Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahmetbaba_48 kardeş gerçekten baba bir paylaşım olmuş eline sağlık. bence bundan sonra forumun yarısı silinmeli :D
    birşey sorabilir miyim? bu verdiğin layout 05li sürüm için geçerli mi?
    saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: basketci_46

ahmetbaba_48 kardeş gerçekten baba bir paylaşım olmuş eline sağlık. bence bundan sonra forumun yarısı silinmeli :D
    saygılar...

evet gecerli dostum bunu k750i w800 w810i w700 tel sahibi arkadaslar kullanabilirler saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbaba_48

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

BU OLAYI YAPMAK İSSSTEYEN ARKADASLAR İLK MESAJA KONU EKLENMİŞTİR
    MESUT KARDEŞİME BURDAN YARDIMLARINDAN DOLAYI TESEKKÜR EDİYORUM

AHMETBABA telefonu aynı senin gibi yaptım ama mesaj yazarken hangi tuşa bastığımı gösteren ekran yok olduu...
    bunu tekrar eski konumuna nasıl getirebilirim..
    bide arayan kişiye fotoğraf koyduysan o seni aradığında yada sen onu aradığında ekranda resmi gözükmüyor.. sadece boş bir ekran çıkıyor...
    bu konuda ne yapabilirimm..
    sanırım saati yukarı aldığımda olduu ve eski konumuna nasıl alabilirim...
    bu konuda yardımlarını bekliyorumm..
    mesaj yazarken kötü oluyor....
    arama geldiğinde de bu kadar patch kurdum ama böyle olması kötü oldu ... bu son patchi nasıl geri alabilirimm.
    şimdiden ilgin için teşekkürler...

W810İ cid:49 YAZILIM R4AE031 512MB

• buyur dostum linkteki layouttu indir ve aynen ilk yüklediğin gibi yükle kalsör olusturarak hani zipledin ya bunuda aynı yap telin eski haline gelsin

http://rapid+share.com/files/65839279/LAYOUT.rar.html
    not:aradaki(+)artıyı kaldır
  • quote:

buyur dostum linkteki layouttu indir ve aynen ilk yüklediğin gibi yükle kalsör olusturarak hani zipledin ya bunuda aynı yap telin eski haline gelsin

http://rapid+share.com/files/65839279/LAYOUT.rar.html
    not:aradaki(+)artıyı kaldır

AHMETBABA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BU ARADA PATCHLER GERÇEKTEN ÇOK GÜZELLLER....
    TEŞEKKÜR EDERİM OLDUU...
    TELEFONUM BAYAĞ Bİ DEĞİŞİKLİĞE UĞRADI ..
    HANİ GÜZELDE OLDUU....
    AMA SAAT YUKARIDA OLUNCA SANIRIM NOKİA LARA AİT BİR YAZILIM YAZI FONTU DEĞİŞİNCE EKRANDA MESAJ YAZARKEN HARFLERİ GÖSTERMEDİİ
    BUNDA DA BİR GÜNCELLEME OLURSA ÇOK İYİ OLACAĞA BENZİYOR..
    ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN....
    TEŞEKKÜRLER..

• yardımınız için çok saolun akşamdan beri 5 kez yazılım attım ve sonunda telefonumu düseltmeyi başardım tekrar teşekkürler ahmetbaba_48

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

ltfnn biri yardm etsiinn
    Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

servise verdiğim w810i telefonum az önce servisten aldım eve geldiğimden kaynar sular başımdan aşağı indi resetleme şikayetiyle verdiğim telefonum hala resetliyorr 031 in main dosyalarını nerden bulabikirim allahn aşkına yardm edin kafayı sıyırmak üzereyimm

kvkya

ARKADASIM ÜÇÜNCÜ SAYFADA ALTLARA DOĞRU Bİ ARKADASIN RESETLEME SORUNU VARDI ONA VERDİĞİM ORJINAL CUSTOM VE LANGUNE DOSYALARINI ATTIKTAN SONRA ABİ RESET İŞİ KESİLDİ DEMİŞTİ Bİ İNCELE BAK KONUYA DOSYALAR HALA LİNKTE VAR DEĞİŞTİRİP DENEYEBİLİRSİN

• son olarak telefona kilit patchinide yükleyeyim dedim; flash temalar kendi kendine aktif oldu.

bu konuyu buraya açan arkadaş başta olmak üzere herkese teşekkür ederim.

w810i telefonumdan şuanda çok memnunum alternatifi yok
  • quote:

quote:

ahmetbaba_48 kardeş gerçekten baba bir paylaşım olmuş eline sağlık. bence bundan sonra forumun yarısı silinmeli :D
    saygılar...

evet gecerli dostum bunu k750i w800 w810i w700 tel sahibi arkadaslar kullanabilirler saygılar

dostum bu layout flash tema yüklediğimde sorun çıkardı. flash tema çalışmıyor. bunu silebilir miyiz ya da orjinali var mı sende?
  • çok çok pardon az yukarıda varmış istediğim şey mahçup oldum şimdi
    yine de teşekkür ederim paylaşımın için. siz olmasanız bu forum çekilmez(mesut abiyi de unutmayalım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketci_46 -- 29 Ekim 2007; 0:00:58 >
  • ilk mesaja elimde bulunan tüm gfx cesitlerini ekledim denemek isteyen arkadaslar indirip deneyebilirler
  • LAYOUT YÜKLEYİNCE BENDE DE ŞU KAMERA MENÜSÜ GÖZÜKMÜYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACİDBURN45

