Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: himalaya

selam arkadaşlar bu mavileştirme işlemlerini yaptım tüm işlemler bitti ama en son olarak evet hayır falan sormadı bende ouit dedim çıktım
    bu işlemi 2 kere yaptım ama değişen bişey olmadı teldede değişiklik yok ne yapmam gerekir bundan sonra biri yardım edebilirmi ....... teşekkürler

ha bide mavileştirmede indirdiiğim dosyanın içinde 1 de açıklama war txt heralde onuda diğerler 3 üyle birlikte tpa nın içine koyup zipleyecemmi. bundan sonra tpa yı tele programla gönderdikten sonra telefonun normal hafızasına bişiler yaoacazmı bu konularda takıldım yardımlarınız için teşekkürler

edit:ekleme

dostum o acıklama dosyasını eklemiyorsun olusturduğun klasörlerin içine

bi yerde mutlaka hata yapıyorsundur dikkat et klasörler içiçe olacak unutma ve olusturduğun klasör isimlerinde harf hatası bile olsa yaptığın işlem olmaz bunlara dikkat et ve bunları göz enünde tutarak tekrar dene telden herangi biyere klasör acmıcaksın yazı felan yazılmıyo bu uygulama için

• teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

Orjinalden alıntı: softdisk

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

Orjinalden alıntı: softdisk

far lı konulara baktım kardeş, xs olmadan kullanılmaz deniyor. yani sadece far manager e girsem tpa ya girip o flashları silemez miyim? önce telefonu bozmak şart mıdır? main dosyasını flashlamanın setollite yle bi yolu yok mudur? bu setollite baya kullanışlı geldi bana..

kardes malesef baska bi yolu yok far manageri kullanabilmen için xs programlarını da kullanacaksın evet telefonu ilk kendi elinle xs yardımıyla bozuyorsun sonra fra girip telefonun içindeki o flash temalarının dosyalarını bulup hepsini siliyorsun ve tekrar xs ye gelin telefonu mainle flashlıyorsun valla bunları ben cok yaptım ve hiç bisorunla karsılaşmadım simdiye kadar mesela ilk flash tema acoustic değişimlerimi bu yollarla yapmıstım o konulara bakarsan sana cok yardımı olur dediğim gibi iyice konuları öğren arastır ve bu far işine öle gir

abi farlada uğrasmak istemiyorum diyorsan telefonuna tabiri cahizse format atacaksın yani main ve fs dosyalarını flashlayacaksın herseyden kurtulmak istiyorsan

yardımların için çok teşekkürler ahmetbaba :) şimdi benim birkaç sorum olacak.. acaba ben mi bi hata yapıyorum diye telefondaki uygulamaları oyunları vs.. herşeyi ms karta aktardım. baktımki telefon belleğinde 12 mb boşluk var.. sonra kartı çıkartıp hafıza durumuna baktım sanırım kurulu uygulamalar ve oyunlardan dolayı oyunlar 2.7mb, uygulamalar 2.5mb yer tutuyor. sonuçta herşeyi topladığım zaman 7küsür mb yer kaplıyor. yani telefon hafızası 20mb olduğuna göre bende hiçbir sorun yok gibi. benim anlamadığım başta da böyleyse o temaları nasıl atabildim? sonuçta 8mb yer tutan bi tpa ydı. setolliteyle yüklerken 74 ünü de teker teker yazıyo gözüktü.. acaba 2 tpa oluşturduğum için yazamadımı? işin garibi myphone explorer' da bakınca telefon hafızası 32 mb gözüküyo, 20 mb dolu diyor. bu programın hatası mıdır?
    senin konundan 5-6 tane patch yükledim, hepsi çok işime yaradı, sorunsuz çalışıyor, çok sağol, güzel bi konu... ama bugün farkettimki çekim gücünü gösteren simge hep full gösteriyor. yani evde iyi çekmediğini bildiğim yerlerde bile full.. çubuk hiç azalmıyor. acaba mavi batarya patchi buna sebep olmuş olabilir mi? sen hiç böyle bi sorunla karşılaştın mı? birde bu camdriver patchi resim kalitesini mi artırıyor? sanırım sen kullanıyorsun. kullanma amacın nedir?

