Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşaım çok güsel yapmışsın eline koluna sağlık da bu uygulamalar k750i içinde geçerlimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

Arkadaşlar bende cihazın cam driver'i ve ses düzeyini değiştirmek istiyorum ama bazı sorularım var.
    1-Konu epey önce açılmış ve şuanda yüklenecek en iyi cam driver nedir? genelde herkesin kullandığı?
    2-Aynı şekilde en iyi dış ve kulaklık sesi (kulaklık daha önemli) hangi sürümdür?
    3-Ses ile ilgili şüphelerim yok kesinlikle daha iyi oluyo ama cam driver'i yüklememi tavsiye edermisiniz? yoksa orjinalimi dursun?
    4-Herhangi bi sorundan dolayı telefon servise gitmek zorunda kalırsa garanti bozulmasın diye herşeyi eski haline getirebilirmiyiz?
    5-Tüm bunları yaptığımda telefonda yavaşlama,resetleme sorunları olmaz dimi? (sadece cam ve ses driver)

Teşekkür ederim

1-Kriomag ile Super Function 5.5 en iyileri, Kriomag'ın kullanımı daha basit
    2- TVH Mix V6 en kaliteli sesi verir, diğerleri biraz daha yüksek verebilir ama onun kadar kaliteli değil, ben de TVH Mix V6 ile başka bir Acoustic'i karıştırarak yeni bir Acoustic yaptım ve birçok Acoustic denedim, bundan iyisini görmedim.

Senin için hem Kriomag'ı hem de kendi yapımım Acoustic'i Rapid*share'a ekledim. Link:

http://rapid*share.com/files/89865493/Desktop.rar.html (*'ı kaldırırsınız indirirken)

3- İstediğin zaman zaten geri değiştirebiliyorsun, hatta orjinalini de telefona atarsan istediğin zaman telefondan bile değiştirebilirsin, bence Kriomag her yönden üstün (videonun daha akıcı olmasından, az noise yapmasına, renkleri otomatik beyaz dengesinde bile daha iyi yansıtması falan.)

4- Cam. driver'ın sorun çıkarma ihtimali yok gibi birşey zaten, Acoustic de bazı Acousticler çok fazla ses çıkarıyor, o da hoparlörde cızırtı yapabilir, attığım Acoustic hem hoparlörde, hem kulaklıkta optimum ses seviyesinde en kaliteli sesi verir ve hoparlörü de diğer acousticler gibi zorlayıp cızırtı çıkarmaz. Hatta sana (rap, pop gibi basslı türler için) kullandığım ekolayzırı bile yazayım: 1 ve 2. çubuklar full, 3. boş, 4. 7 dolu, 5. 9 dolu.

5- Acoustic ses çıkışını, cam driver da fotoğraf kalitesini etkiliyor sadece, böyle birşeyle alakası yok, hiçbir sorun olmadı ben acoustic, cam. driver ve flash tema attım telefona...

Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Arkadaşlar bende cihazın cam driver'i ve ses düzeyini değiştirmek istiyorum ama bazı sorularım var.
    1-Konu epey önce açılmış ve şuanda yüklenecek en iyi cam driver nedir? genelde herkesin kullandığı?
    2-Aynı şekilde en iyi dış ve kulaklık sesi (kulaklık daha önemli) hangi sürümdür?
    3-Ses ile ilgili şüphelerim yok kesinlikle daha iyi oluyo ama cam driver'i yüklememi tavsiye edermisiniz? yoksa orjinalimi dursun?
    4-Herhangi bi sorundan dolayı telefon servise gitmek zorunda kalırsa garanti bozulmasın diye herşeyi eski haline getirebilirmiyiz?
    5-Tüm bunları yaptığımda telefonda yavaşlama,resetleme sorunları olmaz dimi? (sadece cam ve ses driver)

Teşekkür ederim

2- TVH Mix V6 en kaliteli sesi verir, diğerleri biraz daha yüksek verebilir ama onun kadar kaliteli değil, ben de TVH Mix V6 ile başka bir Acoustic'i karıştırarak yeni bir Acoustic yaptım ve birçok Acoustic denedim, bundan iyisini görmedim.

