ikonların çalışması için tele gfx patch yüklenmiş olması gerekir
arkadaşlar telefonun cid 49 mu 50 mi kaç olduğuna nerden bakıyoruz teşekkürler Birde bu mavi w810 olayını sorunsuz yükleyen arkadaşlar varmı? bu işin daha basit bir yolu yokmu ben bu olaylara baya bi uzağımda çok karmaşık geldi
quote:
Orjinalden alıntı: kntrli
arkadaşlar telefonun cid 49 mu 50 mi kaç olduğuna nerden bakıyoruz teşekkürler Birde bu mavi w810 olayını sorunsuz yükleyen arkadaşlar varmı? bu işin daha basit bir yolu yokmu ben bu olaylara baya bi uzağımda çok karmaşık geldi
telefon bekleme modundayken ( yıldız sağ yıldız Sol Sol yıldız Sol Yıldız ) yap bi menu açılacaktır karşına çıkan bölümden servis bilgileri yazan yere gir sonra açılan bölümden yapılandırmaya gir
patch atma flash menü gibi olayların hepsi forumda anlatılmış.iyice oku takıldığın noktalarda bizlere danış ve öyle yap
sağolasın üstadım benim tel cid 49 muş o zaman bu mavi olayını bende yükleyebilirim değilmi tekrar teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: fever2006
quote:
telefon bekleme modundayken ( yıldız sağ yıldız Sol Sol yıldız Sol Yıldız ) yap bi menu açılacaktır karşına çıkan bölümden servis bilgileri yazan yere gir sonra açılan bölümden yapılandırmaya gir
patch atma flash menü gibi olayların hepsi forumda anlatılmış.iyice oku takıldığın noktalarda bizlere danış ve öyle yap
Arlkadaşlar su patch işini bir türlü yapamadım ilk sayfadaki gibi yacaş yavaş yapıyorum ama bır sorun var galiba
telefonun versiyonu: 31 cid49 ' dur.
1- "SETOOLLİTE" programını indirdim. 2-Programı açıyorum. "W810" şeçeneğini seçiyorum. 3-MISC files den "VKP" uzantılı patc imi bulup seçiyorum. 4-Daha sonra da "Write SCRIPT" yi tıklıyorum.(Bişeler yapıyormus gıbı asagıda yeşil çizgiler dolup bosalıyor sürekli bu işlemi tekrarlıyor) 5-tıkladıktan sonra telefonce "C" (sil tuşu) basarak usb den telefonumu pc me bağlıyorum.(bu esnada telefonda "osya transferi" ve "Tel. Modu" diye 2 menü geliyor bunlardan birini seçmem gerekiyormu ben 2 sinide secerek ayrı ayrı denedim olmadı galiba , bu arada "c" tuşuna kaç saniye basacağız herhangi bir uyarı falan gelecek mi?) 6-batarya uyarısı verecek dıyorlar bunu göremiyorum ve hala aşagıdakı yeşil çubuk dolup boşalmaya devam ediyor.Yaklaşık 4-5 dk bekledi sonuç aynı hüsran
Yardımlarınızı bekliyorum.
ARKADAŞLAR TALİMATLARDAKİ GİBİ TELEFONA FLASH TEMA VE SWF DOSYALARINI YÜKLEDİM YÜKLEME SORUNSUZCA BİTTİ ANCAK TELEFON HALA ÇALIŞTIRMIYO TEMALARI BUNA KARŞI BİDE TELEFON HAFIZAM 8MB YE İNMİŞ ŞİMDİ BUNLARI NASIL SİLEBİLİRİM LÜTFEN YARDIM
flash temaların 2 dosyası vardır swf uzantılı ve thm uzantılı dosyaları
swf uzantılı dosyalar telefona setoll 2 lite veya diğer programlar ile yüklenir thm uzantılı dosyalar ise direk usb kablosu veya Bt ile telefon beleğine veya hafıza kartına yüklenir
şimdi nasıl yüklicez
masa üstüne tpa isimli bi klasör açın tpa klasörünün içine girip preset isimli bi klasör açın preset klasörünün içine girin ve system isimli bi klasör daha açın system klasörünün içine girip desktop isimli bi klasör daha açın desktop klasörünün içine girip Flash isimli bi klasör açın ve yükleyeceğiniz flash temaların swf dosyalarını flash klasörüne ekleyin
sonra ilk açtığınız tpa klasörünü zipleyin
Not. Rar olmayacak Zip Olacaktır
Son olarak Setoll programını açıp model bölümünden telefon modelinizi seçip hazırladığınız zipli dosyayıda misc file bölümüne seçip flash yazan yere tıklayıp yükleyeceksiniz
Önemli Not : Flash yazan yere tıklayıp yüklemeye başladıktan sonra cid49 model telefonlarda ready butonu aktif olur bu bu ton aktif olunca telefonu usb kablosundan söküp bataryanızı çıkarıp takacaksınız sonra ready butonuna tıklayıp telefonu c tuşuna basarak geri bağlayacaksınız
cid50 cid51 cid52 model telefonlarda yükleme otamatik olarak olur ve ready butonu aktif olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: JjJj
Arlkadaşlar su patch işini bir türlü yapamadım ilk sayfadaki gibi yacaş yavaş yapıyorum ama bır sorun var galiba
1- "SETOOLLİTE" programını indirdim. 2-Programı açıyorum. "W810" şeçeneğini seçiyorum. 3-MISC files den "VKP" uzantılı patc imi bulup seçiyorum. 4-Daha sonra da "Write SCRIPT" yi tıklıyorum.(Bişeler yapıyormus gıbı asagıda yeşil çizgiler dolup bosalıyor sürekli bu işlemi tekrarlıyor) 5-tıkladıktan sonra telefonce "C" (sil tuşu) basarak usb den telefonumu pc me bağlıyorum.(bu esnada telefonda "osya transferi" ve "Tel. Modu" diye 2 menü geliyor bunlardan birini seçmem gerekiyormu ben 2 sinide secerek ayrı ayrı denedim olmadı galiba , bu arada "c" tuşuna kaç saniye basacağız herhangi bir uyarı falan gelecek mi?) 6-batarya uyarısı verecek dıyorlar bunu göremiyorum ve hala aşagıdakı yeşil çubuk dolup boşalmaya devam ediyor.Yaklaşık 4-5 dk bekledi sonuç aynı hüsran
yaptığın işlem doğru fakat setool de işlem yapmak için driver programını yüklemen gerekir..ilk sayfada bulabilirsin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: JjJj
yaptığın işlem doğru fakat setool de işlem yapmak için driver programını yüklemen gerekir..ilk sayfada bulabilirsin
yükleme nin sonlarına dogru sizde de xp ye uyumlu olmadıgını ve logo bulamadıgını soledı bende devam deyıp yuklemeyi bitirdim tanımış oluyor mu şimdi usb driveri ?
