Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: softdisk

sanırım olayın sebebini çözdüm. ben 90 adet temadan bazılarını eleyip bunu 74 e indirmiştim. daha sonra zipli hale getirirken tpa/tpa/preset...... şeklinde zip haline getirmişim. yani 2 kere tpa kullanmışım. galiba bu yüzden de çalışmamıştı. şimdi komut.zip dosyasını da 2 tpa yaparak denedim. bu seferde;

Writing package...
    chdir: 2
    Directory not found, attempt to create
    Directory: tpa/tpa/preset/custom/
    customize_upgrade.xml (161)
    Phone detached
    Elapsed:76 secs.

şeklinde uyarı verdi. işin içinden çıkamıyorum.. sonuçta bi türlü silemedim telefondan flaş swf leri.. ooff off..

dostum costum dosyasını ben düzenledim yaptığın hatalı sekilde birde böle dene bakalım tahminen bu sekilde o telefonunun yanlış yerine attığın flash swfleri silinecek yine linkteki komut dosyasını indir ve hiç bi değişiklik yapmadan setollite ile flashla bu sefer oldu oldu yoksa fara basvurcaz far manegerla silebirsin olmadığı takdirde

http://rapid+share.com/files/67090814/Komut.zip.html

•  MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

İLK MESAJA GEREKLİ PATCH EKLENMİŞTİR
  • Yaww hocam ben sadece acustik patcledim telonumda ses çıkmıyor ama hiç bir ses çıkmıyor bir yerde hata yaptım off yaaa

Edit: İşlemi tekrarladım bu seferde telefon açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLaL ! -- 3 Kasım 2007; 22:59:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: **BLL**

Yaww hocam ben sadece acustik patcledim telonumda ses çıkmıyor ama hiç bir ses çıkmıyor bir yerde hata yaptım off yaaa

dostum patchi uyguladıktan sonra ses cıkmaz zaten telden anlatımımda var gerekli klasörleri olusturup acoustic dosyalarını drv/snd içine atman lazım sonra teli kapat ac yap acoustiğin yüklenmiş olur bu kadar patchden sonra acoustic dosyasını tele uygun kalsörü olusturduktan sonra içine atmadığından dolayı ses cıkmaz
  • DİĞER İŞLEMLERİN ÇOĞUNU YAPTIM BUNU NEDEN YAPAMIYORUM OLMUYOR BİRAZ DAHA NET ANLATIR MISINIZ AYRINTILI BİR ŞEKİLDE EKSİK BİŞİY YAPIYORUM SANIRIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

GFX OLAYI NE DİYENLER VERDİĞİM RESME BAKSINLAR TELEFONUN
    TÜM İŞARETLERİ DEĞİŞİYOR RADYO PLAYER WAKLMAN PLAYER SESLİ SESSİZ İŞARETLER
    AKLINIZA GELEN HERSEY

VERDİĞİM PATCH 031 İÇİNDİR TELEFONA SETOOL İLE UYGULAYIN DAHA SONRA SU
    KLASÖRÜ OLUSTURUN
    TELEFON HAFIZASI/DİĞER/GFX OLUSTURDUKTAN SONRA
    AŞAĞIDA VERDİĞİM AHMETGFX DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ USB KABLOSUYLA
    DOSYA TRANSFERİ DİYEREK
    TELEFON HAFIZASI/DİĞER/GFX KLASÖRÜN İÇİNE YÜKLEYİN
    DAHA SONRA FARKI GÖRÜN TELEFONUN HER YERİ DEĞİŞTİ

031 İÇİN GFX PATCHİ
    http://rapid+share.com/files/63360679/total_replase_all_graphic_v1.0_w810_r4ea031.rar.html
    SUAN KULLANDIĞIM GFX DOSYASI
    http://rapid+share.com/files/63741269/Ahmetbaba_48-gfx.rar.html

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

quote:

Yaww hocam ben sadece acustik patcledim telonumda ses çıkmıyor ama hiç bir ses çıkmıyor bir yerde hata yaptım off yaaa

dostum patchi uyguladıktan sonra ses cıkmaz zaten telden anlatımımda var gerekli klasörleri olusturup acoustic dosyalarını drv/snd içine atman lazım sonra teli kapat ac yap acoustiğin yüklenmiş olur bu kadar patchden sonra acoustic dosyasını tele uygun kalsörü olusturduktan sonra içine atmadığından dolayı ses cıkmaz

DRV SND arasında olan "/" bu işareti koymadığımdan dolayımı acaba olmuyor. Çünkü bu işareti kabul etmiyor. Gösterdiğiniz yolu aynen takip ettim ama olmuyor AhmetBaba.

