Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi sorum var arkadaşlar c49 31 versionlu telefonum var aynen anlatıldıgı gibi başladım readGDFS dedim telefonu kapatıp c tusuna balısı tutarak kabloyu PC ye taktım ( telefonda sim kart ve memory kart takılıydı ) bekle bekle bi türlü program telefonu görmedi? daha sonra dosya trasferi modunda ( 1dk sonra filan ) açıldı telefon hiçbişi anlamadım .. programın driverları PC de yükle , SE PC suite de yüklü ne yapmam lazım?

Zahmet olmayacaksa biri cevap verebilirmi lütfen.. şimdiden teşekkürler..
  • telefona patchleri yükleyince, telefonun açılışı da değişti.

ahmetbaba_48' den iyi günlerde kullanın..

• arkadaşlar her ne kadar c tuşuna bassamda dosya transferimi , telefon modumu die soruyor

bu normal mi?
  • telefonumu patlatmak istemiyorum :D:D
  • 031 versiyonlu telefonumun c49 mu c50 mi oldugunu nerden gorecegim acaba?
  • Arkadaşlar mesaj ile ilgili olan patch i uygulayıpta değişiklik fark eden var mı ?
    teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metmyk

arkadaşlar w800i ye yazılım güncellemesi yaparken usb kablo bilgisayardan kazara çıktı ve işlem %90 da kaldı.Telefon açılmıyor,tekrar güncelleme yapınca da zaten yazılım güncel uyarısını veriyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürlerr,iyi çalışmalar

yeniden yükle seçeneği var. yükleyebiliyorsun yani. bu topiğe girmesem onu da yapamayacaktım ama meğersem, pil çıkartma ve takma ile kabloyu takarken c tuşuna basma olayı varmış. bunu yapınca anca w810' u görüyor ve program update' e başlıyor. sonrasında c tuşuna basmayı bırak diyor 7. madde de ve akabinde de yazılımın zaten güncel diyor. diğer seçenek ise yeniden yükle..
  • walla dostum sayfayı inceledim de calısmalarınızı takdir ettim, w850i içinde boyle calısan birileri olsa keske
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulkarnein

031 versiyonlu telefonumun c49 mu c50 mi oldugunu nerden gorecegim acaba?

Boş ekranda, yön tuşları ve yıldız tuşuna şu sırayla basacaksın:
    "Sağ, yıldız, sol, sol, yıldız, sol, yıldız."
    Ardından "Servis Bilgileri>Yapılandırma"ya geleceksin ve:
    Çıkan sayfada çok az aşağı inince GSM850 GSM900 gibi yazıların altında "C:49 P:1" veya "C:50 P:1" yazar, oradaki C: değeri telefonun CID versiyonudur. Mesela bendeki "C:49 P:1" ve telefon CID49.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Çıkan sayfada çok az aşağı inince GSM850 GSM900 gibi yazıların altında "C:49 P:1" veya "C:50 P:1" yazar, oradaki C: değeri telefonun CID versiyonudur. Mesela bendeki "C:49 P:1" ve telefon CID49.

done benim telefonda cid49 mus.
    acıkcası sadece cam driver yuklemek istiyorum ve telefonun garantisinin gitmesi beni korkoutuyor. bide telefon daha ilk sarjında,4-5 sarj tam bitirip full sarj etmek istedigim icin kabloyu takıp flashlamaya basladıgında sarj ettiginide bildigim icin su an flashlama yapamıyorum. ama kabloyu takınca sarj etmemesinin bir yolu varsa soylermisiniz?
    cokmu soru soruyorym yaw

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

done benim telefonda cid49 mus.
    acıkcası sadece cam driver yuklemek istiyorum ve telefonun garantisinin gitmesi beni korkoutuyor. bide telefon daha ilk sarjında,4-5 sarj tam bitirip full sarj etmek istedigim icin kabloyu takıp flashlamaya basladıgında sarj ettiginide bildigim icin su an flashlama yapamıyorum. ama kabloyu takınca sarj etmemesinin bir yolu varsa soylermisiniz?
    cokmu soru soruyorym yaw

Garantiden dolayı sorun çıkacağını sanmıyorum, çünkü cam. driver kullanıp da kamerası bozulan hiç kimse görmedim (ki imkansız gibi bundan dolayı olması) başka birşeyden olursa; mesela telefon açılmazsa zaten yazılım atarlar gider direkt diye düşünüyorum. Şarj olayının bir yolu yok, her takıldığında şarj eder.