dostum valla neyi nere tasıdığın hiç önemli değil zaten teli ilk aldığındada içinde uygulama ve bikac oyun oluyo demi bak söle bi örnek vereyim gfx dosyam benim tel hafızasında yaklasık 1mb yere sahip artı beş altı kadar oyun var zaten uygulamaları sölemiyorum bile ondan fazla ve bu durumda hafızama baktığımda telefon hafızası 19mb bos alan gösteriyo bence hala bi yerlerde senin flash temanın swfleri duruyor

ikinci olarak sinyal göstergesi hep ful demişsin valla benim böle bişey hiç basıma gelmedi ben mavi sinyal göstergesi hiç kullanmadım patchten mi yapar yorum yapamıcam ama kullandığım gfx dosyalarında böle bisorunla karsılasmadım sinyal gücüne göre azalıyo coğalıyo

üçüncü olarakta camdriver sürümlerini değiştiriyorlar evet, aslında orjınal sürüm daha iyi gibi ama farklı camdrvierlarıda denemek gerektiğini düşünüyorum ben mesela 8.52 kullanıyorum foto cekimleri ve video cekimleri oldukca net aslında bu tartıslır cünkü resim cekmek bir sanat gerekli ışığı yakaladınmı odaklamayı iyi yaptınmı birde elini titretmedinmi muhtesem resimler cekebilirsin
    saygılar

çok teşekkürler :)

• Yeni patch ler yokmu
  • kardeş yardımların için teşekkürler maviyi yaptım ama şu msj kiliti ve radyonun walkman menüsünün şebeke ibresi falan değişen patchin 05 için olanı yokmu hiç bişey yapamıyorum 05 olmayınca..... tekrar teşekkürler

bişey daha mavileştirmede sadece açılış kapanışlarmı mavi oluyor walkman mavi olmuyor değiilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 8 Kasım 2007; 17:52:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: himalaya

kardeş yardımların için teşekkürler maviyi yaptım ama şu msj kiliti ve radyonun walkman menüsünün şebeke ibresi falan değişen patchin 05 için olanı yokmu hiç bişey yapamıyorum 05 olmayınca..... tekrar teşekkürler

bişey daha mavileştirmede sadece açılış kapanışlarmı mavi oluyor walkman mavi olmuyor değiilmi

msj olayı sadece 031 sürümünde var dostum belki ses 05 için iyi cıkıyo olabilir ama 031 in bu dosyaları daha cok ve sunu unutma her yeni cıkan patch uygulamasını önce 031 sürümler tadacak bazı uygulamaların 005 için olan patchleride mevcut onlarıda ekledim ama sadece031 için olanların 005 ler için olanı yok ama yanlış anlaşılmasın 005ler içinde acoustic camdriver flash tema patchleri var

evet mavileştirmede sadece açılıs ve kapanış lifleri değişiyo walkman için gfx uygulaman lazım burdaki benim anlattığım gfx olayı 031 ler için

• arkadaşlar bu sitede de güzel flash menuler var bakmanızı tavsiye ederim.
    http://club-se.ru/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=select&id=101&orderby=2&page=1&lang=en
  • arkadaşım iyi güzelde bu flash menüleri temaya nasıl ekleyeceğiz
  • Oncelikle paylasim yonunden super bi konu arkadaslar bu konuda emegi gecen herkese tek tek tesekkur ederim.....Yalnız ben setool2 ile telefona bişey atmayı beceremedim hala telefonun usb driverını tekrar yukledim ama olmuyor setool2 ''c''ye basılı tutup telefonu bagladıgımda tel i gormuyor (w810i 031) usb ye tel i bagladıgım anda bilgisayar autorun ile direk telefonun icini acıyor sanki bir flashdisk takmısız gibi sorun programda mı yoqsa ben yanlıs birşey mi yapıorum? (SE pc suite de boyle bi sorun olmuyor ama) Yardımcı olursanız cok sevinirim benim de flash temalarım olsun radyom kulaklıga ihtiyac duymadan acılsın istiyorum :D
  • Ya bisi sorcam SE un eski modellerinde de mümkün mü böle deisiklikler yapmak ? Telefonumu caldrdgm icn su an SE t630 a mahkumum da. Bu kısa süre zarfında onu da biras kurcalamak tabir yerindeyse "modifiye etmek" isterdim de Teşekkürler !
  • arkadaşlar
    ben w200i kullanıcısıyım ama w810i almak istediğim için
    bu topici de takip ediyorum...