• quote:

quote:

quote:

DRV SND arasında olan "/" bu işareti koymadığımdan dolayımı acaba olmuyor. Çünkü bu işareti kabul etmiyor. Gösterdiğiniz yolu aynen takip ettim ama olmuyor AhmetBaba.

quote:

DEĞİŞİMLERİ YAPARKEN DRV/SND İÇİNDEKİLERİ OLDUĞU GİBİ SİLİN YENİLERİNİ
    ATIN VE TELEFONU KAPATIP ACIN İŞLEM TAMADIR

Burda belirttiğiniz konuyu tam anlamadım işlemleri tamamladıktan sonra DRV SND içindekileri dosyaları siliyormuyuz.

@AhmetBaba patch işlemini uygularken Patc dosyasını "rar"lı bir şekilde mi yapıyoruz. Yaww çok soru soruyorum kusura bakma

EDİT: Sorunu çözdüm klasörleri düzenlerken yanlışlık yapıyormuşum. DRV dosyasının içinde SND dosyası açılıyormuş ve acoustic dosyalarını SND dosyasının içine kopyalıyormuşuz Hadi bakalım bana geçmiş olsun O dosyalar hep ordamı kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLaL ! -- 4 Kasım 2007; 1:10:02 >

• Arkadaşlar şöle bi patch arıyorum:

şarj bitmeye yakın yanıp sönen infrared lambası sürekli yanıp sönsün istiyorum. var mı gören, duyan, bilen.
  • yok kardeş bu komut dosyası da işe yaramadı.. galiba tek çözüm far manager. onuda hiç kullanmadım. inşallah yapabilirim, yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muabbetgard

DİĞER İŞLEMLERİN ÇOĞUNU YAPTIM BUNU NEDEN YAPAMIYORUM OLMUYOR BİRAZ DAHA NET ANLATIR MISINIZ AYRINTILI BİR ŞEKİLDE EKSİK BİŞİY YAPIYORUM SANIRIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

GFX OLAYI NE DİYENLER VERDİĞİM RESME BAKSINLAR TELEFONUN
    TÜM İŞARETLERİ DEĞİŞİYOR RADYO PLAYER WAKLMAN PLAYER SESLİ SESSİZ İŞARETLER
    AKLINIZA GELEN HERSEY

VERDİĞİM PATCH 031 İÇİNDİR TELEFONA SETOOL İLE UYGULAYIN DAHA SONRA SU
    KLASÖRÜ OLUSTURUN
    TELEFON HAFIZASI/DİĞER/GFX OLUSTURDUKTAN SONRA
    AŞAĞIDA VERDİĞİM AHMETGFX DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ USB KABLOSUYLA
    DOSYA TRANSFERİ DİYEREK
    TELEFON HAFIZASI/DİĞER/GFX KLASÖRÜN İÇİNE YÜKLEYİN
    DAHA SONRA FARKI GÖRÜN TELEFONUN HER YERİ DEĞİŞTİ

031 İÇİN GFX PATCHİ
    http://rapid+share.com/files/63360679/total_replase_all_graphic_v1.0_w810_r4ea031.rar.html
    SUAN KULLANDIĞIM GFX DOSYASI
    http://rapid+share.com/files/63741269/Ahmetbaba_48-gfx.rar.html

neyi tam olarak anlamadığını ben anlamadım hangi konuda takılığını sölersen daha çok yardımcı olabilirim ama mantık su falsh temaları acosuctic değişim patchleri yokmu aynı olay patchi tele uyguluyorsun gerekli klasörleri olusturuyorsun ve ardından gfx dosyalarını bu olusturduğun klasörün içine atıyorsun bukadar eğer diğer işlemleri yapmışsan bu işlemide cok kolaylıkla yaparsın
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DEĞİŞİMLERİ YAPARKEN DRV/SND İÇİNDEKİLERİ OLDUĞU GİBİ SİLİN YENİLERİNİ
    ATIN VE TELEFONU KAPATIP ACIN İŞLEM TAMADIR

Burda belirttiğiniz konuyu tam anlamadım işlemleri tamamladıktan sonra DRV SND içindekileri dosyaları siliyormuyuz.