LAYOUT YÜKLEYİNCE BENDE DE ŞU KAMERA MENÜSÜ GÖZÜKMÜYOR

dostum onu ben daha önceden patchle yapmıstım eğer sürümün 031 ise ilk konuya ekli cağrılar ile kamera değişiyor ana menüde. o patchlerin arasında bulabilirsin
  • Ahmetbaba kardeşim bişey sorabilir miyim? ben flash tema yüklediğimde menü flash olarak görünmüyor. duvarkağıdı flash olarak çalışıyor ama menü yok. telefonum 05. acaba 31versiyonunkini mi kullandığımdan öyle? ya da eksik bişeyler var galiba?
  • quote:

Ahmetbaba kardeşim bişey sorabilir miyim? ben flash tema yüklediğimde menü flash olarak görünmüyor. duvarkağıdı flash olarak çalışıyor ama menü yok. telefonum 05. acaba 31versiyonunkini mi kullandığımdan öyle? ya da eksik bişeyler var galiba?

dostum benim ilk mesajda anlattığım patchle yapılan yöntemler genelde 031 sürümler için nedenmi cünkü benim telimin versiyonu 031 ve denemeden bişey eklemek istemiyorum onun için diğer 005ler le ilgili pek konu ekleyemiyorum ama evet eğer 005lerin flash temaları hafıza kartına alan patchi yapmamıssan flash temanın flashı calışmaz sadece normal tema olarak calısır

elimde olan bi patchi vereyim dene 005ler için yalnız telefon hafızasına alıyo swfleri sçle klasör olustur patchi olusturduktan sonra
    telefon hafızası/diğer/flash diye klasör olustur temanın swflerini bunun içine at thmlerini normallerin içine atıyorsun zaten

klasöre nasıl atcam swfleri diyrsan bu işi usb kablosuyla yap dosya transferi de ve
    tlefonhafızası/diğer/flash içine beğendiğin tüm flash temaın swflerini at sonra temaların içinden uygula

http://rapid+share.com/files/66016249/replase_folder_desktop_flash_w810_r4db005.rar.html

• quote:

quote:

Ahmetbaba kardeşim bişey sorabilir miyim? ben flash tema yüklediğimde menü flash olarak görünmüyor. duvarkağıdı flash olarak çalışıyor ama menü yok. telefonum 05. acaba 31versiyonunkini mi kullandığımdan öyle? ya da eksik bişeyler var galiba?

dostum benim ilk mesajda anlattığım patchle yapılan yöntemler genelde 031 sürümler için nedenmi cünkü benim telimin versiyonu 031 ve denemeden bişey eklemek istemiyorum onun için diğer 005ler le ilgili pek konu ekleyemiyorum ama evet eğer 005lerin flash temaları hafıza kartına alan patchi yapmamıssan flash temanın flashı calışmaz sadece normal tema olarak calısır

elimde olan bi patchi vereyim dene 005ler için yalnız telefon hafızasına alıyo swfleri sçle klasör olustur patchi olusturduktan sonra
    telefon hafızası/diğer/flash diye klasör olustur temanın swflerini bunun içine at thmlerini normallerin içine atıyorsun zaten

klasöre nasıl atcam swfleri diyrsan bu işi usb kablosuyla yap dosya transferi de ve
    tlefonhafızası/diğer/flash içine beğendiğin tüm flash temaın swflerini at sonra temaların içinden uygula

http://rapid+share.com/files/66016249/replase_folder_desktop_flash_w810_r4db005.rar.html

ilgin ve çabuk cevabın için çok teşekkür ederim
    saygılar...

• Arkadaşlar kulaklıktan radyo kanalı ve şarkı değiştirme patchi, 05 sürümü ve cid49 için yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

Arkadaşlar kulaklıktan radyo kanalı ve şarkı değiştirme patchi, 05 sürümü ve cid49 için yapılabiliyor mu?

buyur kardes bugün fasrkettim elimde varmış dosyaların arasında linkini veriyorum aynı setoolite ile tele at sonra sesli aramayı acmayı unutma hadi hayırlı olsun

İLK MESAJA DA EKLİYORUM 005LER İÇİN

http://rapid+share.com/files/66216558/management_player_and_radio_v3.5_w810_r4db005.rar.html
    ARADAKİ(+)ARTIYI KALDIR

• quote:

buyur kardes bugün fasrkettim elimde varmış dosyaların arasında linkini veriyorum aynı setoolite ile tele at sonra sesli aramayı acmayı unutma hadi hayırlı olsun

İLK MESAJA DA EKLİYORUM 005LER İÇİN

http://rapid+share.com/files/66216558/management_player_and_radio_v3.5_w810_r4db005.rar.html
    ARADAKİ(+)ARTIYI KALDIR

Çok teşekkür ediyorum

• forumda yeni gezinmeye başladım, herkese çok teşekkürler:)) 5-6 tane patch yaptım.. hepsi sorunsuz çalışıyor. Yalnız bişey sormak istiyorum, en başta flash tema için bi arkadaşın verdiği 90 temayı yüklemiştim, o zaman flash tema çalışmadı. en kötüsü telefon hafızasında 4 mb yer kaldı. fabrika ayarlarını falan sıfırladım düzelmedi. hatta en başta settollite yle yedek de almıştım, o da kar etmedi. daha sonra patch le kart hafızasına flash klasörü açtım temalar çalıştı. herşey güzel ama telefon hafızasında boş alan kalmadı, o 90 temayı nasıl yok edebilirim? geri almanın yolu yok mu? patchi geri alabildiğimiz gibi o flashı geri alamazmıyız? yardımcı olursanız çok sevinirim.. tel 31, cid49..
  • acaba bataryanın rengini deiştiren patch var mı( siyah mavi vs.)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.