Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fazla bilgim yok. Benim telefonum Sony Ericsson W810i Fusion White ve sürümü CXC1250316 R4EA031 yazıyor. CID falan yazmıyor. CID nedir? ve Benimki hangisi?
  • sağ yıldız sol sol yıldız sol yıldız işlemini yaptıktan sora karşınıza çıkan 3 seçenekten servis bilgilerine giriyosunuz sonra yapılandırmayı seçin karşınıza IMEI SAT faln çıkacak biraz aşağı indiniz mi cid i görürsünüz...
    quote:

Orjinalden alıntı: haluk52

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fazla bilgim yok. Benim telefonum Sony Ericsson W810i Fusion White ve sürümü CXC1250316 R4EA031 yazıyor. CID falan yazmıyor. CID nedir? ve Benimki hangisi?
  • Teşekkür ederim cid49 imiş.
  • dostum bunu farla yukluyorsun flash menuyle alakası yok telefonun acılıs rengi değişiyo orjınalı turuncu ya buda mavı olarak açılıyo şimdilik patchi yok sadece farla yapabılıyoruz sende değiştirebilirsin patch almaması sorun değil

şimdi abicim Bu Cye basarak usbye bağlayın olayı nasıl bişe anlamdım ben:S:Stlfyi usbye takıorum hemen dosya transferi ve tel modu die bişe çıkıo tlf ekranında ordan napcas:S:Sayrıca setollda hiç bişe yok 20dk boyunca yükleme yaptı:S:S sana PM attım bana yardımcı olursun inaşllah

Bu program hakkında bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı?
  • ben gdfs yedekleme yapıyorum ama 2 saat oldu hala devam ediyo sizce bu anormal midir bi yardım ...
  • arkadaslar selam far manager ile w850i telefonuma baglanıyorum fakat dosyaları 0byte olarak kopyalıyor nedenini anlamadım belki sizler bilirsiniz, telefonum cid52
  • pa/preset/system/settings asagıdaki verdiğim dosyanın içindekileri en son klasörün
    içine atın en basa tpa ya gelin fareye sağ tıklayın tpa dosyasını zipleyerek sıkıştırın
    burası önemli rar olmicak zip olacak

simdi setoolite programını calıştırın misc files tan masa üstündeki tpa zipli dosyayı secin
    ve flasha basıp c ye basarak telefonu bağlayın yükleme başlar batarya sök uyarısı verirse
    söküp takıp ready tusuna basarak tekrar bağlayın en son yükleme bittikten sonra
    teli usbden söküp teli acın olay tamamdır unutmayın sadece flash tusuna basılacak

MAVİ WALKMAN DOSYASI
    http://rapid+share.com/files/68159978/mav__305__sony_ahmetaba_48.rar.html

ya kardes ben bu dediğini yaptım mavi ekranı ama benim telefonum w850i olduğu için ekranda küçük gözüküyor.telefonumu nasıl eski haline getirebilirim bana yardımcı olabilirmisin lütfen....

• Valla konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler, versiyon yüklemeyi düşünüyordum ama böylece 2 dk da Acoustic atıp daha iyi ses aldım telefondan, hem de en son, sorunsuz versiyonla.
  • merhaba arkadaşlar ben msj tel defrerine kilit koymuştum ama setollde walkman skini attım ve sonra şifre değişmiş kendiliğinden ve şimdi ne msjlara nede rehbere giremiorum yardım edin lütfen ne yapcam ben
  • arkadaşlar ben patch attım ve sonra msj okuyamöıyorum mesaj açarken reset atıyor nasıl düzelticem yardımcı olun lütfen benım 031 versiyon lütfen acil yardım edinnn.. eski haline nasıl geri alcam gfds write yaptım olmuyo fayda etmiyo yada yanlışmı yapıyom:(:(
  • Bu arada (Allah korusun) telefonun servise gitmesi gerekirse herhangi bir sebepten dolayı, Acoustic telefonu garanti dışı bırakıyor mu?Bırakıyorsa, telefonu eski, Acoustic atmadan önceki hâline nasıl çevirebiliriz? Acoustic olmadan kullanmayı hiç mi hiç düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz sorayım dedim yine de ileride böyle bir durum olursa diye.

Ayrıca ilk sayfada Acoustic başlığı altında yazmıyor ama şu işlemi:
    quote:

ARKADASLAR TELEFONUNUZUN GDFSİNİ YEDEKLEMEK İÇİN ÖNCELİKLE TELEFON
    MODELİNİZİ SECİN REAGDFS TUSUNA BASIN TELEFONU CYE BASARAK BAĞLAYIN
    HEMEN SONRASINDA PROGRAM BATARYA CIKAR TAK UYARISI VERİR BUNU GÖRÜNCE
    TELİ USBDEN SÖKÜN BATARYAYI CIKARTIP TAKIN SONRA READY TUSUNA BASIP
    TELİ CYE BASARAK TEKRAR BAĞLAYIN YÜKLEME QUİT TUSU DEVREYE GİRİNCE BİTER
    PROGRAMI KAPATIRKEN DEĞİŞİKLİKLER KAYDEDİLSİNMİ SORUSUNA EVET DİYİN
    SETOOLİTE PROGRAMININ İÇİNDE GDFS...352TELEFONUNUZUN İMAİL NUMARASI
    OLARAK KAYIT OLUR DAHA SONRA HERHANGİ BİR SORUNDA SETOOLLİTE PROGRAMINI
    CALIŞTIRIP MİSCFİLESSECENEĞİNDEN YEDEK GDFS DOSYASINI SECİP WRİTEGDFS
    TUSUNA BASARAK YÜKLEME YAPILIR

yüklemek için misc filestan telin gdfsi secilir ve write gdfs tusuna basarak
    telefonunuzu tekrar canlandırabilirsiniz