Senin için hem Kriomag'ı hem de kendi yapımım Acoustic'i Rapid*share'a ekledim. Link:

http://rapid*share.com/files/89865493/Desktop.rar.html (*'ı kaldırırsınız indirirken)

3- İstediğin zaman zaten geri değiştirebiliyorsun, hatta orjinalini de telefona atarsan istediğin zaman telefondan bile değiştirebilirsin, bence Kriomag her yönden üstün (videonun daha akıcı olmasından, az noise yapmasına, renkleri otomatik beyaz dengesinde bile daha iyi yansıtması falan.)

4- Cam. driver'ın sorun çıkarma ihtimali yok gibi birşey zaten, Acoustic de bazı Acousticler çok fazla ses çıkarıyor, o da hoparlörde cızırtı yapabilir, attığım Acoustic hem hoparlörde, hem kulaklıkta optimum ses seviyesinde en kaliteli sesi verir ve hoparlörü de diğer acousticler gibi zorlayıp cızırtı çıkarmaz. Hatta sana (rap, pop gibi basslı türler için) kullandığım ekolayzırı bile yazayım: 1 ve 2. çubuklar full, 3. boş, 4. 7 dolu, 5. 9 dolu.

5- Acoustic ses çıkışını, cam driver da fotoğraf kalitesini etkiliyor sadece, böyle birşeyle alakası yok, hiçbir sorun olmadı ben acoustic, cam. driver ve flash tema attım telefona...

Kolay gelsin.

bu dediklerini k750i de uygulayabilirmyiz?

• quote:

quote:

Teşekkür ederim

Kolay gelsin.

Hocam çok teşekkürler mükemmel açıklamışsın dediklerin doğrultusunda yapmaya başlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim

Kolay gelsin.

Hocam çok teşekkürler mükemmel açıklamışsın dediklerin doğrultusunda yapmaya başlıyorum.

Rica ederim...

• Az önce bitirdim biraz uğraştım ama deydi ses gerçekten çok hoş oldu.Kamerada ise noise tamamen gitti gördüğüm kadarıyla.Sadece hala şu kamera sesinden kurtulmanın bi yolunu bulamadım.İşin kötüsü ses artınca dahada belirgin oldu bu ses
    Kriomag driverini kullanırken sesi kapatmanın bi yöntemi varmı ?Gerçi olmasada çok problem değil.Tekrar teşekkür ederim
  • arkadaşlar
    031 i kulllanıyorum ve çok yavaş, 05 li sürümü kullanırsam w810i hızlanır mı?
    şu haliyle eski w200im buna 3 basar hız olarak...
  • arkadaşlar şu mavi leri k750i ye de uygulayabilirmiyiz???? lütfen cvp
  • Arkadaşlar acustik atmadan öncede dış sesde hafif bi cızırtı vardı hala değişmedi sesi açınca cızırdıyor.Bu normalmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasayan_ceset

arkadaşlar şu mavi leri k750i ye de uygulayabilirmiyiz???? lütfen cvp

lütfen ya
  • quote:

Az önce bitirdim biraz uğraştım ama deydi ses gerçekten çok hoş oldu.Kamerada ise noise tamamen gitti gördüğüm kadarıyla.Sadece hala şu kamera sesinden kurtulmanın bi yolunu bulamadım.İşin kötüsü ses artınca dahada belirgin oldu bu ses
    Kriomag driverini kullanırken sesi kapatmanın bi yöntemi varmı ?Gerçi olmasada çok problem değil.Tekrar teşekkür ederim

Kamera sesini kapatmanın bir yolu yok, belki onun için ayrı bir patch vardır bilmiyorum, en iyisi sesini kapatmak telefonun, ben fotoğraf çekeceğim zaman öyle yapıyorum.

quote:

Arkadaşlar acustik atmadan öncede dış sesde hafif bi cızırtı vardı hala değişmedi sesi açınca cızırdıyor.Bu normalmi?

