Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar w800i ye yazılım güncellemesi yaparken usb kablo bilgisayardan kazara çıktı ve işlem %90 da kaldı.Telefon açılmıyor,tekrar güncelleme yapınca da zaten yazılım güncel uyarısını veriyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürlerr,iyi çalışmalar
  • çok sağol arkadaşım bende deneyeyim. inşallah yine çökmez telefon
  • calisma cok guzel olmus tebrikler.

bu arada bir sorum olacak. ben daha once cihazima far ile flash tema yuklemistim. simdi bunlari tamamen kaldirmak istiyorum ve bundan sonra yukleyecegim tum temalari setoolite ile yuklemek istiyorum.
    tema dosyalarini silebiliyorum fakat *.swf leri silemiyorum. kolay yolu varmidir.
  • birde bu mavi bataryanin 005 icin olani yokmu acaba.
  • sevgili arkadaşımız ahmetbaba_48'e en derin teşekkürlerimi sunuyorum bu kadar insana yardım ettiği ve böyle güzel şeyleri didinip uğraşıp buralarda anlattığı için. ingilizce bilen arkadaşlar zaten yabancı forumlardan gelişmeleri anlık takip ediyorlar, ama herkes ahmetbaba_48 gibi onları buraya taşıma zahmetine girişmiyor. tekrar teşekkürler. ama keşke biraz daha dikkatli yazsaydın, bazı yerler olaya yeni arkadaşlar için büyük problemler oluşturmuş gördüğüm kadarıyla. hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatmak yerine bazı yerlerde bilmeyenin tıkanacağı eksikler var. neyse yine de eline sağlık.

okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar bazı temaları veya çoğu temayı yapamamış, flash menulerin çalışmadığını söylemişler. şöyle bir çözüm getireceğim bu konuya. çalışmayan swf ler, isimleri itibariyle thm ile uyumsuz kaldıklarından çalışmıyorlar. yani thm dosyasının içeriğinde uyumla çalışacağı swf nin adı yazıyor, ve isim değiştirilirse malesef çalışmıyor.
    şimdi, çalışmayan herhangi bir temanın, örneğin "a" teması olsun, "a.thm" olan dosyasını not defteri aracılığıyla açınız. karmaşık karakterlerin altında yazıların en dibinde <...> şeklinde alt alta geçen parametreler bulunuyor. bunların üst tarafta bulunanlarında <Desktop_style Type="File" Source="a.swf" /> şeklinde bir parametre bulunmaktadır. gördüğünüz gibi thm dosyasının içinde, uyumla çalışacağı swf nin ismi yazılıdır ve örneğin "club pulse.thm" dosyasının içindeki verilerde swfsinin "clubpulse.swf" olduğu geçer. aksi takdirde başka bir isimle uyum sağlayamaz. bu yüzden adı bir şekilde değişmiş veya değiştirilmiş bulunan swf dosyasının adını thm'nin içeriğinde yer alan isimle değiştirirseniz, flash menü çalışacaktır.

umarım yardımı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İS.A.Y. -- 13 Ocak 2008; 2:53:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: himalaya

kardeş ilk olarak linkte werilen yamayı telefona atacaksın ( biliyorsun gibi anlatıyorum ) daha sonra telefonun pc tak ve hafıza kartının içine ordanda other(diğer) klasörüne gir. oraya flash diye bir klasör oluştur. şimdi flash temalar 2 dosyadan oluşur biri normal tema dosyası diğeri swf uzantılu dosya elindeki flash tamaların swf uzantılı olanları hafıza kartında diğer klasörüne açtığın flash klasörünün içine yapıştır. diğer thm uzantılı dosyayıda normal tema atargibi tema klasörüne atıyorsun mevzu bu telefondan tema seçtiğin zaman o tema flashlı şekilde açılacak
    quote:

Orjinalden alıntı: yasar32

quote:

SIRA FLASH TEMA DA
    ********gerekli patch linkte*********

http://rapid+share.com/files/65805823/Move_flash_to_card_v2_W810i_R4EA031.rar.html

********90ADET FLASH TEMA ZEVKİNİ CIKARIN *********

http://rapid+share.com/files/63755080/FLASHTEMALAR.rar.html

PATCH SETOOLİTE İLE TELEFONUNUZA UYGULAYIN VE SONRA SU KLASÖRLERİ OLUSTURUN

HAFIZA KARTI/DİĞER/flash DİYE KLASÖR OLUSTURUN
    FLASH TEMANIN İKİ DOSYASI VARDIR BİRİ swf
    DİĞERİ thm dosyalarıdır....

SİMDİ TEMANIN SWFLERİNİ HAFIZA KARTI/DİĞER/flash
    İÇİNE ATIYORSUNUZ
    thmLERİNİ İSE NORMAL TEMALARIN İÇİNE ATIP UYGULUYORSUNUZ
    FLASH TEMALARINIZ HAZIR BUKADAR BASİT

ben burayi tam olarak anlamadim
    yardim ederseniz sevinirim

aynisini yaptim olmadi

• arkadaslar flash temayi ordaki gibi yazdigi gibi yaptim ama olmadi biri yardim eden olursa yada biri nasi yapilidigini video olarak gösterse sevinirim
  • Arkadaşlar herşeyi çok güzel yaptım flash temayıda uyguladım ancak bu sefer flash temadan eser kalmadı.Bu uygulamayı yapmadan önce orbit teması flash iken uygulamadan sonra flash özelliğini kaybetti.Lütfen yardım edin
  • evet malesef bendeki flash temalardanda eser kalmadı....
  • ses de gitti sadece titreşim çalışıyo...
  • kendi sitesinden indirdiğim program ile güncelledim telefon açıldı işin ilginç yanı yükleyipte çalıştıramadığım flash temalar artık çalışıyor...
  • arkadaslar mobil-forum sitesinde bi ara w810için sms artırma patchi cıkacagı söyleniyordu baktım ama birsey göremedim haberi olan arkadaslar varmı
  • beyler tele acoustik atınca pek bi fark olmuyo gibi geldi yoksa bişeyleri yanlış mı yaptım cok bi fark oluyormu ?
  • setool :) garanti ikilemi arasındayım
  • Arkadaşlar anlatımlar için teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 22 Ocak 2008; 2:01:21 >
  • arkadaslar ben bataryanın uzerinde 10.20....100 gibi bataryanın ne kadar kaldıgını gosteren patch ı aryorum ahmetbaba 1.sayfada telefonuna yapmıs cok hosuma gıttı.
  • ahmetbaba_48 saat uygulamasini yaparken tel yanlislikla usb den cikti.ve simdi hic acilmiyor.programi yeniden flasladim yine acilmiyor.bunun bi yolu warsa yardim eder misin.yoksa teli serwise werecem.yardimlarini bekliyorum
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle anlatımlar için tüm arkadaşlara teşekkürler. Bi çok patch uyguladım çalıştırdım ve de çok memmunum, ama şu flash temaları bi türlü çalıştıramadım tema patch i yükledikten sonra eski flash larda gitti anlatıldığı gibi de yaptım oysaa....
  • Sonunda flash temalarıda çalıştırdık. Saolun arkadaşlar emeğinize. Teşekkürler.
  • Çok iyi ya..Akşam deniyecegim..
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.