topiğin bizlerde senin yardımlarına muhtacız kib çok teşekkürler..

• Akustik attım ama sesi yükseltince çok cızırtı çıkıyor indirince de zaten ses normale dönüyor.Bana çok iyi bi akustik lazım.
  • Topsony acoustic fena değil dene istersen
  • http://rapid+share.com/files/63379967/increased_user_dictionary_t9_at_2_times_w810_r4ea031.rar.html arkadaşlar şu digital saat patchini nasıl uyguladınız bu inen dosyayı rardan çıkarttım direkt zipledim yine olmadı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 6 Mart 2008; 12:25:43 >
  • arkadaşlar şu vkp uzantılı patcleri nasıl uyguluyorsunuz rardan çıkarıp mı yapıyorsunuz yoksa zipliyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 6 Mart 2008; 19:54:25 >
  • neyse bunlarıda yaptık sıra geldi flash temaya iş güç var sonra uğraşırım artık. arkadaşlar çok yardımcı oluyorsunuz bu arada sağolun
  • ahmetbaba48 kardeş ellerin dert görmesin telefonum w810 verdiğin bütün bilgileri uyguladım ve telefonum number one sonuç verdi teşekkürü bir borç bilirim sağolasın bu konu sabitlenmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAGGA_ -- 7 Mart 2008; 1:45:34 >
  • arkadaşlar bu vereceğim dosya w810 sms sesini 1 dakika çalıyor bunu edit yapıp 10 dakika ya uzatacak olan biri var mı?

http://rapid+share.com/files/97873536/SMS_Sesini_Melodi_Bitene_Kadar__alma_Patchi_V1.zip.html

linkdeki + işaretini kaldırın
  • yok mu? yardımcı olabilecek kimse
  • Flash temalar ve camdriver 005 için yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.