Arkadaşlar Cid50 lerin neden 49 gibi flashlenmediğini soruyorlar...
    Benim w200i ye de patch atılmıyor

ikisinden de nedeni aynı:
    setool 1.8 versiyonu bu iş için müsait değil...

Biz w200i kullanıcıları setool 1.8 i bekliyoruz
    sizin sorunun da yeni setool ile düzeleceğini tahmin ediyoruz...

iyi günler...
  • arkadaşlar w300i kullanıyorum c:49 bunun sesini artırabilirmiyim_?_
  • arkadaşlar telefonu daha yeni aldım ama bu paylaşılanların hiçbirini yükleyemiyorum c tuşuna basarak kabloyu takıyorum ama sürekli"hold c insert cablo gibisinden bişiler yazıyo yanlış yaptığım şeyne acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: arch_devil

arkadaşlar telefonu daha yeni aldım ama bu paylaşılanların hiçbirini yükleyemiyorum c tuşuna basarak kabloyu takıyorum ama sürekli"hold c insert cablo gibisinden bişiler yazıyo yanlış yaptığım şeyne acaba

telefon kapalı ilen c tuşuna basıp usb bağlantıyı deneyin
    programda ready uyarısı gelince bataryayı çıkarın ve takın
    yine telefon kapalı iken programdan ready tuşuna basın ve usb kabloyu c tuşuna basarak takın
    gelen uyarıya no diyerek geçin
    VKP script executed OK
    yazınca patch yüklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemu -- 17 Kasım 2007; 1:08:44 >
  • Bu konu için @ahmetbaba arkadaşa teşekkür ederim. Paylaşımlarını kullanıyorum. Yalnız şu an TVH 8 (Bass) akustik kullanıyorum. Daha önce @Ahmetbaba'nın vermiş olduğu akustiğini denemiştin. TVH 8 daha yüksek sesli ve daha kaliteli geldi. Son seste Megabass'ta dağılma yapmıyor. Deneyebilirsiniz.
    TVH 8 indir
  • ahmetbaba_48 tebrik ederim konuyu baya iyi bir yerlere taşımısın ve içten bir teşekür etmek istedim başarılarının devamını dilerim
  • bende bugüzel anlatım ve ilgideb dolayı ahmetbaba_48 e teşekkür ediyorum.
  • Offf ilk kez daha yeni versiyona sahip bi cihazım oldugu icin uzuluyorum yaa super paylasım beyler inş. cid50 icini de cabucak duser foruma ellerinize saglık.
    Bu arada club of wolkman phones uyeligi icin bi sart var mı bende uye olmak isterim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbuyukbalkan

Bu konu için @ahmetbaba arkadaşa teşekkür ederim. Paylaşımlarını kullanıyorum. Yalnız şu an TVH 8 (Bass) akustik kullanıyorum. Daha önce @Ahmetbaba'nın vermiş olduğu akustiğini denemiştin. TVH 8 daha yüksek sesli ve daha kaliteli geldi. Son seste Megabass'ta dağılma yapmıyor. Deneyebilirsiniz.
    TVH 8 indir

quote:

ahmetbaba_48 tebrik ederim konuyu baya iyi bir yerlere taşımısın ve içten bir teşekür etmek istedim başarılarının devamını dilerim

quote:

bende bugüzel anlatım ve ilgideb dolayı ahmetbaba_48 e teşekkür ediyorum.

quote:

Offf ilk kez daha yeni versiyona sahip bi cihazım oldugu icin uzuluyorum yaa super paylasım beyler inş. cid50 icini de cabucak duser foruma ellerinize saglık.
    Bu arada club of wolkman phones uyeligi icin bi sart var mı bende uye olmak isterim :D

RICA EDERIM DOSTLAR BENIM ICIN BIRER ZEVK BİLGİLER PAYLASILDIKCA DEGER KAZANIR VE ASLA KAYBOLMAZ BEN TESEKKÜR EDİYORUM KONUMA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİDEN DOLAYI

• arkadaşlar benim cihazım ahmet babanın verdiği patchdaki cihazların yazılımlarıyla uygun ancak ben bu işlemi yapıyorum ve telefon açılmıyo ne yapmam gerek
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.