quote:
uçak modu patchini ayarlayan arkadaşlar:telefonunuza bi gariplik oldu mu? benimki yavasladı..bide biri ararken (uzun uzun çaldırdıktan sonra) karşı taraf kapatsa bile telefon susmuyo çalıp duruyo kendi kendine.tekrar bi arama yaptığımda ekranda görünmüyo..yani telefonu normale döndürmek için bataryayı çıkarmak zorunda kaldım...sorunsuz kullanan var mı?yada bu sorunları yaşayan var mı?
O yavaşlama bende oldu.Hatta telefon aşırı yavaşladı ve bende patchi setoolla aynı yolla yüklerken remove dedim ve patch silindi.Yalnız profilin kendisi kaldı.Fazladan bi profilim daha oldu
quote:
Orjinalden alıntı: HRMNKY
quote:
uçak modu patchini ayarlayan arkadaşlar:telefonunuza bi gariplik oldu mu? benimki yavasladı..bide biri ararken (uzun uzun çaldırdıktan sonra) karşı taraf kapatsa bile telefon susmuyo çalıp duruyo kendi kendine.tekrar bi arama yaptığımda ekranda görünmüyo..yani telefonu normale döndürmek için bataryayı çıkarmak zorunda kaldım...sorunsuz kullanan var mı?yada bu sorunları yaşayan var mı?
O yavaşlama bende oldu.Hatta telefon aşırı yavaşladı ve bende patchi setoolla aynı yolla yüklerken remove dedim ve patch silindi.Yalnız profilin kendisi kaldı.Fazladan bi profilim daha oldu
o profil önceki "ofis"yazan profil yerine geliyo.yani fazladan profil eklenmiyo ki
ne yaptıysam temalar flash olmuyor klasik se teması kalıyor nasıl yapsak tavsiyesi olan var mı??
kardeşim ilk sayfada verilen patchı setooldan yükle orda söylenen yönergeleri uygula eğer telefonun cid49 ve 31 li versiyonsa kesinlikle olacaktır bizzat uyguladım sorunsuz çalışıyo
quote:
Orjinalden alıntı: MHMN
ne yaptıysam temalar flash olmuyor klasik se teması kalıyor nasıl yapsak tavsiyesi olan var mı??
ok ok sonunda hallettim sorun yok
quote:
kardeşim ilk sayfada verilen patchı setooldan yükle orda söylenen yönergeleri uygula eğer telefonun cid49 ve 31 li versiyonsa kesinlikle olacaktır bizzat uyguladım sorunsuz çalışıyo
quote:
Orjinalden alıntı: MHMN
peki telefon açılmazsa??
orjinal yazılımı tekrar atınca düzeliyor
quote:
Orjinalden alıntı: rav06
peki telefon açılmazsa??
arkadaşlar selamlar kendimden sonra birde kardeşime aynı telefondan aldım ancak kardeşiminki cid50 çıktı ve buna flash tema yada benzeri şeyleri yükleyemiyorum Bunu cid 49a nasıl çeviririm yada buna flash tema gfx leri nasıl yüklerim Bilen varsa bi yardım etsin lütfen
herkeze slm arkadaşlar cok güzel bir çalışma emegine saglık ahmetbaba benim bir sorum var flah tema uygulayan arkadaşlara spiderman tmesını uyguladım cok hoş güzel ama rehbere girince iismlerin izerinde duran renk siyah oluyor bende mi sadece yoksa hepmi öyle kullnan varmı gerci tema özelligi degil ahmetbaba videoda gösteriyor bende öyle olsun isityorum bi yardımcı olun şimdiden herkese tşkrler
ya ben mavi sony ericcsoon ve mesaj kiliti yaptm fakat naptıysam cam driver ve flash temayı yükleyemedim daha doğrusu yükledim fakat flash temalar çalışmıyor camera çalışmıyor :S
hafıza kartına falan açtığımız o klasör isimleri DİĞER mi diğer mi olacak ve ingilizcesi olan other mi kullanılacak yoksa :S lütfen acil yardm
Hafıza kartını açtığında zaten "other" adlı klasörü görürsün, orası yani.