Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam dediğin gibi accoustic i yükledim herşeyi birebir yaptım şimdi hiç ss çıkmıo telefondan ??!?!?!
  • Akustik patch yüklemişşindir fakat others (diğer)'in içine grekli klasörleri oluşturup dosyalari atmamişşindir.Belki yanlış atmış olabilirsin..

Bir sorum var telefonun GDFS'sini yükleyerek sıfırlamak ile flashlamak ayn şey mi ?GDFS daha kolay değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domates99 -- 4 Aralık 2007; 15:04:28 >
  • Yok hocam DİĞER diye klasör yaptım hem hafıza kartında hemde telefo hafızasında hepsini ayarladım snd drv falan ses yok telefonda kaş yapalım derken göz çıkardık
  • Telefonu PC'ye bağladıktan sonra hafiza kartindan others klasörüne girip klasörleri oraya oluşturcaksin.Orda "DİĞER" adi altinda klasör açmana gerek yok Hiçbiri olmazsa telefonun yedek dosyasini geri yüklersin

Bir sorum var telefonun GDFS'sini yükleyerek sıfırlamak ile flashlamak ayn şey mi ?GDFS daha kolay değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domates99 -- 4 Aralık 2007; 15:15:45 >
  • Arkadaşlar yokmu yardımcı olucak birisi şaka gibi ses gelmiyor aletten setolla önce yedek almıştım yapmadan öcne fakat geri nasıl yüklicem bir yardım edin lütfen
  • Patch yükler gibi fakat patch dosyasini seçtiğin yerden -misc files- telefonun yedek dosyasini sececeksin, .bin uzantili olmasi gerekliydi.
  • Tamamdır arkadaşlar domates hocam others klosörünü sölemseydin halledemicektim sağolasın gümbür gümbür ses çıkıo şimdi
  • arkadaşlar bana bir yardımcı olabilirmisiniz. benim sürümüm 005 ve ben akustik değiştirmek istiyorum. Allah rızası için biri iyi bir akustik linki werebilirmi. cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 4 Aralık 2007; 17:46:21 >
  • Arkadaşlar bu 90 tane flash tema olan paketi indirdim patch inif alan yaptım telefona attım fakat orbitpass adlı bitane tema yı seçtim seçtikten sonra menüye girmek için şifre istiyo şifresi ne bunun bi yardımcı olun ahmetbaba bi bakıver lütfen hiç bişey yapamıyorum telefonda menüye girdiğimde şifre istiyo bi tuşa bastımda bile yannış şifre diyo
  • arkadaslar artık bısey yazmıcam neden dıye sorarsanız okadar belesci ve hazırcı bi toplum olmusuz ki aynı seyleri anlatmaktan sıkıldım yaa hep aynı sorunlar var ve cevaplar sürekli isteniliyo bi baksanız diğer sayfalara ya cokmu zor bunu yapmak bak bi üst mesajda arkadasın biri orbit bilmem ne flash temasını yükledim sifre istiyo ne acaba diye sormus bakmamış ki bu sayfanın en üste bi arkadasın aynı sorunla karsılastığını ve tüm sifreleri verdiğini görmemiş inanın bu cok sinir bozucu bişey artık farketmişseniz yeni eklenti yapmıyorum sorulan sorulara cevap vermiyorum artık aynı seylerı yazmaktan sıkıldım lütfen hazırcı degilde arastırmacı olun topu topu 7 sayfa var arkadaslar ve sizin karsılastığınız sorunların hepsine cevap verildi....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaba_48 -- 4 Aralık 2007; 19:39:52 >
  • ahmet kardeş sana bir şey soracağım senin kullandığın ahmetbaba48 acustic 005 sürümünede olurmu benim tel 005 ve bu acustic işinden hiç anlamıyorum???
  • Patch'leri yaptım çok güzel oldu. Özellikle şu dijital saat süper duruyor ekranda. Teşekkürler dosyalar&anlatım için.
  • ahmetbaba yeni bişeyler yok mu yaww
  • ben flash tema attım telefona sorunsuz orijinal telefonun flash temalarınıda attığım flashlarıda kullanıyordum ama bu aralar telin orijinal flash temaları çalışmıyo yani çalışıyo ama menüde flashlı deil sorun ne acaba?(flash temaları diğer klasöründe f diye bi klasör açıp yapıyoruzya bi patchle öyle yaptım)
  • merhaba arkjadaşalr
    ben ahmet babanın dediği şeylerden bikaç bişi yaptım bi güzel çalışıyordu sonra r4ea031 flash atmam gerekti attım fakat şimdi rehberden birini silmeye çalışıtğımda telefon kaoanıyorrr bu sorunu nasıl çözebilirm belki misc files yüklerken telefonu seçmemiş olabilirim gdfs ile yapabileceğim bi işlem varmı??? başka bi telefonun gdfs ini yüklesem kabul olurmu r4db005 versiyonunu yükleyince hiçbir sorun olmuyor.Bana bir çözm yolu gösterebilecek arkadaş varmı. ?
  • imdaat telefonum açılmıyor lütfen yardım. bu gdfs yedeklemesini yaptıktan sonra tel açılmadı . geri yükleme yaptım halen açılmıyor yardım lütfen
  • neyse kendi işimi kendim hallettim. teli 05 versiyonuna formatladım ve açıldı. biraz korktuk ama hallettik
  • flash tema klasörü yama ile değiştirildiği için eski flash menü dosyaları kullanılamıyor. şimdi flash temaları attığınız yere orbit,eko. vs atmanız lazım.
    quote:

Orjinalden alıntı: accord5

ben flash tema attım telefona sorunsuz orijinal telefonun flash temalarınıda attığım flashlarıda kullanıyordum ama bu aralar telin orijinal flash temaları çalışmıyo yani çalışıyo ama menüde flashlı deil sorun ne acaba?(flash temaları diğer klasöründe f diye bi klasör açıp yapıyoruzya bi patchle öyle yaptım)
  • Ahmet usta merhaba;
    İlk mesajında en sevdiğin flash temalarına bi link vermişsin bu indirdim ama içinde verdiğin resimdeki temalar çıkmadı. Acaba ufak bi yanlışlık olmuş olabilirmi temaların çok hoşuma gitti benim için bi kontrol edersen sevinirim.

Teşekkürler

''ARKADASLAR İŞTE EN SEVDİĞİM VE EN ÇOK KULLANDIĞIM FLASH TEMALAR
    BUYRUN SİZLERDE KULLANIN SAYGILAR''

• dostum w810i telefonumda söylediğin patch işlemlerini yapmak istiyorum ama msn den konusup sana bişeyler sormak danışmak istiyorum yardım edersen sevinirim.msn adresim mehmets@bilgi.edu.tr
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.