Şimdi Ara

MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
2
Favori
52.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahmetbaba_48 ' e verdiği tüm yararlı bilgilerden dolayı teşekkür edrim. bende katkıda bulunmak isterim verdiğim link te 94 adet patch var (sürüm 031 cid49 için) arkadaşlar alın inceleyin istediğinizi kullanın beğenmediğinizi kaldırın.

http://depositfiles.com/files/4072353
    (dosya boyutu 61 kb indirdikten sonra rardan çıkarın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 12 Mart 2008; 22:49:53 >
  • arkadaşlar benim teli bilgisayar görmüor yani setolu açıyorum örnegin yedek almak için read gdfs diyorum ve c ye basarak telefonu bağlıyorum ama program HOLD C AND İNSERT USB CABLE! diyo çözemedim bi 2 gün önce denedim telefon resetlemeye başladı fabrika ayarlarına çevirdim düzeldi şu mesajlara vs. kilit olayını yapmak istiyorum allah rızası için bi yardım *** birde usb cableyi bağlayında dosya transferimi yoksa tel modumu seçeceğim ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri_34.37

arkadaşlar benim teli bilgisayar görmüor yani setolu açıyorum örnegin yedek almak için read gdfs diyorum ve c ye basarak telefonu bağlıyorum ama program HOLD C AND İNSERT USB CABLE! diyo çözemedim bi 2 gün önce denedim telefon resetlemeye başladı fabrika ayarlarına çevirdim düzeldi şu mesajlara vs. kilit olayını yapmak istiyorum allah rızası için bi yardım *** birde usb cableyi bağlayında dosya transferimi yoksa tel modumu seçeceğim ????

önce teli kapat sonra usb driverını kur
  • tel kapalı ikenmi usb takaım ?* ve takında dosya trans. yoksa tel moduumu diyecegim ve driveri nası tanıtacasğım
  • bu yama işleminde telefon kapalı iken "C" tuşuna basılı iken kabloyu takacaksınız. telefon açık olmasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: serseri_34.37

tel kapalı ikenmi usb takaım ?* ve takında dosya trans. yoksa tel moduumu diyecegim ve driveri nası tanıtacasğım
  • arkadaşlar telefonuma bi sürü patch yaptım. şuanda çok yavaş.

yapmak istediğim telefonumu hiç patch yapılmamış hale getirip sadec işe yarar patch leri yüklemek. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Acustik yüklicem die bozdum teli şuan açılmıyor tel :S Hiç bişey olmuyor Açmayı denıyorum hiç bişey cıkmıyor :S:S:S
    Acustik yüklerken Fail yazdı dondu 1 saat bekledım degişmedi bişey sonra cektım teli acılmıyor suan ve teli tanımıyor pc ne yapmam gerek acaba ?....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceceyo06 -- 14 Mart 2008; 20:00:19 >
  • Sorun kalmadı Başardım sonunda :)
  • Selam ahmetbaba.Bi resminde aklıma bişi takıldı batarya %100 mü yazıo üstünde bi bakarmısın
     MAVİ W810İ cid49 031 MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyvarna11 -- 15 Mart 2008; 15:15:08 >
  • Çok yararlı bilgiler tşkler ahmetbaba
  • Şu acoustic işini bir türlü yapamadım. Msn üzerinden yardım edece olan var mı ?

_nka@live.com
  • flash duvar kağıdı yamasını yapanlar çıkan sorunları yazabilirler mi acaba?
  • arkadaşım bu paylaşım için eline saalık çok gzl olmuş ancak ben şu msjları dosyaları fln şifreleme programının şifresini unuttum telefonda hiçbişe yapamıyorum yardımcı olurmusun şimdiden çok teşekkürler...
  • MSN DEN BANA ACUSTİKİ ANLATACAK VARMI ARKADAŞLAR ??

mselcuk81@hotmail.com
  • Arkadaşlar ben geçenlerde cam dosyasını değiştirmiştim fakat her ne kadar orjinalinden dahada güzel çekse en ufak oynatmada fotoğraflar bulanık çıkıyor.Ben şimdi orjinaline dönmek istiyorum nasıl yapılacak anlamadım tam yani yine setool programınımı kullanacam yoksa direk telefonun içinden cam klasörünü silsem olurmu?
  • slm
    w 810i var bende acoustic yüklemek istedim önce telin yazılımını yedekledim
    i mei no su da çıktı yedeklediğim dosyada telefon a acoustik yüklenmedi zaman geçti diye uyarı verdi sonra telefon açılmadı yedek dosyayı tekrar yüklemek istedim ama dosya açılamıyor diyor yardım edebilirmisiniz ne yapmam gerekiyor
  • Ahmet abi yaptığın yardımlar için çok teşekkür ederim.. benim tel şuan çok farklı boyutlara ulaştı . çok saol ayrıca yeni pacth çıktı mı ?
  • Ahmetbaba sayende telefon bambaşka hale kavuştu, ellerine emeğine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 31 Mart 2008; 1:00:56 >
  • arkadaşlar ilk 4-5 sayfayı okuyabildim gözlerim kanlandı..
    telefonum cid49 fakat yazılım 031 mi 005 anlayamadım..
    yazılım bilgisinde yazanlar

R4EA031
    prg.......................GENERIC R4EA031

aşağıda da:

EROM:R3A005 yazıyo...

benimki şimdi 031 mi? patch acustic için hangi yazılım daha iyi verim sağlıyor?benimki kötüyse iyi olanını yukleyim

bide anladığım kadarıyla patch yaparken önce masaüstünde klasör oluşturuyoz sonra stool ile tel'e yukluyoruz değil mi?
    flash filan anlamadım tam olarak o ne oluyor?patch'ten farkı nedir?
    (bu işe merak sardım arkadaşlar.w810i'yi satmaktan son anda vazgeçtim düşünün artık..o yüzden öğrenmek istiyorum hemde bi an önce.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 31 Mart 2008; 17:54:00 >
  • patch de bana yardım edebilecek var mı?? msn de 10dk sını ayırsa yeter
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.