Ben yine de yapmıştım, belki Acoustic için de geçerli olur, tüm dosyaları yedekliyordur diye, bu Acoustic'i kaldırmaya yarıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 29 Aralık 2007; 15:10:39 >

• arkadaşlar tel açılmıyo yardım lütfren yardım
  • arkadaşlar bii yardım edecek kimse yokmu allah rızası için ne olur
  • herseyi arkadasın dediği gibi yaptıgım halde benim telefonda gitti maalesef
    yedegini almıstım yedegini yukluyorum gene duzelmiyor
    varmı bu isten anlıyan birisi yoksa servis yolumu gorundu bize de??
  • sukurler olsun yaptım
    arkadaslar sakın haa bilmediginiz işlere kalkmayın.
    kimsenin lafıylada iş yapmayın.
    nasıl yaptıgıma gelincede aynı xp de format atar gibi komple yazılımı kendim attım telefona.
    telefon suan ilk alındıgı gibi sıfır yani

benim gibi teli bozulanlar su linkteki önerilerle telefona format atıp duzeltebilirler..

http://www.cepforum.com/forum/sony-ericsson-yazilim-guncellemeleri-firmware-update-363/w810i-cid49-yazilim-degistirme-143222.html

• quote:

SIRA FLASH TEMA DA
    ********gerekli patch linkte*********

http://rapid+share.com/files/65805823/Move_flash_to_card_v2_W810i_R4EA031.rar.html

********90ADET FLASH TEMA ZEVKİNİ CIKARIN *********

http://rapid+share.com/files/63755080/FLASHTEMALAR.rar.html

PATCH SETOOLİTE İLE TELEFONUNUZA UYGULAYIN VE SONRA SU KLASÖRLERİ OLUSTURUN

HAFIZA KARTI/DİĞER/flash DİYE KLASÖR OLUSTURUN
    FLASH TEMANIN İKİ DOSYASI VARDIR BİRİ swf
    DİĞERİ thm dosyalarıdır....

SİMDİ TEMANIN SWFLERİNİ HAFIZA KARTI/DİĞER/flash
    İÇİNE ATIYORSUNUZ
    thmLERİNİ İSE NORMAL TEMALARIN İÇİNE ATIP UYGULUYORSUNUZ
    FLASH TEMALARINIZ HAZIR BUKADAR BASİT

ben burayi tam olarak anlamadim
    yardim ederseniz sevinirim

• kardeş attığın şifreleme patchini sileceksin. bunuda aynı patchi atargibi işlemleri uygulayıp ilk çıkan yes no sorusuna yes diyeceksin normalde no diyorduk ya ondan sonra işlemler bitince o patch silinecek bundan dolayıda şifreleme olmayacak
    quote:

Orjinalden alıntı: sadecefuat

arkadaşlar ben patch attım ve sonra msj okuyamöıyorum mesaj açarken reset atıyor nasıl düzelticem yardımcı olun lütfen benım 031 versiyon lütfen acil yardım edinnn.. eski haline nasıl geri alcam gfds write yaptım olmuyo fayda etmiyo yada yanlışmı yapıyom:(:(
  • kardeş ilk olarak linkte werilen yamayı telefona atacaksın ( biliyorsun gibi anlatıyorum ) daha sonra telefonun pc tak ve hafıza kartının içine ordanda other(diğer) klasörüne gir. oraya flash diye bir klasör oluştur. şimdi flash temalar 2 dosyadan oluşur biri normal tema dosyası diğeri swf uzantılu dosya elindeki flash tamaların swf uzantılı olanları hafıza kartında diğer klasörüne açtığın flash klasörünün içine yapıştır. diğer thm uzantılı dosyayıda normal tema atargibi tema klasörüne atıyorsun mevzu bu telefondan tema seçtiğin zaman o tema flashlı şekilde açılacak
    quote:

Orjinalden alıntı: yasar32

quote:

SIRA FLASH TEMA DA
    ********gerekli patch linkte*********

http://rapid+share.com/files/65805823/Move_flash_to_card_v2_W810i_R4EA031.rar.html

********90ADET FLASH TEMA ZEVKİNİ CIKARIN *********

http://rapid+share.com/files/63755080/FLASHTEMALAR.rar.html

PATCH SETOOLİTE İLE TELEFONUNUZA UYGULAYIN VE SONRA SU KLASÖRLERİ OLUSTURUN

HAFIZA KARTI/DİĞER/flash DİYE KLASÖR OLUSTURUN
    FLASH TEMANIN İKİ DOSYASI VARDIR BİRİ swf
    DİĞERİ thm dosyalarıdır....

SİMDİ TEMANIN SWFLERİNİ HAFIZA KARTI/DİĞER/flash
    İÇİNE ATIYORSUNUZ
    thmLERİNİ İSE NORMAL TEMALARIN İÇİNE ATIP UYGULUYORSUNUZ
    FLASH TEMALARINIZ HAZIR BUKADAR BASİT

ben burayi tam olarak anlamadim
    yardim ederseniz sevinirim

• hocam ellerine sağlık telefonu aldığım gün patch yaptım çok mutluyum tekrar teşekkürler
  • Valla tebrik ediyorum arkadaşımı.Süper çalışmalar.Telefon anca bu kadar zevkli olur.Ama bu anlattıklarınız w800i telefonum için de uygulanabilir mi?Teşekkürler,iyi çalışmara.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.