@AhmetBaba patch işlemini uygularken Patc dosyasını "rar"lı bir şekilde mi yapıyoruz. Yaww çok soru soruyorum kusura bakma

EDİT: Sorunu çözdüm klasörleri düzenlerken yanlışlık yapıyormuşum. DRV dosyasının içinde SND dosyası açılıyormuş ve acoustic dosyalarını SND dosyasının içine kopyalıyormuşuz Hadi bakalım bana geçmiş olsun O dosyalar hep ordamı kalacak

sonunda basarmana sevindim kardes evet o dosyalar hep orda klacak sildiğin takdirde telden ses cıkmaz hafıza kartındaki yedeği silebirsin ama gerek yok telefon hafızasındaki drv/snd içindekileri kesinlikle silmiyorsun silme işlemini sadece yenilerini atarken yapıyorsun
    quote:

Arkadaşlar şöle bi patch arıyorum:

şarj bitmeye yakın yanıp sönen infrared lambası sürekli yanıp sönsün istiyorum. var mı gören, duyan, bilen.

sanırım öle bişey duymustum evde bi bakayım beulabilirsem eklerim
    quote:

yok kardeş bu komut dosyası da işe yaramadı.. galiba tek çözüm far manager. onuda hiç kullanmadım. inşallah yapabilirim, yardımcı olursan sevinirim

kardes ohalde tek care telin cid49 ise farla silmek kalıyo farlı konuları iyice oku neler yapman gerektiğini iyice kavra cünkü o bunlara nazaran birazdaha tehlikeli bi uygulama en ufak örnekle telefonun tüm içini görüp değiştirebilirsin yanlış yerden yanlış bisey sildiğin takdirde telfonunda ciddi sorunlar cıkabilir sonrasında mainle flashlaman gerekeceğinden daha öncesinde telefonuna attığın tüm patchler silinir haberin ola

• far lı konulara baktım kardeş, xs olmadan kullanılmaz deniyor. yani sadece far manager e girsem tpa ya girip o flashları silemez miyim? önce telefonu bozmak şart mıdır? main dosyasını flashlamanın setollite yle bi yolu yok mudur? bu setollite baya kullanışlı geldi bana..
  • quote:

far lı konulara baktım kardeş, xs olmadan kullanılmaz deniyor. yani sadece far manager e girsem tpa ya girip o flashları silemez miyim? önce telefonu bozmak şart mıdır? main dosyasını flashlamanın setollite yle bi yolu yok mudur? bu setollite baya kullanışlı geldi bana..

kardes malesef baska bi yolu yok far manageri kullanabilmen için xs programlarını da kullanacaksın evet telefonu ilk kendi elinle xs yardımıyla bozuyorsun sonra fra girip telefonun içindeki o flash temalarının dosyalarını bulup hepsini siliyorsun ve tekrar xs ye gelin telefonu mainle flashlıyorsun valla bunları ben cok yaptım ve hiç bisorunla karsılaşmadım simdiye kadar mesela ilk flash tema acoustic değişimlerimi bu yollarla yapmıstım o konulara bakarsan sana cok yardımı olur dediğim gibi iyice konuları öğren arastır ve bu far işine öle gir

abi farlada uğrasmak istemiyorum diyorsan telefonuna tabiri cahizse format atacaksın yani main ve fs dosyalarını flashlayacaksın herseyden kurtulmak istiyorsan

