Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler tel göctu yardım edcek biri varı sony logosu çıkıp kayboluyor sonrada beyaz ekran çıkıyor ne yapmam gerek
  • aynı sorununla ilgili başlıklar var cok kolay bir yöntemi vardı onlara bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 13 Şubat 2008; 11:14:44 >
  • pc ım telefonu sadece flash bellek gıbı goruyo sadece dosya aktarım ıcın kullanıyo
    buna cozum olarak bı arkadas konunun basındakı usb drıverıı ındır dedı bende ındırdım yuklerken sole bı sorun cıktı
    benm cam drıver yuklemem lazm cok noıse lı cekıyo cunku fotoları ama bu usb drıverı yuklesem kesın sonuc alırmıım o bellı dıgıl bıde pc yı bozma gıbı bı rısk de var
    yardımlarınızı beklıyorum

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs
  • bunda "devam et" e basılacak diye hatırlıyorum ama yine de sen bilirsin ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: cemark

pc ım telefonu sadece flash bellek gıbı goruyo sadece dosya aktarım ıcın kullanıyo
    buna cozum olarak bı arkadas konunun basındakı usb drıverıı ındır dedı bende ındırdım yuklerken sole bı sorun cıktı
    benm cam drıver yuklemem lazm cok noıse lı cekıyo cunku fotoları ama bu usb drıverı yuklesem kesın sonuc alırmıım o bellı dıgıl bıde pc yı bozma gıbı bı rısk de var
    yardımlarınızı beklıyorum

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

• ya bu uygulamaların hepsını aynı sekılde k750i de uygulayabılırmıyız?
  • Yüklediğimiz bu acoustik dosyalarının çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz. Yani burada 90 adet dosya var ve bunların hepsinin telefona attım şayet çalışıyorsa şuanda telefonumda hangisi çalışmakta?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan_28

Yüklediğimiz bu acoustik dosyalarının çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz. Yani burada 90 adet dosya var ve bunların hepsinin telefona attım şayet çalışıyorsa şuanda telefonumda hangisi çalışmakta?

Ses seviyesi, kalitesi farkeder, Acoustic dosyaları 90 civarı oluyor zaten, hepsi sadece 1 acousticin dosyaları.
  • hunter senin cam driver iyi galiba nerden indirebilirim link verir misin?

@ahmetbaba: abi çok sağol süper oldu telefon flash temaları attım tıkır tıkır çalışıyo...maşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okitoxxx -- 17 Şubat 2008; 16:13:53 >
  • http://www.camdrivers.wz.cz/

buradan istediğin driver ı indirebilrsin ;)
  • ben bı turlu setooldan bısey yollayamadım cep telı gormuyo cunku c ye basılı sekılde baglamama ragmen
    bı yerde benle aynı sorunu yasayan bırı setool 1.8 yukleyerek denemıs ve olmus
    ben bulamadım da bu versıyonunu olan bırı lınkı atabılrımı
    sımdıden tesekkur
  • setool versiyonlarına gerek yok

PC senin telefonu tanımıyor
    tanıtman lazım?
    nasıl tanıtırsın?
    driver yükleyerek tanıtırsın
    driverı nasıl bulursun?
    w810i yle birlikte kutudan çıkan cd de drivers klasörü var
    olmadı
    internettte w810i signed drivers diye aratırsın indirirsin...

sonra bu driverlar la telefonu PC ye tanıtırsın ve c ye basınca öyle beklemek zorunda kalmazsın...
  • crusaderzone sagol yardımların ıcın denıcem sımdı ısalah olur
    konu nun basında da verılen drıver ı yukleıdm ama olmadı belkı cd yle gelen drıver olur
  • cd dekı drıvers kalosrunu actım orda baya sey cıktı karsıma
    usb cable dosyasını actım heralde yuklemem gereken sey ordadır dıye ama yuklıcek bısey bulamadım ınstall seceneklı bısey yoktu orda
    dıger klasorlerdekı drıverlarımı yuklemem lazm acaba yardımcı olabılırmsnz
  • http://www.youtube.com/watch?v=AT2vK8bMzAQ

burada ekranda görülen ilk swf menünün adını sanını bilen var mı arkadaşlar ?
  • Ya o kadar kolay ki aslında

sen telefonu taktın alete yeni donanım bulundu dedi değil mi?
    Demediyse donanımda zaten sorun var başka bilgisayardan yaparsın...

XP kullandığını düşünerek devam ediyorum.
    Sen cd yi o zaman PC ye takarsın o da klasörler arasından gezip yükler...

Dikkat et o klasördeki bir sürü dosyadan 4 tanesini yükleyecek. Yani 4 kere ardı ardına yeni donanım bulundu diyecek tamam

Sonra flashlemeye kalktın baktın C ye basınca yine bekletiyor ve yeni donanım bulundu diyor...
    elini c den çekmden yine cd yi takarsın o otomatik olarak yükler.

• Flash tema patch'ini yaptıktan sonra artık telefonla gelen flash temaların flash özelliğini kullanamadım. Hem telefonda bulunan flash temaları hemde kendi yükleyeceğim temaları kullanabilmek için ne yapmam lazım?
  • orbit, equalizer ve emerge swf dosyalarını da flash dosyalarını koyduğunuz yere atın :)
    quote:

Flash tema patch'ini yaptıktan sonra artık telefonla gelen flash temaların flash özelliğini kullanamadım. Hem telefonda bulunan flash temaları hemde kendi yükleyeceğim temaları kullanabilmek için ne yapmam lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

orbit, equalizer ve emerge swf dosyalarını da flash dosyalarını koyduğunuz yere atın :)
    quote:

Flash tema patch'ini yaptıktan sonra artık telefonla gelen flash temaların flash özelliğini kullanamadım. Hem telefonda bulunan flash temaları hemde kendi yükleyeceğim temaları kullanabilmek için ne yapmam lazım?

Bu temaların swf dosyalarını telefonun neresinde bulabilirim. Çok aradım ama bulamadım.
  • ben epey zaman önce cam driver yüklemiştim 1 haftadır kamerayı açtığımda fotoğraf modundada video modundada ekranda bir leke var ama sadece fotoğraf çekerken oluyor yani normalde yok. ve fotoğraf modunda ekranda leke olduğu zaman zoom yaptığında lekede büyüyo ve fotoğraf çektikten sonra leke fotoğraftada çıkıyo. sorun ne acaba teşekkürler..
  • telefonda normal yollardan bulamazsınız bildiğim kadarıyla. buyrun buradan indirebilirsiniz:
    http://Xapidshare.com/files/94380250/3.rar.html
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

orbit, equalizer ve emerge swf dosyalarını da flash dosyalarını koyduğunuz yere atın :)
    quote:

Bu temaların swf dosyalarını telefonun neresinde bulabilirim. Çok aradım ama bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.