Şarkının kalitesi (Kbps falan) ve desibelinden dolayı oluşabilir, MP3 Gain gibi programlarla bu desibeli ayarlayabilirsin (düşürüldüğünde <şarkı kalitesiz değilse> cızırtı oluşmaz hoparlörde).

• bunları k750i ye uygulayabilirmiyiz ya bi cvp verin
  • Garanti iyi salladı bizi daha gelmedi telefon
  • benim icinde su mesajları kitlemek önemli w880i ye uygulabilirmiyiz veya ona göre uygulacagımız bi program var mı yardım ederseniz sevinirim..
  • ben yenı w810i aldım takas yoluyla ve flash tema fln yok camdrıver da yok telefonda ve bunların eksıklıgını hıssedıyorum ozellıkle camdrıverın
    bı ıkı forumda okudum nası yapılcagını ama bana cok karısık geldı tam olarak anayamadım ve kesın de bı hata yapar bozarım telı
    nese benm merak etııgım ben cep telı telefoncuya gotursem onlar yaparmı bu tema camdrıver olayını
    yaparlarsa ne kadar ucret ısterler
    bıde dıyelım ben daha sonra yenı flash tema atmak ıstedım yıne bu proglamı atmak zorundayım yoksa dırek memory carta atsam olurmu
  • bı rısk aldım ve yapmaya karar verdım setool prog u la ama olmadı 2 kere denılern sekılde basladım ılk olarak read gsfd yoluyla yedeklıyım dedım ama olmadı ıkı sefer de cep telı sıradan bı usb cıhaz olarka gordu sadece dosya transferıne ızın verdı setool progunda bı turlu batarya cıkar bolumune gecemedım sureklı hold C and ınsert usb yazısı vardı
    nıe yapamıorm ben bu ısı bı turlu yardımcı olurmsnz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemark

bı rısk aldım ve yapmaya karar verdım setool prog u la ama olmadı 2 kere denılern sekılde basladım ılk olarak read gsfd yoluyla yedeklıyım dedım ama olmadı ıkı sefer de cep telı sıradan bı usb cıhaz olarka gordu sadece dosya transferıne ızın verdı setool progunda bı turlu batarya cıkar bolumune gecemedım sureklı hold C and ınsert usb yazısı vardı
    nıe yapamıorm ben bu ısı bı turlu yardımcı olurmsnz

usb driver ın yuklu olup dogru calıstını kontrol et bence.cunku c ye basıp telefonu takınca bir sey olmuyorsa telefonu hd olrak goruyorsa bence usb driverda problem vardır.ilk sayfada link i var.
  • bencede soledıgın seyden dolayı dır da ılk sayfada bulamadım lınkı dıger konulara bakıyım belkı bulurm
  • telefonda uygulamalar ve oyunlar çalışmıyor telefonu ilk günkü haline getirmek istiyorum..hangi dosyaları setool ile yüklemeliyim ve nasıl yükleyecegimi kısaca anlatabilecek arkadaş var mı?
  • ahmet hakatten babasın abi

gercekten cok güzel anlatmış ve acıklamışsın topiği inceledim hepsini yaptım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Topiği incelerken herkese tek tek yardım ettigini de gördüm benimde bi kaç danışacagım şey olacaktı ama kimsenin bişeye bakmadan defalarca anlatılan şeyi tekrar sorup sinir yapması üzerine verdigin kararı anlayışla karşılıyorum, üstelik bir daha cevap vermiyecem demene ragmen kimsenin bir özür bile dilememesine yuh diyorum ben şahsen özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malki35 -- 13 Şubat 2008; 21:10:26 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.