• telefonu ilk haline getirmek istiyorum yani bi nevi format... bu main ve fs dosyalarını telefona setool ile nasıl uygularım gerekli programları ve bu olayı ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinirim emeğe saygı teşekkür ederim
  • quote:

quote:

far lı konulara baktım kardeş, xs olmadan kullanılmaz deniyor. yani sadece far manager e girsem tpa ya girip o flashları silemez miyim? önce telefonu bozmak şart mıdır? main dosyasını flashlamanın setollite yle bi yolu yok mudur? bu setollite baya kullanışlı geldi bana..

kardes malesef baska bi yolu yok far manageri kullanabilmen için xs programlarını da kullanacaksın evet telefonu ilk kendi elinle xs yardımıyla bozuyorsun sonra fra girip telefonun içindeki o flash temalarının dosyalarını bulup hepsini siliyorsun ve tekrar xs ye gelin telefonu mainle flashlıyorsun valla bunları ben cok yaptım ve hiç bisorunla karsılaşmadım simdiye kadar mesela ilk flash tema acoustic değişimlerimi bu yollarla yapmıstım o konulara bakarsan sana cok yardımı olur dediğim gibi iyice konuları öğren arastır ve bu far işine öle gir

abi farlada uğrasmak istemiyorum diyorsan telefonuna tabiri cahizse format atacaksın yani main ve fs dosyalarını flashlayacaksın herseyden kurtulmak istiyorsan

yardımların için çok teşekkürler ahmetbaba :) şimdi benim birkaç sorum olacak.. acaba ben mi bi hata yapıyorum diye telefondaki uygulamaları oyunları vs.. herşeyi ms karta aktardım. baktımki telefon belleğinde 12 mb boşluk var.. sonra kartı çıkartıp hafıza durumuna baktım sanırım kurulu uygulamalar ve oyunlardan dolayı oyunlar 2.7mb, uygulamalar 2.5mb yer tutuyor. sonuçta herşeyi topladığım zaman 7küsür mb yer kaplıyor. yani telefon hafızası 20mb olduğuna göre bende hiçbir sorun yok gibi. benim anlamadığım başta da böyleyse o temaları nasıl atabildim? sonuçta 8mb yer tutan bi tpa ydı. setolliteyle yüklerken 74 ünü de teker teker yazıyo gözüktü.. acaba 2 tpa oluşturduğum için yazamadımı? işin garibi myphone explorer' da bakınca telefon hafızası 32 mb gözüküyo, 20 mb dolu diyor. bu programın hatası mıdır?
    senin konundan 5-6 tane patch yükledim, hepsi çok işime yaradı, sorunsuz çalışıyor, çok sağol, güzel bi konu... ama bugün farkettimki çekim gücünü gösteren simge hep full gösteriyor. yani evde iyi çekmediğini bildiğim yerlerde bile full.. çubuk hiç azalmıyor. acaba mavi batarya patchi buna sebep olmuş olabilir mi? sen hiç böyle bi sorunla karşılaştın mı? birde bu camdriver patchi resim kalitesini mi artırıyor? sanırım sen kullanıyorsun. kullanma amacın nedir?

• quote:

quote:

quote:

yardımların için çok teşekkürler ahmetbaba :) şimdi benim birkaç sorum olacak.. acaba ben mi bi hata yapıyorum diye telefondaki uygulamaları oyunları vs.. herşeyi ms karta aktardım. baktımki telefon belleğinde 12 mb boşluk var.. sonra kartı çıkartıp hafıza durumuna baktım sanırım kurulu uygulamalar ve oyunlardan dolayı oyunlar 2.7mb, uygulamalar 2.5mb yer tutuyor. sonuçta herşeyi topladığım zaman 7küsür mb yer kaplıyor. yani telefon hafızası 20mb olduğuna göre bende hiçbir sorun yok gibi. benim anlamadığım başta da böyleyse o temaları nasıl atabildim? sonuçta 8mb yer tutan bi tpa ydı. setolliteyle yüklerken 74 ünü de teker teker yazıyo gözüktü.. acaba 2 tpa oluşturduğum için yazamadımı? işin garibi myphone explorer' da bakınca telefon hafızası 32 mb gözüküyo, 20 mb dolu diyor. bu programın hatası mıdır?
    senin konundan 5-6 tane patch yükledim, hepsi çok işime yaradı, sorunsuz çalışıyor, çok sağol, güzel bi konu... ama bugün farkettimki çekim gücünü gösteren simge hep full gösteriyor. yani evde iyi çekmediğini bildiğim yerlerde bile full.. çubuk hiç azalmıyor. acaba mavi batarya patchi buna sebep olmuş olabilir mi? sen hiç böyle bi sorunla karşılaştın mı? birde bu camdriver patchi resim kalitesini mi artırıyor? sanırım sen kullanıyorsun. kullanma amacın nedir?

