Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donanım haberin genel merkezine 2 adet vesikalık fotoğrafınla cv ni yolluyorsun ne yaptığın ne işle uğraştığın falan sonra kabul edilirsen üye oluyorsun :d:d:D
    quote:

Orjinalden alıntı: passangerr

Offf ilk kez daha yeni versiyona sahip bi cihazım oldugu icin uzuluyorum yaa super paylasım beyler inş. cid50 icini de cabucak duser foruma ellerinize saglık.
    Bu arada club of wolkman phones uyeligi icin bi sart var mı bende uye olmak isterim :D

• quote:

Orjinalden alıntı: himalaya

donanım haberin genel merkezine 2 adet vesikalık fotoğrafınla cv ni yolluyorsun ne yaptığın ne işle uğraştığın falan sonra kabul edilirsen üye oluyorsun :d:d:D
    quote:

Orjinalden alıntı: passangerr

Offf ilk kez daha yeni versiyona sahip bi cihazım oldugu icin uzuluyorum yaa super paylasım beyler inş. cid50 icini de cabucak duser foruma ellerinize saglık.
    Bu arada club of wolkman phones uyeligi icin bi sart var mı bende uye olmak isterim :D

• arkadaslar , ben bu patchlerden camera ve acustic'i yaptıktan sonra şifre patchinide uyguluyım demiştim fakat settolite i açar açmaz patchi seçip teli C ile bağlayınca başladı yüklemeye , oarada tel olarak sanırım k500 seçiliydi bende onu görünce hemen daha bitmeden stop a basarak durdurdum fakat ondan sonra telefon açılmamaya başladı...
    patch işine girmeden yedek gdfs dosyamı almıştım fakat şuan teli usb yede bağlayamıyorum , generic flash driver dior ama bu bilgisayara takılı usb aygıtlardan biri çalışmadığı için yüklenemedi dior, usb driverları kurulu olmasına rağmen...
    Bu problemle karşılaşmış olan varmı daha önceden nasıl çözebilirim? yardımlarınız içinde şimdiden saolun...

Tmmdır çözdüm arkadaslar, nasıl oldu bilmiyorum pili falan çıkardım taktım
    bikaç kere taktım çıkardım usb ye bilgisayarı resetledim oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti1983tr -- 24 Kasım 2007; 21:49:05 >
  • Beyler bazi flash menülerede bazi yerlere girerken şifre istiyor şifre ney? Ayarlara mesajlara dosyalara felan giremiyorum haliyle temayida değiştirem,yorum hevesim kursağımda kaldi.Örn orbitpass adli tema... İlk mesajdaki linkten indirdim.. ACELE YARDİM!!

Kısacasi bana ya şifreyi verin yada telefona dokunmadan pcden nasil temayi değiştiririm ondan bahsedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domates99 -- 26 Kasım 2007; 15:38:30 >
  • BULDUMM!!

Entering main menu 1234
    Messages 0987
    File manager 5517
    PhoneBook 6681
    Settings 8860
  • arkadaşlar ben patch atıyorum ama telefonum kapanıyor açılmıyor nasıl yapabilirim
  • arkadaslar benim telefonum cid49 ve 005 sürümlü verilen flash temalar sadece 031 sürümleri içn mi gecerli yoksa 005 içinde mi?degilse 005 çin olanları nerden bulabilirim yada 031e mi gecmemi önerirsinz(bu arada hiç bu işe bulasmadım biraz tırsıyorum)
  • Arkadaslar verilen linklerdeki dosyaları indirirken nod32 uyarı verdi sorun yoktur dimi
  • sorun yok kardeş indir sen
    quote:

Orjinalden alıntı: musty®

Arkadaslar verilen linklerdeki dosyaları indirirken nod32 uyarı verdi sorun yoktur dimi
  • Eline koluna sağlık
  • merhaba ahmet hocam
    mesajları vs kilitleme patchini yaptım güzelde çalışıyordu fakat flashlamam gerekti telefonu flashladıkdan sonra
    aynı patchleri uyguladım.Telefon reset atmaya başladı çağrı listesinden bir kişi silmeye çalışınca falan yapıyor. elinizde uygun flash dosyaları varmı? custom klasörüde dahil .
  • arkadaslar telin gdfs yedeginin aldım garanti olsun diyeflash temaları attık guzel calısıyo içinden secme yaptım.şimdi tum flash temaları silmek istiyorum bunun için patch veya bi yöntem var mı 005 için acil
  • arkadaslar 005 sürümünde flash temaları silmek için patch yok mu foruma baktım ama 031 için var 005 için yok varsa elinizde paylasabilir misinizforumda bu soru daha öncede sorulmus ama cevap alınamamıs(005için)
  • ya arkadaslar teli en bastan format attım setolo ile şimdi de normal kendinden olan flashlı temaları bile acmamaya basladı ne yapmama önerirsiniz
  • okokokokokokokokokartık benimde flashlarım var ama yapacak olan arkadaslara sunu söylimmm mutlaka telefonunuzun gdfsni alın mutlaka cunku acılmadıgı zaman teli ya gdfsni geri yukleyerek yada main ve fs ile flashlayarak teli acabiliyorsunuz.zaten her defasında tecrube kazanıyosunuz artık yapmak cocuk oyuncagı haline geliyoteşekürler ahmet baba saygılar...

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 29 Kasım 2007; 23:36:49 >

• AHMET BABA BENİM SENDEN BİR RİCAM VAR BENİM TEL ÖZELLİKLERİ AYNEN SENİN TEL GİBİ AMA BEN DEDİĞİN BÜTÜN İŞLEMLERİ YAPIYORUM AMA TEL KAPANIYOR VE BİR DAHA AÇILMIYO BENDE TELEFONU FLASH LAMAK ZORUNDA KALIYORUM YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM NERDE YANLIŞLIK YAPIYORUM ACABA
  • telefonum süper oldu aynı seninki gibi çok teşekkür ediyorum yenilikleride bekliyorum
  • ahmet baba bi sorum olacak bu flash ların telefonun şarzının az gitmesine sebep olduğu doğrumudur
    benim tel önceden sarjı daha fazla gidiyodu sanki
  • merhaba hocam bi akıl verin patc yüklüorum telefon açılıyor patch işliyor fakat çağrılardan bi çağrı yaptığım numarayı sil diyince küt resetlio telefonu ????
  • hcaom ben bu setool la yedek alma işini anlayamadım rica etsem msnini yollayıp yardımcı olabilirmisin bana
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.