Ben de şimdi flash temaları hallettim, içindeki flash temalardan sıkılmıştım ve çok güzel temalar var gerçekten, çok değişiyor menüler.
    Telefonu ilk aldığımda sadece Acoustic atacağım demiştim, sonra cam. driver attım, şimdi flash tema...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 29 Ocak 2008; 1:15:59 >

• bişey sorcam peki tuş kilidini açmaya çalıştıımda şifre sormasını istiyorum nokialardaki güvnlik kodu gibi bunu nerden ve nasıl yaparım?? link fln verirseniz sevinirm...
  • Sayenizde telefonum süper oldu. Paylaştığınız için çok teşekkürler.
  • Allah razı olsu harika bir topic...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimni -- 31 Ocak 2008; 0:57:53 >
  • ahmet babya çok teşekkürler..ama benim sorumu cvplarsa daha da bi teşekkür olcak

ya ben ilk sayfadaki söledğin GFX yaptım ama olmadıı..artık kafayı yicemm..bana bi yok..orda yazdıının aynısı yapıorum ama olmuoo..dierlerini yaprım hepside olduu çok saol ama bunu yapamadım

en kısa zamanda yardım edeceğini umuyorumm...
    şimDiden çOk saOL
  • Herkeze merhabalar. Aslında sitede bir çok kişi güzel anlatımlarda bulunmuş ama sanırım değişik bilgiler çok olduğu için benim kafam karıştı. Benim telefonun sürümü cid49 ve 005. Flash tema yüklemek istiyorum. Başka bir sayfada far manager falan kullanılarak bi anlatım yapılmış. O yöntem bana çok zor geldi. Burada ahmetbaba nın anlatımı hem güzel hemde kolay bir yöntem fakat burda da sadece 031 sürümü için gerekli dosyalar var. Acaba bu yöntemle 005 sürümü telefonlarada flash yema yüklenebilir mi? Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerergul

bi sorum var arkadaşlar c49 31 versionlu telefonum var aynen anlatıldıgı gibi başladım readGDFS dedim telefonu kapatıp c tusuna balısı tutarak kabloyu PC ye taktım ( telefonda sim kart ve memory kart takılıydı ) bekle bekle bi türlü program telefonu görmedi? daha sonra dosya trasferi modunda ( 1dk sonra filan ) açıldı telefon hiçbişi anlamadım .. programın driverları PC de yükle , SE PC suite de yüklü ne yapmam lazım?

bi sorum var arkadaşlar c49 31 versionlu telefonum var aynen anlatıldıgı gibi başladım readGDFS dedim telefonu kapatıp c tusuna balısı tutarak kabloyu PC ye taktım ( telefonda sim kart ve memory kart takılıydı ) bekle bekle bi türlü program telefonu görmedi? daha sonra dosya trasferi modunda ( 1dk sonra filan ) açıldı telefon hiçbişi anlamadım .. programın driverları PC de yükle , SE PC suite de yüklü ne yapmam lazım?

• slm arkadasşlar benim telefon bir türlü bu patchleri almadı ne yapmalıyım bilen varsa.... ne patch ne acoustic ne camdriver ne de flash tema hiç bişi yükleyemiyorum.. yüklemeye çalışıtığımda da telefon çöküyor ve yeniden yazılım atmam gerekiyor, zaten bir tek yazılım atabiliyorum o kadar... patchleri atıyorum çoğunlıkla gelip bi yerde duruyor öylece kalıyor bende durduruyom bir daha telefon açılmıyor sabredip iişlemi bitirdiğimde ready diyor yine telefon açılmıyor, ne yapmam gerekiyor arkadaşlar, ne derdi var bu telefonumun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfred2185

slm arkadasşlar benim telefon bir türlü bu patchleri almadı ne yapmalıyım bilen varsa.... ne patch ne acoustic ne camdriver ne de flash tema hiç bişi yükleyemiyorum.. yüklemeye çalışıtığımda da telefon çöküyor ve yeniden yazılım atmam gerekiyor, zaten bir tek yazılım atabiliyorum o kadar... patchleri atıyorum çoğunlıkla gelip bi yerde duruyor öylece kalıyor bende durduruyom bir daha telefon açılmıyor sabredip iişlemi bitirdiğimde ready diyor yine telefon açılmıyor, ne yapmam gerekiyor arkadaşlar, ne derdi var bu telefonumun..

sende benim gibi patch lerle ugrasma direk flash temayı aqoustigi camdriver ı ifs,tpa.... gibi klasorlarin icine atarak zipleyip patch le.
    ayrıntılı bilgi setool2 kullanma topiclerinde mevcut.
    yani writescript le patch yukleyip daha sonra dosya atacagına direk patch le dosya at.

• Arkadaşlar bende cihazın cam driver'i ve ses düzeyini değiştirmek istiyorum ama bazı sorularım var.
    1-Konu epey önce açılmış ve şuanda yüklenecek en iyi cam driver nedir? genelde herkesin kullandığı?
    2-Aynı şekilde en iyi dış ve kulaklık sesi (kulaklık daha önemli) hangi sürümdür?
    3-Ses ile ilgili şüphelerim yok kesinlikle daha iyi oluyo ama cam driver'i yüklememi tavsiye edermisiniz? yoksa orjinalimi dursun?
    4-Herhangi bi sorundan dolayı telefon servise gitmek zorunda kalırsa garanti bozulmasın diye herşeyi eski haline getirebilirmiyiz?
    5-Tüm bunları yaptığımda telefonda yavaşlama,resetleme sorunları olmaz dimi? (sadece cam ve ses driver)

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.