dostum valla neyi nere tasıdığın hiç önemli değil zaten teli ilk aldığındada içinde uygulama ve bikac oyun oluyo demi bak söle bi örnek vereyim gfx dosyam benim tel hafızasında yaklasık 1mb yere sahip artı beş altı kadar oyun var zaten uygulamaları sölemiyorum bile ondan fazla ve bu durumda hafızama baktığımda telefon hafızası 19mb bos alan gösteriyo bence hala bi yerlerde senin flash temanın swfleri duruyor

ikinci olarak sinyal göstergesi hep ful demişsin valla benim böle bişey hiç basıma gelmedi ben mavi sinyal göstergesi hiç kullanmadım patchten mi yapar yorum yapamıcam ama kullandığım gfx dosyalarında böle bisorunla karsılasmadım sinyal gücüne göre azalıyo coğalıyo

üçüncü olarakta camdriver sürümlerini değiştiriyorlar evet, aslında orjınal sürüm daha iyi gibi ama farklı camdrvierlarıda denemek gerektiğini düşünüyorum ben mesela 8.52 kullanıyorum foto cekimleri ve video cekimleri oldukca net aslında bu tartıslır cünkü resim cekmek bir sanat gerekli ışığı yakaladınmı odaklamayı iyi yaptınmı birde elini titretmedinmi muhtesem resimler cekebilirsin
    saygılar

• bugn telefon hafızasına baktmm normalde 20 mb yazıo ama benmki 32 mb ne iş anlayamadım

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 7 Kasım 2007; 19:23:46 >
  • quote:

telefonu ilk haline getirmek istiyorum yani bi nevi format... bu main ve fs dosyalarını telefona setool ile nasıl uygularım gerekli programları ve bu olayı ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinirim emeğe saygı teşekkür ederim

ARKADAŞLAR CEVAP YAZACAK YOK MU ??? ÖZELLİKLE AHMETBABA !!!
  • cvp muhakkak gelirde kardeş bu kadar nie büyük yazıosnki
    quote:

quote:

telefonu ilk haline getirmek istiyorum yani bi nevi format... bu main ve fs dosyalarını telefona setool ile nasıl uygularım gerekli programları ve bu olayı ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinirim emeğe saygı teşekkür ederim

• selam arkadaşlar bu mavileştirme işlemlerini yaptım tüm işlemler bitti ama en son olarak evet hayır falan sormadı bende ouit dedim çıktım
    bu işlemi 2 kere yaptım ama değişen bişey olmadı teldede değişiklik yok ne yapmam gerekir bundan sonra biri yardım edebilirmi ....... teşekkürler

ha bide mavileştirmede indirdiiğim dosyanın içinde 1 de açıklama war txt heralde onuda diğerler 3 üyle birlikte tpa nın içine koyup zipleyecemmi. bundan sonra tpa yı tele programla gönderdikten sonra telefonun normal hafızasına bişiler yaoacazmı bu konularda takıldım yardımlarınız için teşekkürler

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 7 Kasım 2007; 22:51:29 >
  • quote:

quote:

dostum asagıdaki adreste cok acık bi sekilde anlatılmıs ben hiç telefonuma format atmadığım için kendimde uygulamadığım ve sadece duyduğum seylerle sana bilgi vermek istemem onun için orochi arkadasımızın acmıs olduğu bu konuda 031 versiyonu için main ve fs flashlama anlatılmıs ordan yapabilirsin

http://www.mobil-forum.com/sony-ericsson-yazilim-firmware-update/4733-setoll-lite-ile-w810i-cid49-yazilim-yukleme-bundan-hizli-bi-yontem-daha-bulunmadi.html

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.